Inschrijven

Cursus Wenkbrauw Lifting (Brow Lift / Brow Lamination)

Leer om wenkbrauwen te stylen met wekenlang resultaat!
Leer om wenkbrauwen te stylen met wekenlang resultaat!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 189

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Wenkbrauwen laten je gezicht spreken, maar dan moeten ze wel mooi in model zitten! In plaats van elke dag met make-up in de weer te gaan, bestaat er nu ook de brow lift. Met deze nieuwe behandeling kun je op doeltreffende wijze de wenkbrauwen van je klanten liften en hun gelaat nog meer uitstraling geven. We leren je graag alles over deze behandeling in onze praktijkgerichte cursus brow lift.

Nooit meer een ‘bad brow day’

Met behulp van een speciale lotion worden tijdens een brow lift behandeling de wenkbrauwen perfect in model gebracht. Een regenbui of een dag lang actief in de weer? Niets kan je perfecte brow look verpesten! ’s Ochtends hoef je je wenkbrauwen alleen maar even snel met een borsteltje in model te kammen en ze staan de hele dag mooi recht omhoog. Dat is niet alleen handig, de wenkbrauwen lijken ook meteen volumineuzer. Met een brow lift heb je nooit meer last van een ‘bad brow day’. Verras je klanten met deze nieuwe brow behandeling door bij Wellness Academie een cursus brow lift te volgen.

Met een brow lift blijven wenkbrauwen tot wel 6 weken perfect in model!

Lesprogramma cursus brow lift

In deze cursus brow lifting leer je de ‘toverformule’ voor onberispelijke wenkbrauwen, die tot wel 6 weken in model blijven. Je krijgt een introductie over wat brow lifting is, met aandacht voor product- en materiaalkennis. Hoewel de behandeling voor veel mensen geschikt is, zijn er wel een aantal contra-indicaties. Na deze theoretische basis leer je om wenkbrauwen voor te bereiden op de behandeling; reinigen, de vorm bepalen en de wenkbrauwen aftekenen. Vervolgens ga je onder deskundige begeleiding de brow lift oefenen en de wenkbrauwen shapen. Er is steeds veel aandacht voor hygiëne en klantgericht werken. Tot slot leer je alles over de nazorg voor een zolang mogelijk mooi resultaat.

Bekom een certificaat brow lifting

Wil jij jezelf in de kijker spelen als expert in wenkbrauwbehandelingen? Dan mag je onze cursus brow lifting niet missen! Geniet van de voordelen van Wellness Academie: kleine lesgroepen, veel persoonlijke begeleiding en praktijkgerichte lesprogramma’s. Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat brow lifting. Het bewijs dat jij deze nieuwe brow behandeling als een pro in de vingers hebt. Je klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij jou in goede handen zijn!  Wil je alles weten over wenkbrauwstyling? Dan is onze Opleiding Brow Expert vast ook iets voor jou!

Voorkennis vereist

Wil je graag een cursus brow lift volgen, dan moet je wel voldoende voorkennis hebben van wenkbrauwen epileren, bijvoorbeeld via onze Cursus Brow Mapping & Styling.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Wat is een brow lift?
 • Producten en materialen
 • Indicaties & contra-indicaties
 • Salonhygiëne
 • Intakegesprek (anamnese)
 • Wenkbrauwvormen
 • Wenkbrauwen reinigen en aftekenen
 • Uitvoeren brow lift
 • Epileren met hars of pincet
 • Nazorg

Prijs

189 euro (+ 18 euro verbruikskosten)
(Online opleiding: € 159)

Online opleiding

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om eender waar en wanneer een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen

 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren

Inbegrepen

 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat

Inschrijven

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: zondag 24 maart 2024
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zaterdagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Datum: zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.