Inschrijven

Cursus 3D Wenkbrauwextensions

Creëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!
Creëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 280

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Mooie, volle wenkbrauwen zijn een belangrijke voorwaarde voor een intense oogopslag. Sinds enkele jaren is de beauty branche in de ban van wenkbrauwen. Maar wat als je van nature geen volle wenkbrauwen hebt? Dan bieden 3D wenkbrauwextensions uitkomst! Het grote voordeel; je hoeft niet meer dagelijks in de weer met wenkbrauw make-up. Je hoeft er wekenlang niet meer naar om te kijken. Leer er alles over in onze cursus wenkbrauwextensions 3D en maak het leven van veel dames een stuk gemakkelijker!

Maak kennis met de wereld van wenkbrauwstyling!

Wimperextensions waren al langer een groot succes, maar inmiddels hebben ook 3D wenkbrauwextensions een flinke opmars gemaakt. Het is uitgegroeid tot een veelgevraagde behandeling in beauty salons door heel België. Zorg dat je als schoonheidsspecialiste of visagiste niet achterblijft op deze blijvende trend, maar groei mee door deze techniek meester te worden. Maak in onze cursus wenkbrauwextensions kennis met de wereld van brow styling. Wil je je op een unieke manier onderscheiden binnen de branche als expert in wenkbrauwstyling? Volg dan deze cursus als onderdeel van onze volwaardige Opleiding Brow Expert!

Met 3D wenkbrauwextensions kun je iedereen van perfecte ‘brows’ voorzien!

Voor wenkbrauwen met een wow-factor

De 3D wenkbrauwextensions bieden veel voordelen. Het zal niet moeilijk zijn om je klanten te overtuigen om deze behandeling te ondergaan. Een voordeel van wenkbrauwextensions is dat je ze zowel aan de bestaande haartjes als aan de huid kunt bevestigen. Zo kun je uitgedunde wenkbrauwen onopvallend camoufleren. Je zult ook ontdekken dat 3D wenkbrauwextensions een natuurlijker resultaat bieden, dan wenkbrauwen bijgewerkt met make-up. Daarnaast bieden de extensions je de mogelijkheid om wenkbrauwen te verlengen, de vorm te corrigeren en om littekens te verbloemen. Een subtiele look of wenkbrauwen met een wow-factor? Met 3D wenkbrauwextensions is het allemaal mogelijk! Ze blijven twee tot drie weken zitten.

Wat leer je in de cursus wenkbrauwextensions 3D?

De cursus wenkbrauwextensions is een praktische cursus, waarin de benodigde theorie op een toegankelijke manier verweven is. Onmisbare thema’s in de cursus zijn: de theorie van de wenkbrauwen, productkennis, shapen van wenkbrauwen, epileren met pincet en hars en kniptechnieken. Om de wenkbrauwextensions nog beter tot hun recht te laten komen, is het aanbevolen om de wenkbrauwen te verven met wenkbrauwverf of henna. Onder de deskundige begeleiding van een ervaren wenkbrauwstyliste leer je 3D wenkbrauwextensions plaatsen als een pro. Je leert de behandeling van begin tot eind uitvoeren, met aandacht voor een goede voorbereiding en verzorgingsinstructies achteraf.

Bekom je certificaat wenkbrauwextensions 3D!

De cursus stoomt je klaar om na afloop als professional in 3D wenkbrauwextensions aan het werk te gaan. Aan het einde van cursus bekom je het certificaat wenkbrauwextensions 3D. Let op: de inschrijvingen zijn beperkt. Schrijf je daarom bijtijds in, zodat je gegarandeerd bent van een plek!

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Inhoud

 • Theorie van de wenkbrauwen
 • Productkennis
 • Ontwerpen en shapen van een perfecte wenkbrauw
 • Epileren met een pincet en/ of hars
 • Verven van de wenkbrauwen met semi-permanente verf en henna
 • Wenkbrauwextensions plaatsen
 • Kniptechniek
 • Voor- en nazorg

Prijs

280 euro

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 8 februari 2020
Alle data: 08/02 & 09/02 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 6 februari 2021
Alle data: 06/02 & 07/02 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 14 november 2020
Alle data: 14/11 & 15/11 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 16 november 2019
Alle data: 16/11 & 17/11 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Sabina Mullaavda

Docent in Hasselt & Rotterdam

Sabina Mullaavda (26) begon haar carrière als wenkbrauwstyliste al op vroege leeftijd en is sindsdien al tien jaar actief op het gebied van wenkbrauwstyling en beauty. In de tussentijd studeerde ze in 2017 af aan de Engelstalige opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool. Ze deed o.a. vrijwilligerswerk voor VluchtelingenWerk, waar ze als juridische begeleider cliënten ondersteunde tijdens hun procedures. Een intense en mooie ervaring!

Na haar studie deed Sabina ervaring op in het onderwijs en in het begeleiden van leerlingen. Zij heeft taalbegeleiding aangeboden aan basis- en middelbare scholen in het Nederlands, Engels en Frans. Naast haar studie heeft Sabina jarenlange ervaring opgedaan met brow shaping, threading, ombre brows, henna brows en algemene wenkbrauwstyling en visagie. Sinds begin 2019 is ze haar eigen onderneming gestart.

Sabina is een energieke sfeermaker die veel waarde hecht aan (zelf)ontwikkeling; ‘Practice makes perfect, and if you don’t believe me, here’s a picture of my eyebrows in 2005′. De nodige humor mag ook zeker niet ontbreken tijdens de lessen, evenals een gezellige sfeer. Ze is vastberaden om haar kennis en ervaring als wenkbrauwstyliste op een aanstekelijke wijze te delen met haar cursisten!

Lees verderInklappen

Recensies

R. Nehal (25-04)

Gevolgd in Amsterdam

Super leuke docent. Legt alles uiteindelijk uit! Super!! Gr. Jonie

D. Van Passel (02-04)

Gevolgd in Hasselt

Marina was een fantastische docente, super gepassioneerd door haar job. Cursus was gegeven op hoog niveau. Heel informatief, heb veel bijgeleerd. Een echte aanrader

A. Verswyver (28-03)

Gevolgd in Hasselt

Topdocente, ik zou haar 20/10 geven !!

B. Altun (28-03)

Gevolgd in Hasselt

Het was heel fijn, ik heb meer geleerd dan dat ik dacht.

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.