10% korting op alle inschrijvingen t/m 25/10!

Inschrijven

Cursus Kruidenpeeling

Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!
Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 189

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Onze cursus kruidenpeeling is een specialisatiecursus voor schoonheidsspecialisten. Hiermee kun je je klanten een doeltreffende oplossing bieden voor vele huidproblemen, zoals een grove huidstructuur, een doffe huid, pigmentvlekken en littekens. Daarbij is het ook een uitstekende anti-aging behandeling. Schrijf je op tijd in, want de cursusplaatsen van deze bijscholing zijn beperkt.

Waarom een cursus kruidenpeeling volgen?

Elke huid is anders en vraagt om een andere behandeling. Met een breed aanbod aan innovatieve salonbehandelingen, heb je altijd een oplossing voor elke klant. Een cursus kruidenpeeling is een mooie aanvulling op je diensten als je je wilt onderscheiden als expert in huidverbetering. Een kruidenpeeling of bio peeling stimuleert het natuurlijke proces van huidvernieuwing. De bovenste huidlaag wordt verwijderd, de aanmaak van collageen en elastine wordt positief beïnvloed, de huid wordt diep gereinigd en oneffenheden worden afgevlakt. Er komt nieuwe glanzende en zachte huid aan de oppervlakte. Dat geeft meteen een stralend en verjongend effect!

In de cursus kruidenpeeling leer je hoe je mooie anti-aging effecten bereikt!

Lesprogramma cursus kruidenpeeling

De cursus kruidenpeeling bestaat uit een gedeelte theorie en veel praktijkoefening. Voor je zelf aan de slag gaat, leer je eerst meer over de werking van de huid en de werking van de kruidenpeeling. We leggen ook de effecten, indicaties en contra-indicaties onder de loep. Je leert meer over de verschillen tussen chemische peelings en kruidenpeelings. Deze kennis helpt je om samen met iedere klant de beste oplossing te kiezen. Je leert stap voor stap kruidenpeelings te geven onder deskundige begeleiding. Welke nazorg is er nodig? Welke adviezen dien je je klant voor thuis mee te geven? Het komt in deze cursus bio peeling allemaal aan bod!

Bekom een certificaat kruidenpeeling/ biopeeling

Huidverzorging is een serieuze zaak en helemaal als je met kruidenpeelings werkt. Het is belangrijk dat je precies weet wat je doet, voor wie deze behandeling geschikt is en wat de effecten zijn. In onze cursus kruidenpeeling krijg je les van ervaren schoonheidsspecialisten die gespecialiseerd zijn in deze behandeling. Dankzij de gelimiteerde lesgroepen, gedegen achtergrondkennis en uitgebreide praktijktraining word je perfect voorbereid op de praktijk. Na afloop bekom je een certificaat kruidenpeeling/ biopeeling dat als kwaliteitslabel dient naar je klanten toe! Misschien is onze Cursus Fruitzuren/Chemische Peelings ook iets voor jou?

Lesindeling

1 dag van 10h00 tot 17h00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van gelaatsverzorging, skin expert, schoonheidsspecialist(e).

Inhoud

 • Korte inleiding over de huid
 • Werking van de kruidenpeeling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Kruidenpeelings vs. chemische peelings
 • Effecten van de peeling op de huid
 • Welke resultaten behaal je hiermee?
 • Praktijk kruidenpeeling uitvoeren
 • Nazorg en thuisadvies

Prijs

189 euro (+ 15 euro verbruikskosten)

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Dagreeks

Datum: maandag 24 oktober 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: maandag 25 oktober 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Datum: maandag 3 oktober 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Amsterdam & Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.