Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

3x huidverjonging zonder cosmetische ingreep

12 maart 2020 | Schoonheidszorg
3x huidverjonging zonder cosmetische ingreep

Nog niet zo lang geleden werd huidverjonging hoofdzakelijk geassocieerd met vergaande cosmetische ingrepen. Deze invasieve ingrepen brengen echter veel risico’s met zich mee. Daarbij is het resultaat vaak een onnatuurlijke uitstraling. Gelukkig is nu het tij aan het keren. Zo zijn er steeds meer alternatieven voor huidverjonging zonder cosmetische ingreep. Deze behandelingen helpen je om mooi oud te worden en een frisse uitstraling te behouden. Ontdek daarvoor de volgende behandelingen!

1. Japanse gelaatsmassage – Energetische anti-aging behandeling

Deze gezichtsmassage wordt in Japan ‘Ko Bi Do’ genoemd. Dat wil zeggen ‘Het pad van de schoonheid’. De filosofie hierachter is dat wie gezond is, dit ook uitstraalt. Het gaat verder dan rimpeltjes van buitenaf proberen ‘weg te smeren’ met een crème. De Japanse gelaatsmassage werkt onder andere in op de meridianen en acupunten in het gelaat. Hierdoor werkt de behandeling op energetisch vlak in op het hele lichaam om de levenskracht ‘ki’ te laten stromen. Het doel hiervan is het in balans brengen van de mens op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak, plus huidverbetering. Wat wil je nog meer! Leer er alles over in onze Cursus Japanse Gelaatsmassage. Dit is een ideale aanvulling voor zowel beauty salons als massagepraktijken!

2. Anti-aging acupunctuur - Schoonheid van binnenuit stimuleren

Acupunctuur is een van de pijlers van de TCM, die ervan uitgaat dat voor een goede gezondheid de levensenergie Qi in balans moet zijn. Qi is namelijk overal aanwezig en stroomt dus ook door het energiestelsel van ons lichaam. Verstoringen hierin kunnen tot allerlei klachten leiden en veroudering in de hand werken. Anti-aging acupunctuur vormt een speciale tak binnen de acupunctuur. Het richt zich op mooi oud worden. Volgens deze leer zijn rimpels gekoppeld aan emoties. Oftewel, onze ziele-energie laat sporen na in het gezicht. Met acupunctuur kan hierop ingewerkt worden. Anti-aging acupunctuur wordt gecombineerd met: gezichtsmaskers, massages met een guasha steen en anti-rimpelcrèmes. Meer weten over deze methode van huidverjonging zonder cosmetische ingreep? Zie hier onze Cursus Anti-aging Acupunctuur.

3. Bindweefselmassage voor het gelaat – meer stevigheid en elasticiteit

Injectables en plastische chirurgie? Steeds meer mensen vermijden liever deze behandelingen. Er worden daarom binnen de beauty branche steeds meer mooie behandelingen voor huidverjonging zonder cosmetische ingreep ontwikkeld. Een van die behandelingen is de bindweefselmassage voor het gelaat. Dit is een behandeling met stevige bindweefsel massagetechnieken, pincementmassages en manuele lymfedrainage. Het doel is om de huid te activeren om harder te werken. Met het ouder worden, neemt namelijk het collageen en de elastine in de huid af. Hierdoor verliest de huid stevigheid en elasticiteit. De bindweefselmassage voor het gelaat 'schudt de huid wakker' om meer collageen en elastine aan te maken. Je leert er het fijne van in onze Cursus Huidverbeterende Massage.

Meer weten over huidverjonging zonder cosmetische ingreep?

Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. We bieden uiteenlopende cursussen en opleidingen aan op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, waaronder een Modulaire Opleiding Schoonheidsspecialist(e). Deze kun je gemakkelijk op je eigen agenda afstemmen. Of wat dacht je van de Opleiding Skin Expert? Voor meer informatie ben je van harte welkom op onze infoavonden of neem hier contact met ons op!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialiste (modulair)
Schoonheidsspecialiste (modulair)
 • 15 - 17 dagen
 • € 2.315
Meer informatie
Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
 • 6 dagen
 • € 695
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie