Inschrijven

Cursus Coolifting

Leer een snelle anti-aging behandeling met direct resultaat!
Leer een snelle anti-aging behandeling met direct resultaat!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 319

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Binnen enkele minuten een soepelere en jongere huid? In onze cursus coolifting leer je hoe je dit kunt bereiken! Het mooie aan coolifting is dat je direct een liftend en verjongend resultaat bekomt, maar je kunt deze methode ook in een kuurvorm aanbieden voor mooie resultaten op de lange termijn. Daarnaast is coolifting ook ideaal te integreren binnen complete anti-aging behandelingen in je beauty salon. Met een kleine investering, boek je grote successen; meer tevreden klanten en een hogere omzet!

Wat is coolifting nu juist?

Coolifting betekent dat je met een beauty pistool onder hoge druk een krachtige CO2-straal van -20ºC op bepaalde zones op de gelaatshuid schiet. Daarbij wordt een hoog percentage aan actieve werkstoffen in de huid gebracht. Deze combinatie zorgt voor een direct stevigere huid en een gezonde glans. Wees gerust, want het is een goedgekeurde, veilige behandeling die geen pijn doet en die achteraf geen ongemakken geeft. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze toegankelijke liftende en verjongende behandeling? Schrijf je dan direct in voor onze cursus coolifting!

Profileer je als pionier in huidverjonging met een certificaat van de cursus coolifting! 

Lesprogramma cursus coolifting

Onze cursus coolifting bestaat uit een to-the-point lesprogramma, waarin je meer leert over de opbouw en werking van de huid, de roots van coolifting, de benodigdheden, de functie van CO2 en de toepassingsmogelijkheden in de het schoonheidssalon. We vertellen je alles over de processen die coolifting in de huid in gang zet, zoals het stimuleren van de microcirculatie, de aanmaak van elastine en collageen en het activeren van de huid middels een thermische schok. De actieve werkstoffen die worden gebruikt, zijn: tarweproteïne, hyaluronzuur, dynalift en glycerine. We leren je wat deze stoffen voor de huid betekenen. Je gaat oefenen met het uitvoeren van de techniek onder de begeleiding van een topdocente én pionier in huidverjonging!

Bekom een certificaat coolifting

Waar wacht je nog op? Met een behandeling als coolifting kun je als beauty professional nog beter voldoen aan de toenemende vraag naar anti-aging behandelingen. Gezien de behandeling maar 5 minuten in beslag neemt, geen pijn doet, geen downtime met zich meebrengt en direct zichtbaar resultaat biedt, zul je hiermee tegemoet kunnen komen aan de wensen van veel bestaande en nieuwe klanten! Aan het einde van de cursus bekom je het een certificaat coolifting als bewijs dat jij deze behandeling weet uit te voeren als een pro!

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidsverzorging of skin expert.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie van de huid
 • Ontstaan van coolifting
 • Chemie van CO2
 • Werking van coolifting
 • Actieve werkstoffen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Producten en materialen
 • Hygiëne
 • Praktijk

Prijs

319 euro (+ 25 euro verbruikskosten)

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: maandag 13 maart 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.