10% korting op alle opleidingen t/m 31/03!

Inschrijven

Cursus Fruitzuren / Chemische Peelings

Fruitzuur peelings voor resultaat bij vele huidklachten!
Fruitzuur peelings voor resultaat bij vele huidklachten!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 219

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Ontdek de vele voordelen van fruitzuur peelings (ook bekend als chemische peelings) in onze cursus fruitzuren. Met deze beauty behandeling kun je je nog beter profileren als een expert in huidverzorging en huidverbetering. Leer hoe je je klanten kunt helpen om een mooie huid te behouden en hoe je klanten met een probleemhuid nog beter van dienst kunt zijn met fruitzuur peelings.

Een stralende en frisse huid!

Een van de grootste troeven van chemische peelings is dat het de huidvernieuwing stimuleert. Doordat met fruitzuren de dode huidcellen adequaat worden verwijderd, wordt de celdeling van de huid aangespoord. Wanneer je klanten regelmatig deze behandeling ondergaan, is het gemakkelijker om steeds een schone en frisse huid te houden. Andere voordelen van peelings met fruitzuren is dat het vochtgehalte van de huid verbetert en dat je er huidproblemen als pigmentvlekjes, vroegtijdige huidveroudering, couperose, littekens en acne mee kunt verminderen! Kortom, een aantrekkelijke behandeling, die tot nog meer tevreden klanten leidt!

Na deze cursus fruitzuren laat je je klanten nog meer laten stralen met een frisse huid!

Lesprogramma cursus fruitzuren/ chemische peelings

Wat zijn fruitzuren, wat doen ze voor de huid en hoe kun je ze in het beauty salon inzetten? We vertellen je er graag alles over in deze cursus fruitzuren/ chemische peelings. Om dit alles goed te begrijpen is voldoende kennis van de anatomie van de huid van belang. Ook dit komt aan de orde in de cursus. Verder besteden we aandacht aan de indicaties en contra-indicaties van fruitzuren. We laten je kennismaken met de producten en benodigdheden en demonstreren hoe de behandeling verloopt. Daarna is de beurt aan jou! Je gaat onder deskundige begeleiding fruitzuur behandelingen oefenen als anti-aging behandeling, als huidopfrissing en voor het verminderen van acne, couperose en pigmentvlekken. 

Eisen voor deelname aan de cursus

De cursus fruitzuren is alleen toegankelijk voor gecertificeerde schoonheidsspecialisten. Ben je nog niet in het bezit van je diploma? Volg dan eerst onze Opleiding Schoonheidsspecialiste. Verder is het belangrijk om te weten dat de cursisten op elkaar oefenen. Je zult dus zelf een chemische peeling ervaren. Je mag daarom niet zwanger zijn of geneesmiddelen als antibiotica of chemo gebruiken.

Bekom een certificaat fruitzuren/ chemische peelings

Onze cursus fruitzuren biedt vele voordelen; je ervaart zelf de voordelen van fruitzuurbehandelingen, je krijgt uitgebreide achtergrondinformatie en je krijgt volop de gelegenheid om zelf de behandelingen te oefenen. Je krijgt bovendien les van een echte pionier in fruitzuren. De lesgroepjes worden bewust klein gehouden, zodat elke cursist verzekerd is van de beste begeleiding. Aan het einde van de cursus mag je jezelf een deskundige in fruitzuurbehandelingen noemen en bekom je een certificaat fruitzuren/chemische peelings!

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidsverzorging of skin expert.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Wat zijn fruitzuren?
 • Toepassingen fruitzuren
 • Anatomie van de huid
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Producten en benodigdheden
 • Demonstratie fruitzuur peeling
 • Uitvoeren fruitzuur peelings
 • Opfrissing
 • Acne
 • Couperose
 • Anti-aging
 • Pigmentvlekken

Prijs

219 euro (+ 25 euro verbruikskosten)
(Online opleiding: € 169)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Online opleiding

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om eender waar en wanneer een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen

 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren

Inbegrepen

 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat

Inschrijven

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Dagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: maandag 24 april 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: maandag 6 november 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: maandag 17 april 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Amsterdam & Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.