• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Brow mapping & stylingLeer alles over mappen, shapen en stylen van wenkbrauwen!

Cursus Brow mapping & styling
Voordelen
€ 248
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Hoe creëer je wenkbrauwen die opvallen en het gelaat extra uitstraling geven? Dat doe je met behulp van brow mapping technieken. We leren je in onze cursus brow mapping & styling alles over het opmeten, uittekenen en shapen van wenkbrauwen voor de mooiste resultaten. Zie je een carrière als wenkbrauwstyliste wel zitten? Schrijf je dan snel in voor deze cursus!

Leer de kunst van brow mapping!

Het mappen van brows is niet meer weg te denken uit de moderne schoonheidssalon. Wenkbrauwstyling is een boeiende en bloeiende discipline binnen de beauty branche die veel mooie carrièrekansen biedt. Lijkt het je ook heerlijk om als wenkbrauwstyliste aan de slag te gaan? Dan mag deze cursus brow mapping & styling niet op je cv ontbreken! Je krijgt les van de beste wenkbrauwstylisten uit de branche die je vol passie de kunst van brow mapping en styling aanleren. Deze cursus is ook ideaal te combineren met een Cursus Henna Brows of een Cursus 3D Wenkbrauwextensions. 

Behaal een certificaat brow mapping en start een carrière als wenkbrauwstyliste! 

Programma cursus brow mapping & styling

In deze cursus brow mapping & styling laten we je kennismaken met het vak van wenkbrauwstyliste. Je leert meer over de anatomie van de wenkbrauwhaartjes en de haargroei. Mooie wenkbrauwen vragen om nauwkeurig meet- en maatwerk, want elk gelaat en elke wenkbrauw is anders. Hoe bepaal je dan wat de perfecte wenkbrauwvorm is? In deze cursus leer je alle technieken die je nodig hebt om voor iedereen de mooiste wenkbrauwvorm te bepalen en te realiseren. Je leert diverse meettechnieken, je gaat oefenen met het shapen van wenkbrauwen middels tweezen, waxen en knippen en je leert wenkbrauwen verven.

Bekom een certificaat brow mapping & styling

Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat brow mapping & styling. Hét bewijs dat jij van elke wenkbrauw een kunstwerkje weet te maken. Je slaagt erin om binnen een handomdraai elke klant te voorzien van wenkbrauwen waarmee ze gezien mag worden! Er staat je niets meer in de weg om je eerste stappen te zetten binnen de beauty branche als professionele wenkbrauwstyliste!

Lesdagen

1-daagse cursus van 10:00 tot 18:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie haar
 • Haargroei
 • Productenleer
 • Meet- en tekentechnieken
 • Verven van wenkbrauwen
 • Brow mapping technieken
  • Pincet
  • Harsen
 • Kniptechnieken

248 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Het gebruik van alle producten en materialen tijdens de les
 • Certificaat
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Zondagreeks

Datum: zondag 9 juni 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00
Nog maar enkele vrije plaatsen

Inschrijven

Datum: zondag 17 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 31 augustus 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Eindhoven

Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven (Nederland)

 • Goedkoop parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Dicht aan centrum
Zondagreeks

Datum: zondag 25 augustus 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 11 januari 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 21 september 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven

Datum: zaterdag 23 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven

Datum: zaterdag 25 mei 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Vol, zet mij op de wachtlijst
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 29 juni 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Dagreeks

Datum: maandag 30 september 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Zondagreeks

Datum: zondag 22 december 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Jelena Lesnik
Jelena LesnikDocent in Eindhoven en Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

9,7

Hele fijne cursus heb veel geleerd over het mappen en de gezichtsvormen

TrinityAmsterdam
9,3

Mel heeft zoveel kennis! Hele fijne les gekregen en super veel geleerd. Veel individuele aandacht waardoor je het nog sneller kon leren.Mel je bent een topper!!

NathalieAmsterdam
9,1

Nel is een top docent

SylviaNijmegen
8,5

Leuke cursus!Vlot, leerzaam, duidelijk, goede tempo, Top Docente!

WinaAmsterdam
9,9

Rays heeft het echt super gedaan. Vind haar een goede lerares.

AngelRotterdam
8,9

De cursus werd goed en duidelijk gegeven en er was veel ruimte om vragen te stellen.Rayshri heeft duidelijk veel passie en ervaring in en voor het vak.

PeggyRotterdam
10,0

Was eerst zenuwachtig maar de les werd goed gegeven en voelde me daarna relax

MandyRotterdam
8,3

Leerzaam, nu flink gaan oefenen!! En.... op naar de volgende cursus op 14 mei. Op weg naar mijn diploma Brow Expert.

WilmaEindhoven
10,0

Een super goede cursus met een top leerkracht!

AlenkaHasselt
10,0

Ik heb eerder in een andere opleidingsschool een opleiding gevolgd en die was absoluut niets waard tegenover jullie! Goed georganiseerd! Bedankt!

RachelHasselt
7,7

Goede cursus docent erg aardig

IwonaAmsterdam
9,5

Helemaal top!!

BrendaAmsterdam
9,5

Heel leuk lief spontaan meid die ons de les gaaf,ik vind de manier hoe ze les geeft heel leuk. Je blijf wakker in haar les.

MarisolAmsterdam
7,9

Goeie cursus alleen jammer dat ik het reeds gehad had bij een eerdere cursus ( browextensions)

JaneRotterdam
10,0

Top cursus docent was duidelijk en helpful

CharityRotterdam
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie