Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Ontdek onze nieuwe cursus micro wheel brows!

28 juni 2019
Ontdek onze nieuwe cursus micro wheel brows!

Houd jij van wenkbrauwen die ‘on fleek’ zijn? Dan mag je zeker onze nieuwe cursus micro wheel brows niet missen! Binnen de beauty wereld draait op het moment (bijna) alles om wenkbrauwen. Als beauty professional kun je deze trend niet links laten liggen als je wilt groeien binnen de branche en succesvol wilt blijven. Bij Wellness Academie bieden we diverse wenkbrauwstyling cursussen aan, waaronder nu ook de nieuwe cursus micro wheel brows. Deze cursus is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met PMU en wenkbrauwstyling. Schrijf je op tijd in!

Zorg dat je de vraag van je klanten voor bent!

Als er iets belangrijk is binnen een levendige en altijd vooruitstrevende branche als de beauty branche, dan is het wel om op de vraag van je klanten voor te blijven door je op tijd bij te scholen. Op het moment ligt de nadruk binnen de schoonheidszorg sterk op goed verzorgde wenkbrauwen. Met alleen het epileren of harsen en bijtekenen van de wenkbrauwen met een potlood is het grootste deel van je klanten niet meer tevreden. De vraag naar PMU-technieken voor de mooiste ‘brows’ neemt sterk toe. Denk onder meer aan microblading. Hiermee bekom je verbluffende en langdurige resultaten. Bekijk hier ook eens onze Cursus Microblading. Maar er is meer!

De populairste wenkbrauwbehandelingen

Met één enkele wenkbrauwcursus ben je er nog niet! Omdat er vandaag de dag zoveel mogelijk is op het gebied van wenkbrauwen, zijn ook de wensen van je klanten zeer uiteenlopend. Denk aan epileren, harsen, threading en shaping in alle mogelijke vormen. Ook het verven van de wenkbrauwen is populair, bijvoorbeeld met hennaverf. Zie hier onze Cursus Henna Brows. Met PMU-technieken als microblading en ombre brows kun je nog mooiere en langdurige resultaten bekomen, ook bij mensen die van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebben of uitgedunde plekjes hebben. Met onze cursus micro wheel brows kun jij je klanten straks nog een extra dienst aanbieden!

Wat kun je bereiken met een cursus micro wheel brows?

De afgelopen jaren waren strakke en sterk geaccentueerde wenkbrauwen met behulp van microblading populair. We zien de laatste tijd dat er steeds meer vraag is naar een zachtere look met langdurig resultaat. Dat kun je bereiken met de micro wheel brows techniek. In plaats van dat je met een microblading pen al ‘krassend’ pigment aanbrengt in de huid om natuurlijke wenkbrauwhaartjes na te bootsen, gebruik je een pen met aan het uiteinde een wieltje. Hiermee breng je puntsgewijs pigment aan in de huid. Je bouwt op die manier heel eenvoudig en systematisch de wenkbrauw op. Hiermee bekom je wenkbrauwen met een zachte schaduw. Het lijkt alsof de wenkbrauwen opgemaakt zijn met wenkbrauwpoeder. Deze techniek is bovendien geschikt voor elk huidtype.

Word een expert in wenkbrauwbehandelingen!

Als schoonheidsspecialiste en wenkbrauwstyliste is het belangrijk dat je oog hebt voor wat het beste bij je klant past. Het is belangrijk dat je alle trends kunt toepassen, maar je moet ook goed kunnen bepalen of een trend wel bij je klant past. Volle, brede wenkbrauwen zijn helemaal ‘hot’, maar dit staat niet bij iedereen. Als iemand van nature dunne en lichte wenkbrauwen heeft, dan zijn volle en extra dik geaccentueerde wenkbrauwen een te drastische verandering. Door thuis te zijn in zo veel mogelijk wenkbrauwtechnieken, krijg je hier meer inzicht in en heb je alles in huis om elke individuele klant van de mooiste wenkbrauwen te voorzien.

Schrijf je hier in voor onze cursus micro wheel brows!

Onze nieuwe cursus micro wheel brows gaat dit najaar van start! Zorg dat je je op tijd inschrijft, zodat je verzekerd bent van een plek en je de vraag van je klanten voor bent. Je hoeft voor het volgen van deze cursus geen voorkennis van microblading of PMU te hebben. Wel dien je voorkennis te hebben van het vak van schoonheidsspecialiste. Wil je als gediplomeerde microblading artist je vaardigheden uitbreiden met de micro wheel brows techniek, dan kun je een verkort lesprogramma volgen. Meer weten? Bekijk hier onze Cursus Micro Wheel Brows!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie