Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tip: notox beauty cursussen van Wellness Academie

5 juli 2023 | Schoonheidszorg
Tip: notox beauty cursussen van Wellness Academie

Heb je al ooit gehoord van ‘notox beauty behandelingen’? Het is een hit op TikTok. Steeds meer beauty TikTokkers delen posts over de beste notox behandelingen. Dit is een term die wordt gebruikt om behandelingen te beschrijven, die de huid verbeteren en een jeugdigere uitstraling geven, zonder het gebruik van bijvoorbeeld botox. Er is een duidelijke tendens waar te nemen binnen de beauty branche met natuurlijke behandelwijzen voor een frissere huid! Ontdek hier enkele populaire notox beauty cursussen van Wellness Academie!

Botox vs. notox beauty behandelingen

Notox is een woordspeling binnen de beauty wereld en verwijst naar het feit dat er in deze beauty behandelingen geen botox wordt gebruikt. Maar wat is botox nu eigenlijk? Botox is een merknaam van een product met botuline toxine. Dit is een natuurlijk eiwit dat inwerkt op zenuwcellen en dat de spiertjes ontspant. Hierdoor zijn rimpels tijdelijk minder goed zichtbaar. Dit product wordt geïnjecteerd, waardoor het een invasieve behandeling is, die alleen door een cosmetische arts mag worden uitgevoerd. Vandaag de dag zijn er echter alternatieven, waarmee je de huid ook zichtbaar kunt verbeteren. Ontdek hier onze tips voor interessante notox beauty cursussen!

Tip 1: de nieuwe hit onze cursus facial cupping

Een nieuwe topper in het aanbod aan notox beauty cursussen van Wellness Academie is de cursus facial cupping. Het behoort tot een van de populaire notox beauty behandelingen op TikTok. Je gebruikt voor deze behandeling kleine cups of zuignapjes die de huid vacuüm trekken en waarmee je zachtjes over de huid beweegt. Dit stimuleert zeer effectief de bloedcirculatie en de lymfedrainage in de huid, met als resultaat een elastische huid, het vervagen van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde glow. Kortom, hiermee geef je de huid een frissere uitstraling. Wil je weten hoe je het beste haalt uit deze behandeling? We leren het je graag in onze cursus facial cupping.

Tip 2: leer natuurlijke kruidenpeelings geven

Nog een goede tip in dit rijtje van notox beauty cursussen is onze cursus kruidenpeeling. Je leert in deze cursus een peelingbehandeling voor een zeer intensieve huidverbetering en anti-aging. Deze peeling bestaat uit algen, diverse kruiden en het bijna ‘magische’ ingrediënt perfluorcarbon, dat dienstdoet als zuurstoftransport systeem. Perfluorcarbon versnelt het herstelproces van de huid, het stimuleert de werking van de huidcellen en vermindert rimpels. Bovendien is een kruidenpeeling ook een aanrader bij allerlei huidproblemen, waaronder couperose en acne. In onze cursus kruidenpeeling leren we je er graag het fijne van, zodat je straks je klanten op een natuurlijke wijze kunt laten stralen!

Tip 3: de huidconditie verbeteren met adequate massages

Wellness Academie biedt ook diverse notox beauty cursussen aan, die in het teken staan van huidverbetering via massages. Een van die cursussen is onze cursus bindweefselmassage voor het gelaat. Dit is een stevige gezichtsmassage die diep inwerkt op de huid. Dit zorgt voor een verbeterde aanmaak van collageen en elastine in de huid, die voor stevigheid en veerkracht zorgen. Of wat dacht je van het leren geven van een natuurlijke facelift met de technieken uit de Japanse Ko Bi Do gezichtsmassage. Met deze bijzondere massage kun je echt het verschil maken in je salon. Bekijk hier onze cursus Japanse gezichtsmassage!

Wil je alles leren over huidverzorging en huidverbetering?

Om mensen adequaat te kunnen helpen met het verbeteren van hun huid is het uiteraard van groot belang om diepgaande kennis te hebben van de huid. Ben je nieuwsgierig naar alles wat met de werking van de huid, huidverzorging, huidverbetering en anti-aging te maken heeft? Dan spreekt onze uitgebreide opleiding skin expert je vast aan. Je leert ook meer over geavanceerde huidbehandelingen, moderne salonapparatuur en de beste ingrediënten in huidverzorgingsproducten! Hier vind je alle informatie over onze populaire opleiding skin expert. Kortom, vandaag de dag zijn er geen invasieve huidbehandelingen nodig om mensen te laten stralen. Met deze notox beauty cursussen laat je mensen op een natuurlijke manier de mooiste versie van henzelf zijn!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
 • 6 dagen
 • € 695
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie