Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Welke beauty behandelingen voor een strakkere huid?

6 april 2022 | Schoonheidszorg
Welke beauty behandelingen voor een strakkere huid?

Iedereen merkt dat bij het ouder worden, de huid minder strak wordt. Het is een natuurlijk proces, maar dat we vrijwel allemaal graag tegen willen houden. Gelukkig bestaan er vandaag de dag veel interessante beauty behandelingen, gebaseerd op de nieuwste kennis en technieken, waarmee je in je beauty salon mooie resultaten kunt behalen. Ben je op zoek naar nieuwe beauty behandelingen voor een strakkere huid voor in jouw beauty salon? Lees dan hier verder en laat je inspireren!

Sveltessa afslankingsmassage: stevige massage en cupping

Wil je je klanten op een doeltreffende manier ondersteunen bij het afslanken? Dan is onze Cursus Sveltessa Afslankingsmassage een ‘must’. Deze behandeling is speciaal gericht op het loswerken van vetcellen. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van cupping. Dit is een massage met vacuüm gezogen siliconen, die effectief inwerken op de dieper gelegen huidlagen. Hiermee wordt het proces van afslanken extra ondersteund. Houd er wel rekening mee dat het om een vrij intense beauty behandeling gaat. Daarbij is het geen toverformule om kilo’s kwijt te raken. Daarvoor is ook een aanpassing van levensstijl nodig, met voldoende beweging en gezonde voeding. Sveltessa afslankingmassages mogen wel met recht gerekend worden tot de beauty behandelingen voor een strakkere huid. Je leert er alles over in onze cursus!

Ontdek ook onze Cursus Cryolipolyse!

Met de zomer voor de deur zouden veel mensen wel een strakker huidje willen. Dat is niet onmogelijk! Je kunt veel mensen warm maken voor deze behandeling met kou. Met cryolipolyse ga je lokaal vet bevriezen, waardoor de vetcellen worden vernietigd en op een natuurlijke manier uit het lichaam worden weggeleid. Dit zorgt al gauw voor een afslankend effect. Denk daarbij vooral aan de probleemzones, zoals de buik, binnen- en buitenkant van de dijen, de zogeheten love handles en de armen. Dit is een van de beauty behandelingen voor een strakkere huid, die gebaseerd is op de nieuwste technieken, waarmee je dus echt kunt innoveren in je salon! Klinkt dat interessant? Schrijf je dan op tijd in voor onze Cursus Cryolipolyse!

Een strakkere gelaatshuid? Ontdek HIFU

Naast beauty behandelingen voor een strakkere huid gericht op het lichaam, kun je je als schoonheidsspecialist ook bijscholen tot een expert in het verbeteren van de gelaatshuid. Een van de innovaties op dit gebied, die mogelijk interessant is voor jou, is HIFU. Het gaat hier om een gelaatsbehandeling met een apparaat met diep inwerkende ultrasound energiepulsen. Dit zorgt voor een duidelijke verstrakking van de huid, doordat zowel de collageen- als elastineproductie een duwtje in de rug krijgt. Het is een behandeling die geheel veilig is en die goed te verdragen is. Na de behandeling zie je meestal meteen effect, maar na twee tot drie maanden is het effect optimaal. Past deze behandeling perfect in jouw beauty salon? Schrijf je dan hier meteen in voor onze Cursus HIFU!

Bindweefselmassage voor het gelaat

Wil je je meer focussen op beauty behandelingen voor een strakkere huid in het gelaat? Dan is het een topidee om bindweefselmassages voor het gelaat aan je dienstenpakket toe te voegen. Hoewel ook dit een pittige massage is, is het wel een natuurlijke manier om de gelaatshuid een boost te geven. Dat spreekt vast veel klanten aan. In onze Cursus Bindweefselmassage voor het gelaat (huidverbeterende massage) leer je technieken uit de pincement- en bindweefselmassage. Hiermee bevorder je de aanmaak van belangrijke bouwstoffen in de huid, namelijk collageen en elastine. Deze geven zichtbaar en voelbaar stevigheid aan de huid. Rimpels vervagen, de gelaatscontouren verstrakken en daarnaast kan het bovendien ook acne en couperose verbeteren.

Nog meer beauty behandelingen voor een strakkere huid

Wellness Academie heeft nog veel meer mooie bijscholingen voor je klaarstaan, waarin je onder meer beauty behandelingen voor een strakkere huid aanleert. Andere cursussen die je mogelijk interesseren zijn:

Je kunt hier ook een kijkje nemen in het volledige aanbod aan Cursussen en Opleidingen Schoonheidsverzorging!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
Specialisatie Bindweefselmassage (Niveau 4) - Gelaat
 • 6 dagen
 • € 695
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie