Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Wat zijn de top 4 gezichtsbehandelingen van nu?

29 september 2021 | Schoonheidszorg
Wat zijn de top 4 gezichtsbehandelingen van nu?

Ben je als schoonheidsspecialiste voorbereid op de toekomst? Weet jij waar je klanten echt naar op zoek zijn of met welke innoverende behandelingen je hen echt goed van dienst kunt zijn? We helpen je hier op weg door de top 4 gezichtsbehandelingen van nu voor je op een rij te zetten. Welke behandelingen mogen eigenlijk niet ontbreken in jouw salon? Zorg dat je snel een bijscholing volgt bij Wellness Academie. Onze vakexperts staan voor je klaar om je te helpen om jouw carrière een boost te geven!

1. Dermaplaning

Deze behandeling behoort zeker tot de top 4 gezichtsbehandelingen van nu. Vooral omdat het een toegankelijke methode is, die geschikt is voor elk huidtype en die gemakkelijk te leren is. Je bent daarvoor van harte welkom bij onze Cursus Dermaplaning. Deze cursus is ideaal als je na het volgen van onze Opleiding Schoonheidsspecialiste in Hasselt je skills wilt uitbreiden. Je leert om met een speciaal ontworpen mesje de gezichtshuid te schrapen, om donshaartjes, dode huidcellen en vuil te verwijderen. Het is een van de populairste methodes om de huid te exfoliëren. Fijne lijntjes vervagen, zonschade wordt opgehelderd, je voorkomt verstopte poriën en make-up ziet er daarna beter uit! Let op: niet bij acute acne en ontstekingen!

2. Chemische peeling

In de opleiding schoonheidsspecialiste heb je al geleerd dat een gezonde huid zacht en soepel is en mooi glanst. Met het ouder worden, is dat voor niemand meer een vanzelfsprekendheid. De huidvernieuwing vertraagt en dode huidcellen stapelen zich op aan het huidoppervlak. Een doffe uitstraling is dan het resultaat. Door je te scholen in chemische peelings via onze Cursus Fruitzuren/Chemische Peelings kun je hier verandering in brengen. Je leert om met fruitzuren de bovenste huidlaag te verweken. Hierdoor komt nieuwe huid weer stralend aan de oppervlakte. Bovendien stimuleer je hiermee het huidvernieuwingsproces, waardoor de huidveroudering vertraagt. Kortom, een perfecte anti-aging behandeling, waar jouw klanten blij van worden!

3. HIFU

Steeds meer beauty expert raken geïnteresseerd in deze behandeling als ze horen welke mooie resultaten men hiermee kan bereiken. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasounds. Je leert in onze Cursus HIFU om met een HIFU apparaat met behulp van ultrasound de huid te verstrakken. Het wordt ook wel ‘een facelift zonder chirurgische ingreep’ genoemd. Het laat dan ook geen littekens na en geeft een natuurlijke uitstraling. Met deze techniek wordt de natuurlijke regeneratie van collageen en elastine bevorderd. Je kunt hiermee specifieke zones behandelen, zoals de wangen, nek en de kin om rimpels te vervagen, verslapte huid te verstevigen en de contouren van het gelaat te herdefiniëren.

4. Coolifting

De reden dat coolifting tot de top 4 gezichtsbehandelingen van nu behoort, is omdat je hiermee meteen een zichtbaar liftend en verjongend effect bereikt. De huid is meteen gladder, fijne lijntjes verdwijnen en rimpels vervagen. Uiteraard bereik je met een coolifting kuur nog betere en langdurigere resultaten. Een coolifting behandeling houdt in dat je met een gun onder hoge druk een krachtige CO2-straal met een temperatuur van -20ºC op de huid schiet. Er vindt hierdoor een paradoxale vaatbeweging plaats, de huid wordt tijdens deze behandeling voorzien van diep inwerkende stoffen en de collageen aanmaak krijgt een boost. Ingewikkeld? Nee hoor, we leren je er graag alles over in onze Cursus Coolifting!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie