• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Opleiding NagelstylisteJe moet geen producten aankopen (besparing circa € 350)!

Opleiding Nagelstyliste
Voordelen
€ 758
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Diploma
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze opleiding

Wil je alles leren op het gebied van nagelstyling? Volg dan onze modulaire opleiding nagelstyliste gelnagels, waarin zowel de basis als gevorderden technieken voor gelnagels aan bod komen. Houd je van werken met mensen, heb je een passie voor mooi verzorgde nagels en ben je graag creatief bezig? Dan is het vak van nagelstyliste gelnagels op jouw lijf geschreven!

Wil je snel aan de slag als nagelstyliste?

Dat kan met onze modulaire opleiding nagelstyliste! De opleiding bestaat uit twee modules: cursus gelnagels basis en cursus gelnagels voor gevorderden. Na de basiscursus kun je meteen als professionele nagelstyliste aan de slag. Het is de bedoeling dat je het geleerde eerst enkele maanden in de praktijk brengt en ervaring opdoet, voordat je verdergaat met de gevorderdencursus. We bevelen je aan om minimaal drie maanden ervaring op te doen tussen de twee modules. Op deze manier groei je stap voor stap in het vak van nagelstyliste. Na afloop van deze opleiding ben je helemaal klaar om als topnagelstyliste furore te maken!

Dankzij onze modulaire opleiding nagelstyliste groei je stap voor stap in het vak!

Lesprogramma opleiding nagelstyliste

Onze opleiding nagelstyliste start met de module nagelstyling gelnagels basis, waarin we ingaan op de anatomie, functie en groei van de nagels. Daarbij nemen we ook veelvoorkomende nagelafwijkingen onder de loep en leer je welke afwijkingen je wel en niet mag behandelen. Een ander belangrijk onderwerp in deze cursus is hygiëne. Verder leer je om een basis handverzorging, manicure en handmassage te geven en leer je de basistechnieken voor het plaatsen en verwijderen van gelnagels.

Heb je eenmaal de basistechnieken gelnagels in de vingers en heb je enige praktijkervaring opgedaan? Dan staat de module nagelstyling voor gevorderden voor je klaar. In deze cursus ga je je kennis van vakgerelateerde anatomie, nagelafwijkingen en hygiëne verdiepen en ga je oefenen met gevorderden nagelstyling technieken. Je leert French manicure en full color aan te brengen op teennagels. Je gaat eveneens aan de slag met geldesigns, 3D gel, nail art, de marmertechniek en diverse freestechnieken.

Uitstekende begeleiding van ware topdocenten!

Nagelstyling is een vak dat je leert door heel veel te oefenen. Om die reden houden we onze lesgroepen klein, zodat alle deelnemers veel kunnen oefenen onder de beste begeleiding. Je krijgt les van topdocenten met een succesvolle carrière als nagelstyliste! Verder hoef je voor deelname aan onze opleiding nagelstyliste geen materialenpakket aan te kopen, waardoor je aanzienlijk bespaart op de kosten. Alles is kosteloos aanwezig tijdens de lessen. Wel betaal je € 35 (nagelstyling basis) en € 45 (nagelstyling gevorderden) verbruikskosten.

Bekom een diploma nagelstyliste

Tijdens de praktijklessen van de cursus nagelstyling basis zal je docent erop toezien dat je alle praktijkvaardigheden goed beheerst en je waar nodig bijsturen. Hier is dus geen bijkomend examen voor nodig. Aan het einde van de cursus nagelstyling voor gevorderden leg je een praktijkexamen af door een eindwerk te maken als onderdeel van je examen.

Verder leg je aan het einde van de opleiding nagelstyling een theoretisch examen af. Dit kan gewoon digitaal van thuis uit op je computer of tablet. Het examen bestaat uit een reeks meerkeuzevragen. Geslaagd? Dan ontvang je het diploma nagelstyliste. Dit is jouw sleutel naar een succesvolle carrière als nagelstyliste. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!


Wil je meer weten over de opleiding Nagelstyliste in Rotterdam?

Verplichte voorkennis

Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze opleiding is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Nagelstyling gelnagels basis
  • Vakgerelateerde anatomie
  • Hand- en nagelverzorging
  • Materialen en producten
  • Voorbereiden behandeling
  • Plaatsen van gelnagels
  • Bijwerken van gelnagels
  • Verwijderen van gelnagels
  • Klantencontact
 • Nagelstyling gelnagels gevorderden
  • Anatomie natuurlijke nagel
  • Nagelaandoeningen
  • Hygiëne nagelstudio
  • Werkwijze kunstnagels met gel
  • Aanbrengen French gel op teennagels
  • Aanbrengen full color op teennagels
  • Opvulbehandeling gel French teennagels
  • Opvulbehandeling full color teennagels
  • Plaatsen nagelversieringen
  • Gel design en marmertechniek
  • Tekeningen met 3D-gel
  • Freestechnieken

758 euro

Gespreide betaling is voor deze opleiding helaas niet mogelijk. Wel kan je er voor kiezen om per module apart te betalen en de termijn waarin u de modules volgt ook te spreiden naar gelang uw eigen agenda en budget.

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Diploma

Dit is een modulaire opleiding en bestaat uit 2 modules. Deze modules kun je volgen naar gelang je eigen agenda en op eender welke opleidingslocatie.

10,0

Ik ben heel tevreden. Alles was duidelijk, veel tips en tricks, docent was super vriendelijk en professioneel. Goede materiaal voor te oefenen.

BetulHasselt
10,0

Ik vond het echt heel goed! Ik heb veel geleerd en de docent was heel vriendelijk en behulpzaam.

MariannaUtrecht
8,7

Hele leuke en zeker leerzame cursus. Theorie word op een leuke manier gegeven en vervolgens kun je snel gaan oefenen.

EsmeeHasselt
9,1

top cursus. duidelijk, kwalitatief, vriendelijk. ik kom er meer volgen.

NickyWilrijk
9,5

Echt de moeite waard in 2 dagen een hele hoop geleerd we hadden een leuke groep en een geduldig en lieve lerares (arti) wie alles goed uit legt

SamanthaNijmegen
8,7

Hele leuke leerzame cursus gehad. Aati legt alles geduldig rustig en stap voor stap uit. Na twee dagen kon ik al mooie gelnagels maken. Aati is eerlijk en geeft fijne feedback.

AstridNijmegen
10,0

Het was een geslaagde cursus en leuke 2 dagen, veel geleerd en vooral een leuke docent, niks was te veel, legt alles perfect uit. Ik ga ook de gevorderden doen in mei met Aarti kijk er al naar uit.

AnitaNijmegen
9,4

Dit is echt de moeite om te volgen!Vriendelijk, professioneel en zeer leerrijk!

ClaudiaWilrijk
9,1

Zeer leuke cursus om de eerste stappen in de wereld van de gelnagels te zetten! Interessant!

LiesbethHasselt
8,8

Sympathieke en aangename docente met enorm veel vakkennis en goede begeleiding/sturing/uitleg,...Divers aanbod, interessante cursus

KimHasselt
8,3

Heel veel geleerd. Fijne, enthousiaste, vakbekwame docent.

LilianRotterdam
9,5

Top cursus, boven mijn verwachtingen. Ik heb meer geleerd dan verwacht en het heeft echt m’n interesse gewekt.

Ying YingRotterdam
8,3

Goed bevallen- meteen van start met een uitleg en lekker aan het werk.

BiancaHasselt
8,1

Degelijke cursus die ik zeer aangenaam beleefd heb.

ElineHasselt
9,7

Elke is een geweldige leerkracht die vol passie haar beroep onderwijst.Er is ruimte voor foutjes, met een zeer opbouwende feedback. Iedereen voelde zich op zijn gemak.

KarenHasselt
10,0

Duidelijk, netheid was goed, vriendelijk

LatishaAmsterdam
9,0

Heel leuke cursus om te doenAlles werd heel goed uitgelegd door de docent, als je een vraag had hielp ze je ook.

IsabelleHasselt
9,3

Docent was heel vriendelijk en aangenaam les

KaurHasselt
10,0

Aarti is een uitstende bedreven docente zeer vriendelijk en erg lief , bovendien heel geduldig . Duidelijke uitleg . Ik kom zeker terug voor de gevorderde opleiding.

MonicaAmsterdam
10,0

Super tevreden van de cursus. Heel leerrijk en Elke heeft deze cursus supergoed gegeven. Heel gemotiveerd.

AnnDrongen
10,0

Professionele Docent.

DianAmsterdam
9,9

deze was zeer leerrijk. heel goed gegeven met duidelijke uitleg.zeer tevreden. kijk al uit naar de volgende cursus.

RitaWilrijk
9,3

De cursus was zeer leervol, ik heb veel bijgeleerd en kan zeker met de basis aan de slag.

MainocWilrijk
9,6

Een duidelijke cursus waar je nadien meteen mee aan de slag kan. Twee zeer fijne dagen!

TomitaWilrijk
8,3

Hele leuke leerzame cursus! Enthousiaste Aarti die veel van het vak weet, erg leuk is in contact! Fijne kleine groep en voldoende persoonlijke aandacht.

MaaikeApeldoorn
8,2

Fijne cursus voor beginners om te volgen. Uitleg was goed. Je kon vrij vragen stellen. Docente is zeer aangenaam om mee om te gaan.

LindaHasselt
10,0

Een hele fijne cursus. Een leuke groep.De docente was top! Zeer professioneel, lief en behulpzaam. Ik raad de cursus aan iedereen aan!

MathildeDrongen
8,1

Leuke cursus. Veel van meegekregen, vriendelijke docente die voor iedereen de tijd nam en probeerde te helpen waar dat nodig was.

AnitaRotterdam
9,5

Super leuke en lieve Docent

SonjaRotterdam
9,3

Het is een leerrijke cursus, waarbij je over de freestechnieken, art en teennagels leert en het toepast bij u oefenpersoon.

FaithWilrijk
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?

Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wanneer start de opleiding Nagelstyliste?

Dit is een modulaire vakopleiding. Dit betekent dat de vakopleiding een combinatie is van verschillende cursussen (= modules). De modules u kan volgen naar gelang uw eigen kalender en uw eigen budget. De juiste data kan u terugvinden onder de tab "opleidingsdata".

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie