Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus 3D Wenkbrauwextensions

Creëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!
Cursus 3D Wenkbrauwextensions
Voordelen
€ 199€ 179,10
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Mooie, volle wenkbrauwen zijn een belangrijke voorwaarde voor een intense oogopslag. Sinds enkele jaren is de beauty branche in de ban van wenkbrauwen. Maar wat als je van nature geen volle wenkbrauwen hebt? Dan bieden 3D wenkbrauwextensions uitkomst! Het grote voordeel; je hoeft niet meer dagelijks in de weer met wenkbrauw make-up. Je hoeft er wekenlang niet meer naar om te kijken. Leer er alles over in onze cursus wenkbrauwextensions 3D en maak het leven van veel dames een stuk gemakkelijker!

Maak kennis met de wereld van wenkbrauwstyling!

Wimperextensions waren al langer een groot succes, maar inmiddels hebben ook 3D wenkbrauwextensions een flinke opmars gemaakt. Het is uitgegroeid tot een veelgevraagde behandeling in beauty salons door heel België. Zorg dat je als schoonheidsspecialiste of visagiste niet achterblijft op deze blijvende trend, maar groei mee door deze techniek meester te worden. Maak in onze cursus wenkbrauwextensions kennis met de wereld van brow styling. Wil je je op een unieke manier onderscheiden binnen de branche als expert in wenkbrauwstyling? Volg dan deze cursus als onderdeel van onze volwaardige Opleiding Brow Expert!

Met 3D wenkbrauwextensions kun je iedereen van perfecte ‘brows’ voorzien!

Voor wenkbrauwen met een wow-factor

De 3D wenkbrauwextensions bieden veel voordelen. Het zal niet moeilijk zijn om je klanten te overtuigen om deze behandeling te ondergaan. Een voordeel van wenkbrauwextensions is dat je ze zowel aan de bestaande haartjes als aan de huid kunt bevestigen. Zo kun je uitgedunde wenkbrauwen onopvallend camoufleren. Je zult ook ontdekken dat 3D wenkbrauwextensions een natuurlijker resultaat bieden, dan wenkbrauwen bijgewerkt met make-up. Daarnaast bieden de extensions je de mogelijkheid om wenkbrauwen te verlengen, de vorm te corrigeren en om littekens te verbloemen. Een subtiele look of wenkbrauwen met een wow-factor? Met 3D wenkbrauwextensions is het allemaal mogelijk! Ze blijven twee tot drie weken zitten.

Wat leer je in de cursus wenkbrauwextensions 3D?

De cursus wenkbrauwextensions is een praktische cursus, waarin de benodigde theorie op een toegankelijke manier verweven is. Onmisbare thema’s in de cursus zijn: de theorie van de wenkbrauwen, productkennis, epileren met pincet en hars en kniptechnieken. Om de wenkbrauwextensions nog beter tot hun recht te laten komen, is het aanbevolen om de wenkbrauwen te verven met wenkbrauwverf of henna. Onder de deskundige begeleiding van een ervaren wenkbrauwstyliste leer je 3D wenkbrauwextensions plaatsen als een pro. Je leert de behandeling van begin tot eind uitvoeren, met aandacht voor een goede voorbereiding en verzorgingsinstructies achteraf.

Bekom je certificaat wenkbrauwextensions 3D!

De cursus stoomt je klaar om na afloop als professional in 3D wenkbrauwextensions aan het werk te gaan. Aan het einde van cursus bekom je het certificaat wenkbrauwextensions 3D. Let op: de inschrijvingen zijn beperkt. Schrijf je daarom bijtijds in, zodat je gegarandeerd bent van een plek!

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van brow mapping & styling

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Theorie van de wenkbrauwen
 • Productkennis
 • Epileren met een pincet en/ of hars
 • Verven van de wenkbrauwen met semi-permanente verf
 • Wenkbrauwextensions plaatsen
 • Kniptechniek
 • Voor- en nazorg

199 euro € 179,10

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 16 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zondagreeks

Datum: zondag 3 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting

Datum: zondag 25 mei 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 21 september 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Zondagreeks

Datum: zondag 2 februari 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Jelena Lesnik
Jelena LesnikDocent in Amsterdam, Hasselt en Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

8,6

Jelena is een topwijffie (als ik het zo mag zeggen). Geeft duidelijk les, volop individuele aandacht op een positieve manier. Je durft bij haar te vragen! :-)

WilmaRotterdam
9,6

Super leuke docent. Legt alles uiteindelijk uit! Super!! Gr. Jonie

R.Amsterdam
9,5

Marina was een fantastische docente, super gepassioneerd door haar job. Cursus was gegeven op hoog niveau. Heel informatief, heb veel bijgeleerd. Een echte aanrader

DominiqueHasselt
9,6

Topdocente, ik zou haar 20/10 geven !!

AnitaHasselt
8,1

Het was heel fijn, ik heb meer geleerd dan dat ik dacht.

BetulHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Moeten wij oefenmodellen voorzien of oefenen we op elkaar?

Nee, je hoeft geen model mee te brengen naar de academie. Je gaat aan de slag met een medestudent, dus jij werkt op iemand in de lesgroep, en iemand werkt op jou. Enkel bij de opleidingen Gespecialiseerd Voetverzorger (België), Pedicure (Nederland), Kapper/Kapster, Haarkleuren en Schoonheidsspecialiste dien je af en toe een model mee te brengen. Tijdens de eerste lesdag krijg je van je docent een overzicht zodat je weet op welke lesdag je een model dient mee te brengen. Bij de cursussen Acne specialisatie, Keratine behandeling, Airbrush brows, Permanente make-up manueel, Microblading en Ombre/Powder brows dien je ook zelf een model te voorzien. Deze informatie kan je steeds terugvinden in je bevestigingsmail na inschrijving via de website.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie