• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Ontdek hier onze nieuwe cursus brow lift!

10 oktober 2019
Ontdek hier onze nieuwe cursus brow lift!

Ben je helemaal weg van alles wat met wenkbrauwstyling te maken heeft? Spring dan vlot in op dé brow trend van 2020 door onze gloednieuwe cursus brow lift te volgen. Deze nieuwe wenkbrauwbehandeling, die ook wel brow lamination wordt genoemd, belooft het helemaal te worden in het komende jaar. Zorg dat je als een van de eerste wenkbrauwstylisten je klanten verblijdt met deze behandeling! We geven je alvast een voorproefje van wat je van onze cursus brow lift/ brow lamination kunt verwachten.

Ken jij de fluffy brow trend al?

Wenkbrauwstyling is ontzettend populair in beautyland. Vooral microblading en micro wheel brows zijn veelgevraagde behandelingen in schoonheidssalons. Toch zien we de laatste tijd een lichte verschuiving in deze trend. Deze behandelingen staan garant voor strak gestylede wenkbrauwen, terwijl in de tussentijd ook steeds meer mensen vragen om een zachtere wenkbrauw look. Daarnaast ziet ook niet iedereen een behandeling als microblading zitten. Volgens de experts zal het komende seizoen de fluffy brow helemaal ‘in’ zijn! Heb je van jezelf voldoende wenkbrauwhaartjes, dan heb je geen PMU nodig, maar laat je gewoon een brow lift uitvoeren.

Wat is een brow lift/ brow lamination?

Het gaat om een laagdrempelige behandeling met een nieuw product, waarmee je wenkbrauwen in de gewenste positie gebracht kunnen worden. Je wenkbrauwen blijven hierdoor tot wel zes weken perfect in model zitten. Heb je bijvoorbeeld erg stugge of warrige wenkbrauwhaartjes of haartjes die de neiging hebben om naar beneden te wijzen, dan helpt deze lotion om de haartjes mooi rechtop te laten staan. Dit zorgt meteen voor een natuurlijke en volle wenkbrauw look! Om je wenkbrauwen nog beter te definiëren, kun je ze ook eerst laten verven. Je kunt deze behandeling vergelijken met een lash lift. Zie hier ook onze Cursus Lash Lift.

Voor wie is de cursus brow lift bedoeld?

Wil je graag deelnemen aan de cursus brow lift, dan is het belangrijk dat je ervaring hebt met het epileren en shapen van wenkbrauwen. Je kunt bij ons de 1-daagse Cursus Brow Mapping & Shaping volgen als ideale voorbereiding op de cursus brow lift. Verder is deze nieuwe cursus brow lifting geschikt als bijscholing voor wenkbrauwstylisten en schoonheidsspecialisten. Wil je je in de toekomst op-en-top kunnen profileren als specialist in wenkbrauwbehandelingen, dan is er geen twijfel mogelijk en mag je deze bijscholing niet missen!

Wat leer ik in de cursus brow lift?

In de cursus brow lift leer je hoe je op professionele wijze een volledige brow lift behandeling uitvoert. Dus vanaf de intake bij de binnenkomst van de klant tot aan het geven van instructies voor het thuis verzorgen van de wenkbrauwen bij het afscheid nemen van de klant. Andere onmisbare thema’s in deze cursus zijn: product- en materiaalkennis, indicaties en contra-indicaties van brow lifting, wenkbrauwvormen en hygiëne. Vervolgens leer je hoe je de wenkbrauwen dient te reinigen en te verzorgen voorafgaand aan de eigenlijke brow lift. Daarna ga je oefenen met het aanbrengen van de speciale lotion en ook het harsen en epileren met een pincet komt aan de orde.

Schrijf je op tijd in!

Wil je zeker zijn van een plek in onze nieuwe cursus brow lift, die in het voorjaar van 2020 van start gaat? Zorg dan dat je je op tijd inschrijft, want de inschrijvingen zijn beperkt. Alleen op deze manier kunnen we elke cursist de beste begeleiding garanderen. Daarnaast zal de vraag naar deze behandeling in het komende jaar beslist toenemen. Zorg dus dat je deze vraag van je klanten voor bent en direct aan hun wensen kunt voldoen! Schrijf je hier meteen online in voor de Cursus Brow Lift in Hasselt of Amsterdam!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie