Inschrijven

Cursus Fruitzuren / Chemische Peelings

Fruitzuur peelings voor resultaat bij vele huidklachten!
Fruitzuur peelings voor resultaat bij vele huidklachten!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 179

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Ontdek de vele voordelen van fruitzuur peelings (ook bekend als chemische peelings) in onze cursus fruitzuren. Met deze extra dienst kun je je nog beter profileren als een expert in huidverzorging en huidverbetering. Fruitzuurpeelings hebben een bewezen gunstig effect op de huid. Leer hoe je je klanten kunt helpen om een mooie, gezonde huid te behouden én hoe je klanten met een probleemhuid nog beter van dienst kunt zijn met fruitzuur peelings.

Stimuleer de huidvernieuwing!

Een van de grootste troeven van chemische peelings is dat het de huidvernieuwing stimuleert. Doordat met fruitzuren de dode huidcellen adequaat worden verwijderd, wordt de celdeling van de huid aangespoord. Wanneer je klanten regelmatig deze behandeling ondergaan is het gemakkelijker om steeds een schone en frisse huid te houden. Andere voordelen van peelings met fruitzuren is dat het vochtgehalte van de huid verbetert en dat je er huidproblemen als pigmentvlekjes, vroegtijdige huidveroudering, couperose, littekens en acne mee kunt aanpakken! Kortom, een nieuw wapen in de strijd voor nog meer tevreden klanten!

Met deze cursus fruitzuren/ chemische peelings kun je je klanten nog meer laten stralen!

Lesprogramma cursus fruitzuren/ chemische peelings

Wat zijn fruitzuren, wat doen ze voor de huid en hoe kun je ze in het beauty salon inzetten? We vertellen je er graag alles over in deze cursus fruitzuren/ chemische peelings. Om dit alles goed te begrijpen is voldoende kennis van de anatomie van de huid van belang. Ook dit komt aan de orde in de cursus. Verder besteden we aandacht aan de indicaties en contra-indicaties van fruitzuren. We laten je kennismaken met de producten en benodigdheden en demonstreren hoe de behandeling verloopt. Daarna is de beurt aan jou! Je gaat onder deskundige begeleiding fruitzuur behandelingen oefenen als anti-aging behandeling, als huidopfrissing en voor het verminderen van acne, couperose en pigmentvlekken. 

Eisen voor deelname aan de cursus

De cursus fruitzuren is alleen toegankelijk voor gecertificeerde schoonheidsspecialisten. Nog niet in het bezit van je diploma? Volg dan eerst onze Opleiding Schoonheidsspecialiste. Verder is het belangrijk om te weten dat de cursisten op elkaar oefenen. Je zult dus zelf een chemische peeling ervaren. Je mag daarom niet zwanger zijn of geneesmiddelen als antibiotica of chemo gebruiken.

Bekom een certificaat fruitzuren/ chemische peelings

Onze cursus fruitzuren biedt vele voordelen; je ervaart zelf de voordelen van fruitzuurbehandelingen, je krijgt uitgebreide achtergrondinformatie en je krijgt volop de gelegenheid om zelf de behandelingen te oefenen. Je krijgt bovendien les van een echte pionier in fruitzuren. De lesgroepjes worden bewust klein gehouden, zodat elke cursist verzekerd is van de beste begeleiding. Aan het einde van de cursus mag je jezelf een deskundige in fruitzuurbehandelingen noemen en bekom je een certificaat fruitzuren/chemische peelings!

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidsverzorging of skin expert.

Inhoud

 • Wat zijn fruitzuren?
 • Toepassingen fruitzuren
 • Anatomie van de huid
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Producten en benodigdheden
 • Demonstratie fruitzuur peeling
 • Uitvoeren fruitzuur peelings
 • Opfrissing
 • Acne
 • Couperose
 • Anti-aging
 • Pigmentvlekken

Prijs

179 euro (+ 18 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Dagreeks

Datum: maandag 16 mei 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Datum: dinsdag 7 december 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: maandag 17 oktober 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Amsterdam & Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.