Inschrijven

Cursus Sveltessa afslankingsmassage

Leer deze stevige massagevorm voor een maatje minder!
Leer deze stevige massagevorm voor een maatje minder!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 279

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Overgewicht is aan de orde van de dag. Zou je graag mensen willen begeleiden bij het afslanken middels massage? Volg dan onze cursus sveltessa afslankingsmassage; een stevige massagebehandeling die ontwikkeld is door Wellness Academie. Je kunt met deze behandeling veel voor anderen betekenen. Lees hier gauw meer!

Wat is sveltessa afslankingsmassage?

In de cursus sveltessa afslankingsmassage leer je om stevige bindweefselmassages te combineren met cupping. Deze combinatie zorgt voor mooie resultaten. De massage- en de cuppingtechnieken bevorderen de bloedcirculatie. Daarnaast worden afvalstoffen in vetcellen beter losgemaakt en weggeleid uit het lichaam. Ook de huid wordt steviger en gezonder. Je klanten krijgen een positiever zelfbeeld en voelen zich energieker. Het doel van de behandeling is omvangverlies; gewichtsverlies kan een bijkomend gevolg zijn. Met een cursus sveltessa afslankingsmassage kun je aan de slag in massagepraktijken en wellness- en gezondheidscentra of je start je eigen praktijk!

Leer bindweefselmassage en cupping in te zetten als hulp bij het afslanken!

Programma cursus sveltessa afslankingsmassage

We leren je in deze cursus sveltessa afslankingsmassage alles over de werking, toepassingsmogelijkheden, doelstellingen en contra-indicaties van deze behandeling. Je leert hoe je sveltessa afslankingsmassages effectief kunt inzetten in de strijd tegen cellulite en overgewicht. We leren je alle massage- en cuppingtechnieken per behandelzone. Je kunt hierbij werken met basis massageolie of speciale sveltessa-olie. Je leert hoe je een volledige behandeling of kuur samenstelt, met aandacht voor de intake van de klant, voorlichting, het opstellen van een behandelplan, het voorbereiden van de behandeling en de uitvoering.

Bekom een certificaat sveltessa afslankingsmassage

Onze cursus sveltessa afslankingsmassage staat in het teken van veel oefenen onder deskundige begeleiding van een topdocent. Je ontvangt eveneens een gratis instructiefilm, zodat je alles na afloop nog eens goed kunt nakijken. Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat sveltessa afslankingsmassage en kun je het geleerde direct als een pro in de praktijk brengen. Wil je je diensten nog verder uitbreiden? Volg dan ook onze Cursus Gewichtsconsulente of de Cursus Voedingsconsulente!

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Inhoud

 • Inleiding sveltessa afslankingsmassage
 • Wat is cellulite?
 • Contra-indicaties en bijwerkingen
 • Behandelzones en behandelduur
 • Gebruik van massageolie
 • Voorbereiding massage
 • Massagetechnieken

Prijs

279 euro

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 13 november 2021
Alle data: 13/11 & 14/11 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 10 september 2022
Alle data: 10/09 & 11/09 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Karin van Dun

Docent in Hasselt

Recensies

I. Molemans (07-12)

Gevolgd in Hasselt

Super docent

G. Leurs (06-12)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond het een geweldige cursus , een echte aanrader Super docent, gedreven en veel kennis Het volgen van deze les is weer een meerwaarde voor mij Super toffe groep Al mijn verwachtingen werden vervult Bedank wellness academie voor deze kans

M. Alofs (09-06)

Gevolgd in Hasselt

Heel veel geleerd. Een heel intensieve cursus met een heel enthoussiaste en gedreven lerares. Zeer de moeite waard en goed te gebruiken in de praktijk.

N. Wolters (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Zeer intensieve cursus zowel voor gever als ontvanger. Absoluut een aanrader.

J. Goethals (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Topjuf! Topcursus!

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Moet ik uit de kleren tijdens de massage les?+

  Enkel voor de massagecursussen die worden uitgevoerd met olie dien je je te ontdoen van je kledij. Je mag je ondergoed uiteraard aanhouden.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.