• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

4x online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten

18 november 2020 | Schoonheidszorg
4x online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten

Het zijn vreemde tijden en je salon is vanwege het coronavirus alweer gesloten. Hoe kun je deze tijd nuttig besteden? Houd de moed erin en kijk naar de toekomst. Misschien is dit een goed moment om je bij te scholen? Op deze manier kun je toch dagelijks met je vak bezig zijn, jouw passie levend houden en je klanten na deze lockdown verrassen. Wellness Academie denkt graag met je mee en heeft van veel beauty cursussen nu ook een toegankelijke online versie ontwikkeld. Ontdek hier onze tips voor online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten.

Online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten

Wellness Academie beschikt over een team van topdocenten met hart voor hun vak en hun studenten. Ook in deze bizarre tijden staan ze graag voor je klaar via de Online Wellness Academie. Ze hebben hun kennis en ervaring gebundeld binnen to-the-point online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten, zodat je je kunt blijven specialiseren. Een groot voordeel is dat na je inschrijving de online lesstof altijd beschikbaar blijft op het online platform; er is geen vervaldatum. Alles is online voorhanden; de lesstof, online assistentie en eventuele online examens. Na afloop van elke cursus ontvang je een certificaat.

1. Online Cursus Fruitzuren/Chemische Peelings

Als schoonheidsspecialiste zal het je niet ontgaan zijn, dat anti-aging een belangrijke trend is binnen de huidige beauty branche. Hoe goed zijn jouw behandelingen afgestemd op de toenemende vraag naar anti-aging behandelingen? Met een Online Cursus Fruitzuren/Chemische Peelings kun je hier goed op inspringen. Het is belangrijk dat je hiervoor een cursus volgt, want deze peelings werken diep in op de huid. Je moet precies weten in welke concentraties je ze moet toepassen om veilig te kunnen werken. Je zult hiermee zeer goede resultaten behalen. De huid wordt zichtbaar verfrist, dode huidcellen worden verwijderd, pigmentvlekjes vervagen en rimpeltjes vallen minder op. Deze behandeling is een ‘must’ in elke moderne beauty salon!

2. Online Cursus Japanse Gezichtsmassage

Wil je binnen jouw salon de focus leggen op een natuurlijke benadering van de huid? Dan is onze Online Cursus Japanse Gezichtsmassage voor jou een van de toppers onder de online bijscholingen voor schoonheidsspecialisten. Dit is een unieke aanvulling op jouw beauty behandelingen, waar vast veel klanten nieuwsgierig naar zullen zijn. Je leert in deze cursus traditionele Japanse massagetechnieken voor het gelaat, die onder meer dienen als een natuurlijke facelift en die de huid een gezonde en frisse glow geven. Er is ook aandacht voor de achtergronden van deze behandeling en de indicaties en contra-indicaties. In het praktijkgedeelte leer je stap voor stap deze behandeling uitvoeren en ook een handige uitgebreide instructievideo ontbreekt niet!

3. Online Cursus Henna brows

Een andere grote ontwikkeling binnen de beautywereld is het benadrukken van de wenkbrauwen, door deze mooi vorm te geven en op te maken. Een van de manieren waarop je dat kunt doen, is met henna. Het voordeel van het verven van de wenkbrauwen met henna is dat het niet alleen de wenkbrauwhaartjes kleurt, maar ook de huid. Het laat een schaduw achter op de huid, die 5 tot 14 dagen mooi blijft zitten, waardoor je klant geen make-up nodig heeft. Je leert in onze Online Training Henna Brows hoe je wenkbrauwen opbouwt, de kleur bepaalt en hoe je een henna brows behandeling correct uitvoert. Deze online training beschikt over instructievideo’s, die je helpen om de techniek perfect in de vingers te krijgen.

4. Online Cursus Wimperlifting

Een andere populaire beauty behandeling, die je gemakkelijk vanuit het comfort van je huis kunt volgen, is wimperlifting. In onze Online Cursus Wimperlifting wordt tot in de details uitgelegd hoe je een lash lift uitvoert als een professional. De cursus start met een korte theoretische uitleg, met aandacht voor: de anatomie van de wimpers, de groeicyclus van de haartjes, de eventuele contra-indicaties, uitleg van de materialen en producten en klantenomgang. Daarna volgt het praktijkgedeelte met diverse praktische instructievideo’s, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd en gedemonstreerd. Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij je docente. Voor je het weet, ben je deze professionele beauty behandeling meester!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie