Inschrijven

Cursus Kruidenpeeling

Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!
Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Onze cursus kruidenpeeling is een specialisatiecursus voor schoonheidsspecialisten. Met deze behandeling kun je de huid weer laten stralen en kun je beauty problemen, zoals een grove huidstructuur, een doffe huid en pigmentvlekjes, verminderen. Daarbij is het ook een uitstekende anti-aging behandeling. Schrijf je op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt.

Waarom een cursus kruidenpeeling volgen?

Elke huid is anders en vraagt om een andere salonbehandeling op maat. Met een breed aanbod aan innovatieve salonbehandelingen, heb je altijd een oplossing voor elke klant. Een cursus kruidenpeeling is een mooie aanvulling op je beauty behandelingen als je je wilt onderscheiden als expert in huidverbetering. Een kruidenpeeling of bio peeling stimuleert het natuurlijke proces van huidvernieuwing. De bovenste huidlaag wordt verwijderd, de aanmaak van collageen en elastine wordt positief beïnvloed, de huid wordt diep gereinigd en oneffenheden worden afgevlakt. Er komt nieuwe glanzende en zachte huid aan de oppervlakte. Dat geeft meteen een stralend en verjongend effect!

In de cursus kruidenpeeling leer je de huid op een natuurlijke manier verfrissen!

Lesprogramma cursus kruidenpeeling

De cursus kruidenpeeling bestaat uit een gedeelte theorie en veel praktijkoefening. Voor je zelf aan de slag gaat, leer je eerst meer over de werking van de huid en de werking van de kruidenpeeling. We leggen ook de effecten, indicaties en contra-indicaties onder de loep. Je leert meer over de verschillen tussen chemische peelings en kruidenpeelings. Deze kennis helpt je om samen met iedere klant de beste oplossing te kiezen. Je leert stap voor stap kruidenpeelings te geven onder deskundige begeleiding. Welke nazorg is er nodig? Welke adviezen dien je je klant voor thuis mee te geven? Het komt in deze cursus bio peeling allemaal aan bod!

Bekom een certificaat kruidenpeeling/ biopeeling

Huidverzorging is een serieuze zaak en helemaal als je met kruidenpeelings werkt. Het is belangrijk dat je precies weet wat je doet, voor wie deze behandeling geschikt is en wat de effecten zijn. In onze cursus kruidenpeeling krijg je les van ervaren schoonheidsspecialisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling. Dankzij de gelimiteerde lesgroepen, gedegen achtergrondkennis en uitgebreide praktijktraining word je perfect voorbereid op de praktijk. Na afloop bekom je een certificaat kruidenpeeling/ biopeeling dat als kwaliteitslabel dient naar je klanten toe! Misschien is onze Cursus Fruitzuren/Chemische Peelings ook iets voor jou?

Lesindeling

1 dag van 10h00 tot 17h00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van gelaatsverzorging, skin expert, schoonheidsspecialist(e).

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Korte inleiding over de huid
 • Werking van de kruidenpeeling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Kruidenpeelings vs. chemische peelings
 • Effecten van de peeling op de huid
 • Welke resultaten behaal je hiermee?
 • Praktijk kruidenpeeling uitvoeren
 • Nazorg en thuisadvies

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Opleidingsdata

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.