WIJ ZIJN OPEN! Wij hanteren zeer strikte protocollen voor jullie veiligheid! (meer info)

Inschrijven

Cursus Micro wheel brows

Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!
Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 179

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Mooie wenkbrauwen zorgen voor een sprekende blik! Maar niet iedereen heeft van nature volle en mooie wenkbrauwen. Na het volgen van onze cursus micro wheel brows, kun jij deze mensen perfect van dienst zijn. Met deze toegankelijke handmatige semi-permanente make-up techniek, voorzie je iedereen van prachtige brows met een zachte en natuurlijk ogende aanblik. De cursus is gericht op mensen die al ervaring hebben met manuele PMU.

Leer nog meer over brow styling!

Wil je meer weten over manuele PMU en brow styling? Dan is onze cursus micro wheel brows een goede zet. Deze techniek is gemakkelijk te leren en is geschikt voor elk huidtype, waardoor je hier veel mensen mee van dienst kunt zijn. Heb je ervaring met microblading, maar wil je technieken leren om een softer resultaat te bekomen? Dan is deze cursus een echte aanrader. Er is veel vraag naar semi-permanente wenkbrauw make-up, maar te strakke wenkbrauwlooks zijn niet bij iedereen geliefd. Met de micro wheel methode kun je een zachter resultaat bekomen, met o.a. een ombre brows of powder brows effect. We leren je er graag alles over in onze cursus micro wheel brows. Zie hier eveneens onze Cursus Microblading.

Wil je meer weten over brow styling? Mis dan niet de cursus micro wheel brows!

Programma cursus micro wheel brows

Onze cursus micro wheel brows is een praktische cursus, waarin je onder de begeleiding van een ervaren wenkbrauwstyliste en PMU artist de technieken vlot in de vingers krijgt. Vooraf aan de praktijklessen krijg je een korte introductie in de micro wheel methode. We vertellen je eveneens meer over kleurenleer. Daarna ga je zelf aan de slag om met een wieltje pigmenten oppervlakkig aan te brengen in de huid om een sprekende en tegelijkertijd zachte wenkbrauw look te bekomen. Ook het uitvoeren van een nabehandeling komt aan de orde. Je werkt tijdens de praktijklessen op een model.

Bekom een certificaat micro wheel brows!

De cursus micro wheel brows wordt gegeven in een kleine groep en je krijgt les van een ervaren en gepassioneerde docente. Hiermee is meteen de toon gezet voor een intensieve en leerrijke ervaring. Binnen korte tijd leer je ontzettend veel en word je klaargestoomd voor de praktijk. Na afloop van de cursus ben je de trotse bezitter van een certificaat micro wheel brows! Wil je na deze cursus verder studeren? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres voor een volwaardige Opleiding PMU Expert!

Voordelen van deze cursus

Een van de redenen waarom veel cursisten kiezen voor onze cursus micro wheel brows is het feit dat je vooraf niet hoeft te investeren in materialen. Alles is tijdens de lessen aanwezig. Op die manier kun je zonder veel kosten te maken, ontdekken of dit de richting is die je wilt inslaan! Daarnaast ga je direct oefenen op modellen, zodat je straks vol zelfvertrouwen meteen je klanten perfect van dienst kan zijn! Tijdens de praktijklessen dien je dan ook een model te voorzien.

Lesdagen

1 dag van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van pmu basiskennis of microblading .

Inhoud

 • Technische uitleg
 • Kleurenleer
 • Praktijk micro wheel
 • oefenen op een model
 • Nabehandeling

Prijs

179 euro (+ 25 euro verbruikskosten)

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Abonneer je hier op de planning van de zomer en najaar 2021. Wij brengen je meteen op de hoogte zodra de planning online staat. Dit is aan aanrader, de vraag zal groter zijn dan het aanbod!


Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 12 juni 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Eindhoven-Stratum
Adres tonen
Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven-Stratum (Nederland)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 5 juni 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Salina Moinat

Docent in Amsterdam & Eindhoven-Stratum

Salina Moinat startte haar droom om beauty professional te worden met een opleiding tot schoonheidsspecialiste, daarna volgde ze meteen een opleiding tot allround kapster. Maar ook een opleiding tot visagiste mocht niet op haar cv ontbreken.

Behalve dat Salina een vakspecialist is, is ze ook ondernemer. Na haar opleiding schoonheidsspecialiste begon ze een eigen salon aan huis; een salon waar klanten voor alles terecht konden. Inmiddels bestaat haar salon al meer dan 10 jaar en runt ze haar bedrijf met nog steeds evenveel plezier. “Mensen blij maken met een metamorfose of een compleet ander kapsel maakt mij blij.” Tijdens haar opleiding tot allround kapster begon het bij Salina te kriebelen; ze wilde ook graag het kappersvak doceren. Daarom schoolde ze zich eveneens tot docente.

In de tussentijd greep ze ook de uitdaging aan om als freelance make-up & hair artist creaties voor fotoshoots te maken. Creaties die je in de ‘gewone’ salon niet tegenkomt. ‘Hier kon ik alle creativiteit m.b.t. haar in kwijt.’ Het kappersvak verveelt volgens Salina nooit. Knippen, kleuren, dameskapsels, herenkapsels en hairstyling; ze hoopt dit nog lang te blijven doen. Evenals het delen van haar expertise en ervaring met haar studenten van de kappersopleiding.

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.