10% korting op alle opleidingen t/m 31/03!

Inschrijven

Cursus HIFU

Leer de huid verstrakken met ultrasound!
Leer de huid verstrakken met ultrasound!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 289

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends in huidverbetering! Ontdek hier onze Cursus HIFU en leer hoe je met behulp van ultrasound het gelaat, de hals en het decolleté eenvoudig kunt liften zonder hersteltijd en littekens. HIFU is een mooie verrijking voor je beauty salon, vooral als je focust op anti-aging en huidverfrissing!

Leer de huid liften met HIFU!

Tijdens een HIFU behandeling wordt de huid behandeld met veilige thermische energie. Een speciaal apparaat laat intensieve ultrasound energiepulsen in de diepere huidlagen binnendringen en bereikt hier kortstondig een temperatuur van 65ºC. Dit is veilig en goed te verdragen. De huid wordt verstrakt en de collageenproductie wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid opnieuw wordt opgebouwd. Dit geeft een langdurig mooi resultaat. De huid wordt zichtbaar steviger, frisser en de algehele conditie verbetert. We leren je er graag het fijne van in onze cursus HIFU!

Leer in de Cursus HIFU de huid opfrissen met thermische energie!

Lesprogramma Cursus HIFU

De cursus HIFU bestaat uit een uitgebalanceerd lesprogramma dat start met onmisbare theoretische kennis over de huid, de procedure en het effect van de HIFU behandeling, de toepassingsmogelijkheden in moderne beauty salons en de eventuele contra-indicaties. Daarna ga je ook veel praktisch aan de slag. Nadat je een uitgebreide demonstratie hebt gekregen van de HIFU apparatuur, ga je onder deskundige begeleiding hiermee oefenen. Je leert hoe je de verschillende zones van het gelaat behandelt. Daarnaast is er veel aandacht voor aftercare, zodat je de beste resultaten behaalt.

Bekom een certificaat HIFU

Tijdens onze cursus HIFU word je begeleid door een topdocent met veel ervaring met HIFU-lifting. Doordat de lessen worden gegeven in kleine groepjes, krijgt elke deelnemer voldoende begeleiding en gelegenheid om te oefenen. Je hoeft geen model te voorzien, want de cursisten oefenen op elkaar. Hierdoor kun je straks je klanten nog beter voorlichten. Aan het einde van de cursus bekom je het certificaat HIFU en kun je het geleerde meteen in jouw salon in de praktijk brengen! Wil je binnen korte tijd uitgroeien tot een expert in huidverzorging? Dan is onze Opleiding Skin Expert ook vast iets voor jou!

Lessen

Dagreeks – 1 dag van 10u tot 17u

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidszorg.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Introductie HIFU
 • Anatomie van de huid
 • Werking van HIFU
 • Indicaties en contra-indicaties
 • HIFU Apparatuurkennis
 • Voorbereiding klant
 • Behandeling per zone
 • Nazorg en thuisinstructies

Prijs

289 euro

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: donderdag 11 mei 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.