Onafhankelijke reviews voor Wellness Academie

9,5
100% beveelt aan

Heeft een totaal van 1.504 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5

10
Fantastische leerstof en onderwijzers !!!
Zeer interessante leerstof telkens.Overzichtelijk, handige syllabus en ook nog eens duidelijke filmpjes waar je altijd kunt op terugvallen.Gewoon top !
Aanbevelen? Ja
19/09/2023 Andy, Zwalm
10
heel boeiende cursus
ik volgende de anatomie, pathologie, fysiologie cursus bij Mario Blokken.Het is een boeiende, inspirerende en heel leerrijke cursus.Ook de manier van les geven van Mario is top.Een absolute aanrader.
Aanbevelen? Ja
09/08/2023 Kenny, Brugge
10
Top organisatie!
Inmiddels diploma Massagetherapeut, diploma Sportmasseur en certificaat hotstone massage behaald. Stuk voor stuk gedreven docenten met veel kennis. Ik zou de wellness Academie bij iedereen aan raden!
Aanbevelen? Ja
18/07/2023 Bert, Spijkenisse
10
Heel aangename leerrijke EN ontspannende ervaring!
Ik volgde de opleiding voetreflexologie ( basis). Dit was 1 weekend, wel niet alleen heb ik hier veel geleerd maar dit was voor mij een erg ontspannend leuk weekend.De klaslokalen zijn erg mooi en netjes verzorgd.De leerkracht Suzy heeft mij veel bijgeleerd.Bedankt!
Aanbevelen? Ja
14/07/2023 Nicky, Genk
9
Voetreflexologie Basiscursus was zeer goed.
Ik heb de cursus in Hasselt gevolgd, het was een aangename toegankelijke basiscursus, de bijkomende cursussen gaan zeker volgen.De docente was top!
Aanbevelen? Ja
13/07/2023 Nadine, Tienen
10
Fijne cursus
Ik vond de cursus erg vlot en fijn, je mocht ook op je eigen (snellere) tempo doorwerken. Leuke trainer!
Aanbevelen? Ja
10/07/2023 Mariam, Arnhem
9
Leerrijk!
Opleiding ontspanninsmassage wordt gegeven door een motiverende en gedreven leerkracht die tevens ook zelfstandige werkt. Dit zorgt ervoor dat ze de leerstof en technieken met passie overdraagt.
Aanbevelen? Ja
30/06/2023 Claudia, Tongeren
9
Heel leerrijk
Veel ervaring opgedaan aangezien de lessen op 1 weekend zijn veel nieuwe dingen ontdekt gewoon weg super
Aanbevelen? Ja
27/06/2023 Daniela, Maasmechelen
10
Tips & informatie / hulp heel goed.
Heb meerdere cursussen gevolgd , en ze zijn oprecht heel goed. Je krijgt veel informatie binnen en een stukje theorie. Je krijgt voldoende tijd om te leren en feedback ( als je feedback hebt gekregen kijken ze daarna of je het goed doet en krijg je zelfs daarvoor ook ruimte. Je mag fotos maken van de informatie en producten waar ze meewerken. Er wordt tips gegeven om je werk makkelijker te maken maar ook wat slimmer is om te doen. Raad de acedemie echt aan!!
Aanbevelen? Ja
13/06/2023 Seher, Rotterdam
9
Grandioos organisatie
De Wellness Academie geniet een uitstekende reputatie binnen de sector. Met een breed scala aan hoogwaardige opleidingen en trainingen op het gebied van wellness en schoonheid, heeft de academie zich bewezen als een betrouwbare en toonaangevende instelling. De professionele instructeurs en docenten bieden deskundige begeleiding en zorgen voor een inspirerende leeromgeving. Bovendien hecht de Wellness Academie veel waarde aan praktijkervaring, waardoor studenten de kans krijgen om hun vaardigheden direct toe te passen. Al met al verdient de Wellness Academie een positieve beoordeling vanwege haar toewijding aan kwaliteitsonderwijs en haar bijdrage aan de groei en ontwikkeling van professionals binnen de wellness-industrie.
Aanbevelen? Ja
07/06/2023 Rakesh Hathie, Nieuwerkerk aan den IJssel
8
In een mum van tijd een schat aan kennis rijker!
Tot nu toe heb ik twee opleidingen gevolgd bij Wellnessacademie (Kindermassage en Anatomie, Fysiologie, Pathologie). Dit najaar staat de Ontspanningsmassage nog op het programma om te kunnen deelnemen aan het examen voor massagetherapeut. In een mum van tijd doe je een schat aan kennis op waar je in het dagelijkse leven ook iets mee bent. Wat je drijfveer ook, gestuurd door het professionele team aan docenten, is het te allen tijde een verrijking om een van de vele opleidingen te kunnen volgen.
Aanbevelen? Ja
06/06/2023 Tom, Beerse
10
Deskundige lessen gegeven door ervaren docenten.
Nu verschillende cursussen gevolgd met verschillende docenten. Allen hebben legio ervaring en een goede kijk op mensen om hun ook individueel les te geven . En ze zijn nog aardig ook.
Aanbevelen? Ja
30/05/2023 Eduard, Beverwijk
9
Prima opleidingcentrum
Ik heb nu al meerdere keren een cursus gevolgd en alle keren was het goed georganiseerd, goede leraren en prima sfeer, locatie ook netjes.Enige minpuntjes zijn dat er wel eens wat producten tekort komen dat is jammer en een keer meegemaakt dat een docent door ziekte de les niet kon geven en ik dus een half jaar moet wachten op een nieuwe cursus.Verder zeer tevreden.
Aanbevelen? Ja
23/05/2023 Sandy de Kok, Nieuwerkerk aan den IJssel
10
Nieuwe inzichten met oog op een nieuwe toekomst
Wat een heerlijke sfeer! De opleidingen bij de Wellness Academy zijn goed opgezet met hele enthousiaste en kundige docenten.Je krijgt nieuwe inzichten, nieuwe energie en tools om je verder te ontplooien in de wellness branche.De groepen zijn niet te groot en ook al heeft iedere leerling een ander doel of andere achtergrond, na de opleiding loopt iedereen naar buiten als een groep dat elkaar al jaren kent.Wil je verandering in je carrière of meer nieuwe inzichten of kennis, dan kan ik de Wellness Academy van harte aanbevelen.
Aanbevelen? Ja
16/05/2023 Katinka, Hoofddorp
10
Leerrijke cursus met voldoende praktijkervaring
Doordat de docente zoveel ervaring had, was het een hele aangename cursus met heel veel tips en tricks om goed aan de slag te kunnen gaan. Karin legde alles goed uit.
Aanbevelen? Ja
16/05/2023 Sofie, Rijkevorsel
10
Geweldige academie.
Verschillende cursussen gevolgd waaronder de ontspanningsmassage, anatomie, stoelmassage, sportmassage en de triggerpoint massage. Allemaal als zeer prettig ervaren doordat alle lessen op een zeer geduldige en relaxte manier gegeven werden door mensen met veel praktijk ervaring.Ik zou de wellness academie dan ook zeker aanbevelen bij andere.
Aanbevelen? Ja
09/05/2023 Sidney van der Velden, Waalre
9
Topdocenten
Op de 2 weekends dat ik geweest ben heb ik zeer veel bijgeleerd, daarom ben ik zeer benieuwd wat de volgende weekenden gaan zijn. Zeer veel leerstof op heel korte tijd maar wel heel goed gegeven, helemaal niet saai.
Aanbevelen? Ja
02/05/2023 Ellen, Geel
10
Ik word er zeer gemotiveerd van!
YES….Heb mijn diploma Pedicureopleiding; gespecialiseerd voetverzorging gehaald. Ben super gemotiveerd tijdens de lessen en erna met volle enthousiasme begonnen. Bedankt! Antonella Xx
Aanbevelen? Ja
29/04/2023 Myriam, Kerkrade
10
Uitstekend! Profesioneel!
Ik heb meerdere scholling curcussen gedaan al 2 diplomas via wellness acedemie op zak en meerdere certificaten ik blijf curcussen volgen op naar een succesvol cariere dankje jullie top team!
Aanbevelen? Ja
29/03/2023 Gül, Amsterdam
8
Ruim pakket ter beschikking voor iedereen die wil groeien
Als leek in de Wellness helpten de docenten me sturen naar de richting waar ik me goed voelde om de groeien . Door de ervaring en kennis van hun hierin bloeide ik dan ook mee waardoor ik nu Honger naar meer . Het is een aanrader voor mensen die zich richting Wellness aangetrokken voelen
Aanbevelen? Ja
26/03/2023 Dominique, Peer
10
uitstekende leer ervaring !
Eerlijkheid en transparantie zijn voor mij twee belangrijke factoren , Wellness Academie bied dit door volledig onafhankelijkheid van de industrie opgezette cursussen te bieden . Het gaat echt omHet vak ! Dankzij Wellness Academie voel ik mij nu zelfverzekerd en bekwaamd om mijn werk als huid expert uit te voeren en begin ik in de praktijk geweldige resultaten te zien .
Aanbevelen? Ja
25/03/2023 Maria Ysabel, Rotterdam
10
Super goede ervaringen!
Wellness Academie was mijn eerste keuzen voor mijn brouw expert cursussen. Leuke ervaring en goede docenten altijd open om jou zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Ik heb mijn cursussen in Amsterdam gevolgd, makkelijk te vinden, genoeg parkeren plaatsen en mooie grote zaal locals.
Aanbevelen? Ja
22/03/2023 Silvia Hopirtean, Purmerend
10
Thuis Komen!
Weldaad voor lichaam en geest!Super toffe docenten!!Wellness Academie, brengt weer licht in je leven!
Aanbevelen? Ja
06/03/2023 Marly, Ooltgensplaat
10
Prettige ruimte om in te werken en bijzonder gedreven docent.
Zeer professioneel opgevatte cursus gegeven door een docente met kennis en de nodige elan om het over te brengen.
Aanbevelen? Ja
23/02/2023 Paul, Koersel
9
Zoveel bijgeleerd! Raad het iedereen aan!
Duidelijke online info, duidelijke communicatie, zeer leerrijke cursus, professionele organisatie.Alleen was er niemand toen ik in Hasselt aankwam en de deur was gesloten. Niemand aan de receptie. Dit ervaar ik wel als een gemis, zeker als je voor de eerste keer daar bent.Maar dus wel vol enthousiasme terug naar huis gegaan na de cursus. Dankjewel.
Aanbevelen? Ja
22/02/2023 Dominiek, Hasselt
10
Superervaring
Als totale leek in ontspanningsmassage, zowel qua ervaring en het uitvoeren ervan, heb ik heel erg veel kennis opgedaan hierin. Heb super genoten van zowel de theoretische als praktische kant maar ook van de lesgever die het op een heel fijne manier aanbracht. Veel gelachen en lekker kunnen ontspannen. Een aanrader !!
Aanbevelen? Ja
21/02/2023 Inge, Oud-Turnhout
9
Leerrijke ervaring in één weekend
Dit was de 1e maal dat ik met Welness Academy een cursus gevolgd heb. Op één weekend reeds verschillende technieken van NAGELSTYLING (beginners) geleerd in de praktijk... En dit door een uitstekende docent Elke.Ik kan niet wachten dat mijn proefpakket aankomt zodat ik kan oefenen want ik ben al ingeschreven voor de volgende cursus biij Welness Academy.
Aanbevelen? Ja
02/02/2023 Gerda, Nazareth
9
Heerlijke ervaring
Het is de 1 ste keer dat ik bij wellness een opleiding volgt en ik ben heel tevreden over de samenweking met jullie.. Alles ging heel vlottjes en alles werdt mij heel duidelijk uitgelegt. Ik vindt het zeker een aanrader voor velen.. is een leerrijke ervaring en ik ben van plan om nog in de toekomst bij jullie opleidingen te volgen. Een toppertjeMvg samira
Aanbevelen? Ja
31/01/2023 Samira, Kuurne
10
Chasing dreams - "Together"
Beste Welness-academie,Dank om ons zo leuk en professioneel te ontvangen.Mijn eerste ervaring bij jullie heeft vele deuren geopend.Hieronder een aantal voorbeelden :"Cheasing dreams" - "Together we can achieve" - "Just to"Twee dagen opleiding in het weekend waarbij ik eerst dacht dit wordt een moeilijke klus om maandag fris op het werk te staan.It will be 2 mutch.Neen dit was duidelijk niet het geval.Kracht - passie en extra energie volgde.De volgende cursus zal snel volgen !
Aanbevelen? Ja
28/01/2023 Thomas, Hasselt
10
Leerzaam op een leuke manier
Cursus browmapping was erg leuk en lerrzaam.De prijs was goed en manier van lesgeven was uitstekend!
Aanbevelen? Ja
24/01/2023 Haarstudio Bijdorp, Zoetermeer
10
Steeds professioneel en correct!
Alleen maar goede ervaringen met Wellness Academie. Telefonisch en via mail vlot bereikbaar en responsief om de administratie af te handelen.Opleidingen worden stuk voor stuk gegeven door ervaren en enthousiaste docenten!Ik ben nog niet uitgeleerd :-)
Aanbevelen? Ja
17/01/2023 Bart, Elewijt
10
Hele fijne en leerrijke lessen
Ik ben de cursus (visagie basis) gestart zonder ervaring. Ik heb in 4lessen zeer veel geleerd en al de basistechnieken eigen gemaakt.Het was ontspannend, de tijd vloog voorbij. Zeer goede, duidelijke instructies. Toffe leerkracht met heel wat ervaring.Zeer goede ervaring en smaakt naar meer!
Aanbevelen? Ja
21/12/2022 Marijke, Nijlen
10
Fantastische leraren
Bij de eerste cursus dacht ik nog, dat ik geluk heb gehad met zo een goede lerares. Inmiddels heb ik al een handvol massages geleerd bij de Wellness Academie. Ik was op verschillende locaties. De inrichting is oké en de instructeurs altijd uitstekend met kennis en passie voor wat ze doen! Ze hebben echt de besten. Beter kan niet - voor mijn gevoel.
Aanbevelen? Ja
16/12/2022 Susan, Zwijndrecht
9
Dynamisch
Een Studie plan Recht op t doel af. Geen ballast , klaarstomen voor het uitverkoren beroep.Doelgerichte studie overgebracht met liefde ervaring en vooral vakkundigheid.Een internationale opleidings academie die met haar leraren corps velen jong of oud , professionals, leken , school verlaters , huismoeders/vaders buitenlanders een kans geven om inrichting te geven aan hun lang gekoesterde dromen. Deze wellness academie is een must in onze hedendaagse maatschappij. !! Keep up the good work !!
Aanbevelen? Ja
24/11/2022 Claudia schattevo, Suriname
10
Super fijne opleidingen met super docenten!
Ik heb al meerdere opleidingen gevolgd bij de wellness academie, en wat een top ervaringen!Docenten hebben kennis van het vak, medestudenten zijn heel vriendelijk, inhoud van de opleidingen zijn zijn heel goed en duidelijk, filmpjes in de online studentenzone zijn echt een meerwaarde, zeer ruim aanbod aan opleidingen. Als ik opnieuw een opleiding wil volgen, is wellness academie de eerste waar ik ga kijken of deze in het aanbod zit!
Aanbevelen? Ja
18/11/2022 Alenka, Heusden-Zolder
10
zeer goed
zeer goed goede docenten en mooie leerzame lessen
Aanbevelen? Ja
16/11/2022 Diana, IJmuiden
10
Opleiding met veel praktische aanvulling.
Docenten met passie voor hun vak. Hierdoor wordt er veel praktische aanvulling gegeven op de bestaande lesstof.
Aanbevelen? Ja
15/11/2022 Miranda, Steenbergen
9
Wellness centrum heeft mij weer bij mij eigen ik gebracht
Na jaren lang mijzelf kwijt geraakt te zijn en ik in aanraking kwam met een hotstone massage. Werd mij duidelijk dat ik mijzelf een beetje kwijt was geraakt. Ik kwam in contact het wellness centrum . Nu bijna 2 jaar verder, heb ik een eigen massage salon en ben super blij met alle cursussen die ik bij jullie, die met alle liefde en zorg door jullie werden gegeven. Dankzij jullie is Ingrid weer Ingrid❤️
Aanbevelen? Ja
08/11/2022 Ingrid, Colijnsplaat
8
Fijn Opleidingsinstituut!
Fijn Opleidingsinstituut. Voor mij is de locatie Amsterdam met openbaar vervoer heel goed en snel te bereiken., Dit doordat de locatie heel dicht naast station Lelylaan ligt.Ik heb nu diverse opleidingen hier gevolgd en mijn conclusie is dat de lessen gegeven worden door zeer gemotiveerde en bekwame mensen.Ook de administratieve kant, van inschrijving en bevestiging, gaat heel oké en vlot.Ik ga nu in januari een 5 daagse, nieuwe opleiding, Skin expert, volgen.Dit mede vooral door het enthousiasme waarmee de docenten mijn vorige opleidingsdagen hebben gegeven!
Aanbevelen? Ja
07/11/2022 Johannette Pijper, Ter Aar
10
Fijne locatie en lessen, schoonheidsspecialiste in Utrecht
Opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Hele duidelijke uitleg en uitvoering van de praktijklessen. We hebben les gehad van Jirska İn Utrecht. Super lieve lerares, ben blij dat we van haar lessen hebben gehad.
Aanbevelen? Ja
04/11/2022 Aysegul, Almelo
10
Een plaats voor leerzame opleidingen/cursussen
Inmiddels meerdere massagecursussen bij de Wellness Acadmie op meerdere plaatsen afgerond. Het zijn hele leerzame en gezellige cursussen waarin je de theorie en praktijk leert. Er is ruimte voor vragen en verdieping van de stof. De theorie is makkelijk online in te zien en handig als naslagwerk. Er staan enthousiaste en passievolle docenten voor de groep die al veel ervaring hebben en hun kennis op een fijne manier kunnen overbrengen. Aan het einde van de opleiding/cursussen krijg je een certificaat (CRKBO geregistreerde instelling).
Aanbevelen? Ja
04/11/2022 Michelle van Asperen, Veghel
8
Zeer goede docenten.
Ik heb al verschillende cursussen gevolgd en wel met heel veel plezier . Er wordt op een leuke, grappige en leerzame manier les gegeven. Hierdoor kan je het ook goed onthouden.De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn prima.
Aanbevelen? Ja
01/11/2022 Silvia, Zoeterwoude
10
Uitstekend
Ik heb al meerdere modules mogen volgen in de chineese geneeskunde bij de wellness en word gegeven met een top docent Jos KochAltijd vol met kennis, energie en zo motiverend om te volgen. Ook de nazorg is top en maakt het leren zoveel leuker ! Alleen maar lof ! Dankbaar !
Aanbevelen? Ja
01/11/2022 Nina, Deurne
10
Kwalitatieve opleidingen door gepassioneerde onderrichters
Reeds enkele opleidingen gevolgd op de welness academie. Ik sta altijd versteld over de profesionele organisatie.De onderrichters maken er steeds een boeiende en interessante les van. Persoonlijk vind ik het een grote meerwaarde dat de focus op de praktijk ligt.Tevens geven de onderrichters veel tips&tricks die je mee kan nemen in je eigen praktijk.
Aanbevelen? Ja
31/10/2022 Tom, Hoegaarden
10
Steeds professioneel
Elke gevolgde cursus werd steeds super professioneel gegeven, maar ook de administratie errond is steed top geregeld.Vlot inschrijven, betalen, bevestigingen verstuurd.Een echte aanrader
Aanbevelen? Ja
25/10/2022 Bart, Elewijt
10
Goede bijscholing voor mij
In 2 dagen veel geleerd met veel praktijkuren.Duidelijke uitleg en fijne docentGoed bereikbare locatie.
Aanbevelen? Ja
18/10/2022 Marcel, Den Bosch
10
Leuke ontspannen en praktische cursus
Als geweldig ervaren met veel praktische tips en vaardigheden
Aanbevelen? Ja
13/10/2022 John, De Lier
10
Super cursus!
Het was een zeer leerrijke opleiding, van een super fijne en goede lesgeefster!
Aanbevelen? Ja
11/10/2022 Alenka, Bree
9
Super echt een aanrader
Echt super ik raad het iedereen aan die wilt Opleiding volgen ik werd echt goed geholpen door de leerkracht die de opleiding gaf en begrijp nu alles beter dan ooit!Echt super dankjewel !!
Aanbevelen? Ja
05/10/2022 Julie, Wevelgem
10
Zeer goede opleidingen
Ik ben pas begonnen met mijn opleiding en mag nu al zeggen dat ik zeer tevreden ben. Docenten zijn heel goed. Lessen zijn echt super goed uitgelegd. Aanrader!! Op het secretariaat zijn ze ook heel vriendelijk en behulpzaam!!
Aanbevelen? Ja
05/10/2022 Bernarda, Maasmechelen
10
Uitstekend
Super ervaring door vriendelijke en professionele docenten
Aanbevelen? Ja
13/09/2022 Michael, Brecht
8
Leren met enthousiaste docenten!!
Docenten met passie voor hun vakgebied en dit enthousiast overbrengen op de studenten. Dat is een gouden combinatie. En echte Win-Win situatie. En daarnaast je opleiding in modules behalen klassikaal en/of digitaal. Wat mij als student het beste past. Bedankt Welness Academie voor deze mogelijkheden.
Aanbevelen? Ja
09/08/2022 Miranda, Steenbergen
10
Klantvriendelijke en goed georganiseerde organisatie
Kundige en bevlogen docenten, na een module wil je een ding en dat is meer leren!
Aanbevelen? Ja
02/08/2022 Bert, Spijkenisse
10
Mijn passie wordt vergroot door de passie van de docenten!
Ergens ben ik geraakt door de TCM, net als de docenten van de Wellness Academie. Zo is les krijgen een feestje. Steeds meer worden grenzen verlegd, waardoor de passie nog groter wordt, evenals mijn kennis.
Aanbevelen? Ja
31/07/2022 Roald de Waardt, Dordrecht
10
Fijne vakkundige opleiding
Ervaren leraren die echtgenote doen om je de kneepjes van het vak te leren. Schone leslokalen met alle producten die je nodig hebt.
Aanbevelen? Ja
19/07/2022 Suzanne, Elsloo
8
Leuke cursus
Leuke cursus. Duidelijke uitleg en vakbekwame docent
Aanbevelen? Ja
14/07/2022 Leo, Oudewater
10
De cursus is enorm leerzaam én leuk!
Het hele weekend hebben de andere cursisten en ik gewerkt aan verschillende massagetechnieken. Ongelooflijk hoe veel we geleerd hebben op twee dagen tijd. De lerares had veel ervaring en ben haar enorm dankbaar om ons in te leiden in massagetherapie.
Aanbevelen? Ja
09/06/2022 Eryn, Leuven
10
Leuk
Veel geleerd was een hele ervaring
Aanbevelen? Ja
08/06/2022 Shermain, Amsterdam
10
Altijd een genot om een cursus te volgen bij de Wellness Academie
Mensen vragen wel eens waarom ik hélemaal naar Hasselt (België) afreis voor weer een massagecursus. Dat is omdat ik vanaf het eerste moment voelde dat ik op mijn plek was met de cursussen en de manier van lesgeven bij de Wellness Academie.De lessen zijn erg toegankelijk en wordt gegeven door erg gedreven, enthousiaste en adequate leraren. De lesdagen gaan snel en zijn gebasseerd op praktijk in plaats van saaie theorie. Zelfs deze saaie theorie wordt met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast is er een hands-on mentaliteit en staan ze voor wat ze zeggen. Ook als nazorg na de cursussen blijven ze stimuleren. Kortom; voor mij de reden om elke keer weer met veel enthousiasme af te naar Hasselt ( ook lessen in Nederland).
Aanbevelen? Ja
07/06/2022 Roelof Dijkstra, Groningen
10
Leren op een fijne manier!
Ik ben nu diverse cursussen aan het volgen, kan niet anders zeggen dat de docenten hier zoveel kennis hebben en het op een hele fijne manier aan ons over brengen.Ik volg de cursus met veel plezier !Dat is dan ook een van de redenen om álle gewenste hier te volgen.
Aanbevelen? Ja
07/06/2022 Myra, Den Haag
10
1 module worden er meerdere
Eenmaal je met een module begint kun je niet meer stoppen. Alle modules die ik heb gevolgd zijn zo interessant. Tijdens de cursus krijg je ook nog te horen dat andere modules ook tof zijn om te volgen. Je krijgt kriebels en ... je schrijft je terug in voor een volgende module die ook weer heel interessant blijkt te zien.Je kunt heb positief bekijken want hoe meer je het lichaam ontdekt, hoe beter uw praktijk wordt.
Aanbevelen? Ja
31/05/2022 Chantal, Vorselaar
9
Zeer goede opleidingen en docenten ( met een enkele uitzondering)
Ik heb al 9 opleidingen gevolgd aan de wellness Academy en heb ze bijna alle 9 goed gevonden. Eentje vond ik niet goed, maar dat is toch een score van bijna 90 % .(Dat lag in dat geval ook niet aan de Academy, maar de docent. )
Aanbevelen? Ja
26/05/2022 Lydia, Leopoldsburg
10
Super
Duidelijke cursusZeer vriendelijke docentDocent staat altijd klaar waar je hulp nodig hadIedereen gelijk
Aanbevelen? Ja
21/05/2022 Flore, mol
10
Boeiend van het begin tot het einde van de workshop
Ik vond deze workshop echt heel boeiend en ga het zeker toepassen.Het was veel informatie in een dag maar doordat Joke de lessen zo interessant en inspirerend maakte en begon met kort iets meer te vertellen rond de Ayurveda, meditatie, de verschillende dosha´s enz om daarna aan de Indiase hoofdmassage te beginnen. Het was goed te doen met zo een grote groep mensen. En het is vooral dat je het thuis meteen oppakt, doet en blijft oefenen tot het er echt goed inzit. Zeer ontspannend. Een echte aanrader!
Aanbevelen? Ja
18/05/2022 Linda voor den Dag, Heverlee
10
Leerzaam
Ik heb een heel leerzame en prettige dag gehad op de Wellness Academie. De docente wist precies waar ze het over had en de uitleg van de lesstof was heel duidelijk. Met een voldaan gevoel ging ik weer richting huis.
Aanbevelen? Ja
18/05/2022 Sandra, Sint Geertruid
10
Zeer leerzame cursus
Zeer goede docent en alles duidelijk
Aanbevelen? Ja
17/05/2022 Daniel Muys, Schoten (Antwerpen)
9
Top docenten met genoeg informatie
Ik heb inmiddels meerdere cursussen gevolgd bij de academie en ben zelf nu ook aan de slag met verschillende behandelingen.Ik heb les van verschillende docenten gehad en meerendeel was super goed met veel kennis en ervaring.Zeker een aanrader
Aanbevelen? Ja
01/05/2022 Sidra, Badhoevedorp
10
Super Academie
Mijn ervaring bij de Wellness Academy is heel goed. Goede Opleiding, goede Docent Betaaldbaar preis kwaliteit heel goed. Top Academy.
Aanbevelen? Ja
21/04/2022 Zulay Thönnessen, Venlo
10
Snel en eenvoudig online aanmelden. Directe bevestiging. Altijd in een groep les.
Via de Wellness Academie volg ik meerdere cursussen en er staan nog meer in de komende maanden gepland. Het fijne is altijd les in een groep waardoor je leuke contacten opbouwt met medecursisten. Bij vragen kun je zowel telefonisch of per mail contact opnemen. Ik ga met veel plezier naar de lesdagen toe
Aanbevelen? Ja
20/04/2022 Rita, Wortel
10
Zeer goede docenten die lesgeven met hun hart!
De Wellness Academie heeft zeer uitgebreide keuzes van cursussen die worden gegeven door zeer enthousiaste en gedreven docenten, in ongedwongen sfeer, met hart voor het vak.
Aanbevelen? Ja
19/04/2022 Kim van der Meer, Badhoevedorp
9
Een academie met expertise
De cursussen worden op een ontspannen manier gegeven door trainers met veel expertise in hun bezit. Deze trainers geven hun persoonlijke touch aan de cursus, zodat je met een goed gevulde rugzak met vaardigheden en kennis naar huis gaat. Echt een aanrader
Aanbevelen? Ja
19/04/2022 Judith, Katwijk
10
Heel efficiënt geleerd
Ik ben heel tevreden over het volgen van de opleiding schoonheidsspecialiste. Het was een hele efficiënte versnelde opleiding. Je krijgt alles wat je wil en nodig hebt toegereikt. Mijn docent was ook super leuk! Ze was heel enthousiast en had passie voor haar vak die zij zo weer doorgaf aan ons. Dit gaf mij motivatie om bij elke les aanwezig te zijn. Als er problemen zijn dan heeft de academie een luisterende oor en zoekt samen met jou naar een oplossing. Super blij ermee!
Aanbevelen? Ja
15/04/2022 Noer, Rotterdam
10
Hier krijg je energie van!
Ik heb deelgenomen aan een Hotstone massage cursus en van het begin tot het eind goede en fijne informatie ontvangen en heerlijk onder begeleiding mogen oefenen. Tevens handige tips meegekregen!
Aanbevelen? Ja
15/04/2022 Mariette, Kudelstaart
10
Super leerschool
Heb hele goede ervaringen met de Wellness academie in de kappersbrache. Bedreven leraressen die weten wat ze doen en het goed kunnen overbrengen naar de cursist wat ook erg belangrijk is. Kortom zeker een aanrader als je verder wil komen in je beroep.
Aanbevelen? Ja
10/04/2022 Gaby, Halsteren
10
wat een ervaring tegelijkertijd een verademing
Een fantastische ervaring voor een verlegen persoon zoals mij.Door omstandigheden kwam deze cursus net op tijd. Een verademing! Een frisse wind en een nieuwe wending wat op mijn pad kwam.
Aanbevelen? Ja
06/04/2022 bart, kaulille
10
TCM: Goede opleiding!
Zeer goede opleiding met enthousiaste docent. Aan het eind van de dag zit je hoofd precies vol, zonder over te lopen!
Aanbevelen? Ja
06/04/2022 Roald de Waardt, Dordrecht
10
Beste leerschool, zonder voorkennis
Gestart met ontspannings massage in 2017. Dan reflexologie. Ben nu in 2022 nog steeds cursussen aan het volgen. Duidelijke sylabussen met bijbehorende films.GroetjesJean
Aanbevelen? Ja
05/04/2022 Jean, Brugge
10
Super leuke leerzame cursus microblading gehad van Salina!
Heel veel geleerd ! Een echte aanrader om deze cursus gegeven door Salina bij Wellness Academy te volgen!
Aanbevelen? Ja
04/04/2022 Cindy, Sint Willebrord
8
Gewoon goed
Het is altijd om van ervaren les gevers mogen les te krijgen
Aanbevelen? Ja
29/03/2022 sabrina beelen, Attenhoven
9
Heel erg goed
Hele goede fijne uitleg, goede grote van de groep. Degene die les geeft heeft tijd voor iedereen. Wordt op een duidelijke manier uitgelegd en voor gedaan.Ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
Aanbevelen? Ja
22/03/2022 Rachael, Wormer
9
Leerrijk en fun
Geweldige mensen die les geven en de les ook heel interessant maken. Goede begeleiding.Kortom geweldig om er iets te leren
Aanbevelen? Ja
19/03/2022 Cindy, Herentals
9
Zeer ervaren docenten met zoveel kennis die ze ook perfect weten over te brengen !
Super leuke , leerzame en kwaliteit opleidingen!Met top docenten van hoger niveau !Goede uitleg en veel kennis opgedaan.Ik zou het iedereen aanbevelen
Aanbevelen? Ja
17/03/2022 Nina, Deurne
10
Professionele opleiding in een professionele setting
Ik heb de opleiding wimper lift gevolgd bij wellness academie. Ik ben zeer tevreden over de academie en de lessen zelf.Bij inschrijven wordt er erg duidelijk meegedeeld wat de kosten en eventuele extra kosten zijn, en wat je kan verwachten. Je komt niet op de dag zelf voor verrassingen te staan wat fijn is.Mails zijn zeer duidelijk.De infrastructuur en leslokalen zijn top, je werkt enkel met professioneel materiaal en producten, en de leslokalen zijn hygiënisch, modern, praktisch en ruim.Ik vind het heel fijn dat je bij wellness academie geen startpakket hoeft aan te kopen voor de meeste opleidingen. Zo kan je met je vergaarde kennis op zoek naar een merk dat bij jou noden past.Ik kom in de toekomst zeker terug voor meer opleidingen.
Aanbevelen? Ja
15/03/2022 Emma Van de Vyver, Mortsel
10
het is zoveel meer dan gedacht/verwacht
doordat de leraren met zoveel liefde en passie over hun vak vertellen krijg je meer dan alleen de lesstof.
Aanbevelen? Ja
15/03/2022 Meryam van der Staak, Eindhoven
10
Interresante praktische cursus
Geeft methodische handvaten als wegwijs mee om bekend te worden met het kunnen uitvragen. Daarnaast geeft het antwoorden op achterliggende vragen.
