• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Gellak (Soak Off Gel)Ontdek de voordelen van een cursus gellak!

Cursus Gellak (Soak Off Gel)
Voordelen
€ 335
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

In de cursus gellak soak off gel leer je de kunst van het creëren van prachtige en duurzame nagels. Deze techniek biedt een aantrekkelijk alternatief voor traditionele gelnagels, met eveneens langdurige resultaten. Gelnagels zijn momenteel erg trendy, maar niet iedereen voelt zich hierdoor aangesproken. Na het voltooien van onze cursus gellak ben je goed voorbereid om ook deze klanten voortreffelijk van dienst te zijn met dit innoverende nagelstyling concept!

Een blijvende trend in de wereld van nagelstyling!

Gellak mag met recht een blijvende trend in de wereld van nagelstyling genoemd worden. Dat is niet voor niets, want het biedt de voordelen van gelnagels en het gemak van nagellak. Je brengt dit nagelstyling product namelijk op dezelfde wijze aan als nagellak, maar je hardt het wel uit onder een uv-lamp. Met deze methode tover je binnen no-time verzorgde nagels tevoorschijn, die tot wel drie weken mooi blijven zitten.

Daarbij is het verwijderen van gellak heel eenvoudig. Je hoeft niet of nauwelijks te vijlen, waardoor er geen risico bestaat op het beschadigen van de natuurlijke nagel. Leer ook deze toegankelijke nagelstyling behandeling en trek nog meer klanten naar jouw nagelsalon! Wil je daarnaast ook leren om gelnagels professioneel aan te brengen? Bekijk dan hier onze cursus nagelstyling gelnagels.

In de cursus gellak leer je een mooi alternatief voor gelnagels!

Lesprogramma cursus gellak

Wil je een volleerde en professionele nagelstyliste worden? Dan mag onze gellak opleiding niet ontbreken op je cv. Je leert in deze cursus eerst alles over de anatomie van de nagel, veelvoorkomende nagelaandoeningen en hygiëne. Nadat we deze thema’s nader bekeken hebben, focussen we op de soak off gel. Wat zijn de kenmerken van dit nagelstyling product? Wat zijn de voordelen? Welke producten en materialen heb je nodig? Je leert in de gellak cursus om de behandeling voor het verzorgen van deze kunstnagels goed voor te bereiden.

Daarna ga je onder de deskundige begeleiding van je topdocent oefenen met het aanbrengen, uitharden, repareren en verwijderen van de lak. Je leert eveneens hoe je nagels kunt versterken met dit product. Verder leer je om een French manicure en een full color nageldesign te verzorgen. Ook ga je aan de slag met het verfraaien van nagels met tips, sjablonen en nailart. Let op: de cursisten werken tijdens de lessen op elkaar. Het is daarom niet mogelijk om deel te nemen aan deze cursus als je kunstnagels, gellak of nagellak op je nagels hebt.

Gellak opleiding met certificaat!

Dankzij de beperkte inschrijvingen per cursus, kun je rekenen op veel persoonlijke begeleiding van je docent. Je leert de technieken meteen goed aan en mag tijdens de cursus veel oefenen. Na afloop mag je jezelf een ware gellak expert noemen en zul je probleemloos de mooiste kunstnagels weten te creëren. Je krijgt tijdens de cursus veel goede tips en adviezen van je docent over hoe je met deze soak off gel jouw diensten als schoonheidsspecialiste of nagelstyliste nog rendabeler maakt. Aan het einde van deze nagelstyling cursus bekom je een certificaat. Neem hier ook een kijkje bij onze opleiding schoonheidsspecialiste of de opleiding nail expert.

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie van de nagel
 • Veelvoorkomende nagelaandoeningen
 • Hygiënisch werken
 • Inleiding Gellak producten
 • Voordelen en toepassingen
 • Voorbereiden van de nagel
 • Aanbrengen en uitharden
 • French manicure
 • Full Color
 • Bijwerken
 • Verwijderen
 • Nagels versterken met Biab
 • Uitvoeren van reparaties
 • Werken met tips en sjablonen
 • Gellak design

305 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 19 oktober 2024
Alle data: 19/10 & 20/10 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 28 september 2024
Alle data: 28/09 & 29/09 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Antwerpen (Wilrijk)

Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)

 • Gratis parking
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 8 februari 2025
Alle data: 08/02 & 09/02 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Aarti Bihari
Aarti BihariDocent in Rotterdam

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Elke Coppens
Elke CoppensDocent in Hasselt en Antwerpen (Wilrijk)

Na haar sportopleiding en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sportsector, maakte Elke de overstap naar de beauty sector. Twee sectoren die veel met elkaar gemeen hebben; in beide staat gezondheid voorop! De basis voor een stralend uiterlijk is immers een optimale gezondheid. Ze combineerde haar kennis van sport en beauty binnen het vak van bewegingscoach en in het geven van voedingsadvies.

Elke is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en docente. Ze werkt ondertussen al zeven jaar als zelfstandig ondernemer en runt haar eigen praktijk in de Vlaamse-Ardennen. Ze profileert zich als specialist in voetverzorging en als specialist in ontspannende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Verder heeft ze ook ervaring opgedaan als visagiste bij photoshoots.

Naast passie voor haar vak en het behandelen van haar klanten, is ze ook bevlogen in het opleiden van andere mensen die interesse hebben in het vak van schoonheidsspecialiste. Haar doel: andere mensen tot even gepassioneerde schoonheidsspecialistes opleiden!

9,6

Enorm fijne lerares. Ze geeft de les op een enthousiaste manier en de uitleg is ook heel duidelijk.Ze neemt ook haar tijd om iedereen persoonlijk zo goed mogelijk te helpen.

TamaraHasselt
9,5

Super leerrijk!

EmmaWilrijk
9,9

Elke is een TOP DOCENT, kent haar vak. Heeft aandacht voor iedere cursist. De tijd vloog gewoon voorbij deze twee cursus dagen.

M.M.J.Hasselt
10,0

Super opleiding van een super docente met een super fijne groep!!!!!

TanjaHasselt
9,3

Goede cursus, ontzettend kundige en gedreven docent. Had liever wel nog meer tijd gehad om te oefenen en theorie.

JulietteHasselt
9,6

Zeer goede leerkracht!!! Top!

NathalieHasselt
10,0

Heel leuke en leerzame cursus. Top docente!

NikitaWilrijk
9,5

Ik heb van de cursus genoten het was leerrijk en interessant ! :)

StefanieWilrijk
9,0

Een super leuke opleiding! ! Heel veel bijgeleerd. Een superdocente die echte vakkennis heeft. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan!

CindyWilrijk
10,0

Was een hele leuke, leerrijke dag!

VickyWilrijk
8,0

Zeer leuke en goede opleiding. Mssn iets meer komen kijken tijdens het lakken. Bekwame lesgeefster die weet waarover ze praat.

SaskiaWilrijk
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Pedicure (Gespecialiseerd Voetverzorger)
Pedicure (Gespecialiseerd Voetverzorger)
 • 10 - 16 dagen
 • € 1.149
Meer informatie
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie