Inschrijven

Cursus Brow mapping & styling

Leer alles over mappen, shapen en stylen van wenkbrauwen!
Leer alles over mappen, shapen en stylen van wenkbrauwen!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 180

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Hoe creëer je wenkbrauwen die opvallen en het gelaat extra uitstraling geven? Dat doe je met behulp van brow mapping technieken. We leren je in onze cursus brow mapping & styling alles over het opmeten, uittekenen en shapen van wenkbrauwen voor de mooiste resultaten. Zie je een carrière als wenkbrauwstyliste wel zitten? Schrijf je dan snel in voor deze cursus!

Leer de kunst van brow mapping!

Het mappen van brows is niet meer weg te denken uit de moderne schoonheidssalon. Wenkbrauwstyling is een boeiende en bloeiende discipline binnen de beauty branche die veel mooie carrièrekansen biedt. Lijkt het je ook heerlijk om als wenkbrauwstyliste aan de slag te gaan? Dan mag deze cursus brow mapping & styling niet op je cv ontbreken! Je krijgt les van de beste wenkbrauwstylisten uit de branche die je vol passie de kunst van brow mapping en styling aanleren. Deze cursus is ook ideaal te combineren met een Cursus Henna Brows of een Cursus 3D Wenkbrauwextensions. 

Behaal een certificaat brow mapping en start een carrière als wenkbrauwstyliste!

Programma cursus brow mapping & styling

In deze cursus brow mapping & styling laten we je kennismaken met het vak van wenkbrauwstyliste. Je leert meer over de anatomie van de wenkbrauwhaartjes en de haargroei. Mooie wenkbrauwen vragen om nauwkeurig meet- en maatwerk, want elk gelaat en elke wenkbrauw is anders. Hoe bepaal je dan wat de perfecte wenkbrauwvorm is? In deze cursus leer je alle technieken die je nodig hebt om voor iedereen de mooiste wenkbrauwvorm te bepalen en te realiseren. Je leert diverse meettechnieken, je gaat oefenen met het shapen van wenkbrauwen middels tweezen, waxen en knippen en je leert wenkbrauwen verven.

Bekom een certificaat brow mapping & styling

Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat brow mapping & styling. Hét bewijs dat jij van elke wenkbrauw een kunstwerkje weet te maken. Je slaagt erin om binnen een handomdraai elke klant te voorzien van wenkbrauwen waarmee ze gezien mag worden! Er staat je niets meer in de weg om je eerste stappen te zetten binnen de beauty branche als professionele wenkbrauwstyliste!

Lesdagen

1-daagse cursus van 10:00 tot 18:00

Inhoud

 • Anatomie haar
 • Haargroei
 • Productenleer
 • Meet- en tekentechnieken
 • Verven van wenkbrauwen
 • Brow mapping technieken
 • Automatisch pincet
 • Harsen
 • Kniptechnieken

Prijs

180 euro (+ 15 euro verbruikskosten)

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Tijd: 10:00u tot 18:00

Datum: zaterdag 2 mei 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Zondagreeks

Datum: zondag 2 februari 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Eindhoven
Adres tonen
Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven (Nederland)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 2 november 2019
Tijd: 10:00u tot 18:00

Datum: zaterdag 11 april 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 8 december 2019
Tijd: 10:00u tot 18:00

Datum: zondag 8 maart 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 20 juni 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Datum: zondag 26 januari 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Datum: zondag 5 juli 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 25 april 2020
Tijd: 10:00u tot 18:00

Datum: zaterdag 26 oktober 2019
Tijd: 10:00u tot 18:00

Privéles

Je kunt een privéles aanvragen voor jezelf (of voor een klein groepje). Betaling is pas nodig na het vastleggen van een geschikte datum i.s.m. de docent(e).

Alex Struyker Boudier

Eindhoven
1 persoon € 436,00
2 personen € 326,00 p.p.
Priveles aanvragen

Katrien Vandormael

Diepenbeek
1 persoon € 436,00
2 personen € 326,00 p.p.
3 personen € 289,33 p.p.
Priveles aanvragen

Docent

Nathalie Vermeir

Docent in Amsterdam, Eindhoven, Hasselt & Rotterdam

Nathalie Vermeir werd op jonge leeftijd ‘gebeten’ door het beauty en wellness virus. Haar job binnen de Wellness Academie diende als sterke impuls om zich nog verder te verdiepen binnen bepaalde takken van de beauty wereld. Hieruit vloeide een grote passie voort voor alles wat te maken heeft met lash & brow styling.

Met haar leergierigheid en gedrevenheid deed ze de nodige kennis op om zich deze disciplines eigen te maken. Disciplines die momenteel een grote vlucht maken binnen de beauty branche. Inmiddels is Nathalie een volleerde lash & brow styliste, die prat gaat op het volgen van de nieuwste trends en innovaties binnen deze wereld. Het is voor haar dan ook een ‘must’ om zich voortdurend bij te scholen.

Haar liefde voor het vak bleef alsmaar groeien en is op het punt gekomen, dat ze zich geroepen voelt om haar kennis en kunde over te brengen aan anderen. Met veel bezieling voor haar vak begeleidt Nathalie haar cursisten van Wellness Academie. “Ik zie mijn functie als docente als een essentieel verlengde van mezelf en als een heerlijke uitlaatklep voor het kunnen uitoefenen van mijn passie.”

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken! Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.