Aanbevelen? Ja
10/03/2022 Judith, Eindhoveb
9
Zeer leerrijk en heel veel info op 2 daagse
Ik volgde al verschillende opleidingen, 2-daagse, heb er meer opgedaan dan sommige die dubbel zo duur waren en 6 weken (1dag/week)Ik kan ze zeker aanraden, zeer bekwame docenten, geen materie van 100 jaar geleden ! Onmiddellijk op te nemen in je praktijk of in wat je wil gaan doen, zeer inspirerend en honger naar Nog meer , geen seconde spijt van de keuze van welnessacademie. TOP, ZEKER EEN AANRADER
Aanbevelen? Ja
08/03/2022 Jocelyne Waleffe, Herstappe
10
Super cursus met veel praktijk
had nooit gedacht dat ik effectief ook zelfstandig ging kunnen masseren in slechts 2 dagen tijd, maar door de zeer aangename lesgever en de vele praktijk in de cursus, bleek dit geen probleem te zijn
Aanbevelen? Ja
08/03/2022 lindsay, gentbrugge
9
Zeer leerzame opleiding
Zeer aangename ervaring, heb mijn doel bereikt en ben nu schoonheidsspecialist in bijberoep.
Aanbevelen? Ja
03/03/2022 Nathalie, Lede
10
Een eerlijke leerrijke cursus voor een succes story
Een lieve bekwame leraresGoede uitleg en tips voor in de toekomst.Mooie ervaring en Herinnering!
Aanbevelen? Ja
02/03/2022 Fazia, Den Haag
10
Super leuke cursus.
Ben blij dat ik eindelijk dit heb gedaan.Goeie begeleiding en veel extra informatie gekregen. Dit was mijn 2de cursus op naar de 3de.
Aanbevelen? Ja
02/03/2022 Carmen Tulsa Johannes, Zoetermeer
9
Zeer aangenaam om hier les te volgen. Lesgevers zijn top!
Ik heb hier reeds meerdere cursussen gevolgd en ben altijd zeer tevreden na afloop. Lesgevers zijn aangenaam en weten veel van hun materie, wat het zeer boeiend maakt om de lessen te volgen.
Aanbevelen? Ja
23/02/2022 Stefanie, Neeroeteren
10
Goede opleidingen gegeven door ervaren leerkrachten met veel passie voor hun vak
Ik leer iedere keer weer veel bij, het enthousiasme van de leerkrachten en de gedrevenheid zijn erg aanstekelijk!
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Karen Van Esser, Neeroeteren
8
Heel goed.
Mooie ruime locaties en gedreven docenten. Als ik dan een min puntje moet opnoemen is dat er in het weekend geen koffie te verkrijgen is.
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Sander Kruijt-Recoert, Delft
10
Super veel geleerd
Ik was al een tijd op zoek naar de technieken die mijn masseur gebruikte. Vorig jaar is hij spijtig overleden (ouderdom).Via Wellness academie heb ik de technieken geleerd die mijn masseur ook gebruikte voor mijn rug, frozen shoulder, armen en migraine.Als je echt de mensen wilt helpen dan zit je goed bij Wellness academie. Ik volg sinds vorig jaar in de zomer cursussen die voor mij interessant zijn en na een half jaar ben ik begonnen met mijn eigen praktijk.Echt een aanrader!!
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Chantal, Vorselaar
10
Altijd interessante opleidingen te vinden
Reeds verschillende keren een opleiding gevolgd die door super gemotiveerde personen wordt gegeven.Nog nooit teleurgesteld geweest.
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Lili, Lommel
10
Top ervaring
Mijn beslissing om mij in te schrijven in de Wellness Academie is één van de beste beslissingen geweest van het jaar. Ik heb er enorm veel bijgeleerd, mede dankzij de lesgeef skills van Cathy. We hebben er een zeer goede basis over verschillende aspecten over het beroep schoonheidsspecialiste verkregen. Zeker een aanrader!
Aanbevelen? Ja
13/02/2022 Steffi, Brussel
8
Top docenten
Heb les gehad van top docenten die weten waar ze over hebben. Ook nemen vertellen ze over hun eigen ervaringen. Je krijgt tips mee.
Aanbevelen? Ja
12/02/2022 Inez, Rotterdam
10
Gedreven topdocenten die met passie les geven!!
Ik heb al heel wat weekends achter de rug en telkens opnieuw voldaan. Elk van hen legt alles met enorm veel passie uit. Ook na de cursus kan je voor alles bij hen terecht. Ze helpen je, sturen je in de juiste richting, ondersteunen je... ze zijn 1 voor 1 geweldige mensen!!
Aanbevelen? Ja
11/02/2022 Agneta Pelgrims, Tremelo
9
Super
Super veel geleerd in de tweedaagse cursus fybromyssage!Leraar Koen Reynders weet waarover hij spreekt en ga zeker nog cursussen bij hem volgenEen aanrader !
Aanbevelen? Ja
10/02/2022 P daems, Balen
10
Efficient, leerzaam en to the point
Ik volg momenteel een modulaire opleiding voor schoonheidsspecialiste. De cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn praktisch gericht, interessant en er wordt geen tijd verspild aan meer dan de nodig theorie. Praktische lessen staan centraal en iedereen krijgt genoeg tijd om de juiste technieken onder de knie te krijgen.
Aanbevelen? Ja
08/02/2022 Ida, Baardegem