• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Lomi lomi samudra massageLeer massages geven die doen denken aan de golven van de oceaan!

Cursus Lomi lomi samudra massage
Voordelen
vanaf
€ 239
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Zou het niet heerlijk zijn om dagelijks in Hawaiiaanse sferen te vertoeven? Dat kan door onze cursus lomi lomi samudra massage te volgen. De lomi lomi massage is namelijk afkomstig uit Hawaï. ‘Samudra’ staat voor ‘het samenkomen van wateren’, oftewel de ‘oceaan’. Dit wordt binnen deze massage vertaald naar vloeiende en ritmische bewegingen, die doen denken aan de rustige golven van een oceaan. Het mag duidelijk zijn dat dit een weldadige massage is om te ontvangen én te geven!

Heilzame massage voor ontvanger en gever!

Een cursus lomi lomi samudra massage staat garant voor het winnen van nieuwe klanten. De vloeiende, harmoniserende massagetechnieken, die met de onderarmen en ellebogen worden uitgevoerd, zorgen ervoor dat je klanten zich als herboren voelen. Het gaat vooral om rust, harmonie en diepgang. Tijdens de massage worden spanningen op een natuurlijke wijze opgeheven. De uitvoering van deze massage voelt aan als een dansritueel, waarbij je eveneens als massagetherapeut ontspant. Een voordeel van deze massage is dat er dan ook veel aandacht is voor het minimaliseren van de lichaamsbelasting voor de massagetherapeut.

De lomi lomi samudra massage staat in het teken van rust, harmonie en diepgang

Wat leer ik in de cursus lomi lomi samudra massage?

In onze cursus lomi lomi samudra massage maak je kennis met de achtergronden van deze massage, de werking en de indicaties en contra-indicaties. Naast het geven van diepe ontspanning, verbetert het ook de conditie van de huid. Je leert de traditionele Hawaiiaanse lomi lomi massagetechnieken en de samudra massagetechnieken. Hierbij leer je ritmische bewegingen, waarmee je met handen en onderarmen over het lichaam glijdt. Aan het einde van de cursus ben je in staat om een volledige lichaamsbehandeling te geven, waarbij de ontvanger zich helemaal kan overgeven aan de ontspannende flow én waarbij je zelf als massagetherapeut kunt opgaan in deze behandeling, met behulp van o.a. de oosterse bewegingsleer tai chi.

Bekom een certificaat lomi lomi samudra massage

We bieden onze cursus lomi lomi samudra massage aan binnen een ontspannen sfeer, want dat is ook het uiteindelijke doel van het geven van deze massage. Je krijgt daarom les in een kleine groep, zodat elke deelnemer voldoende de mogelijkheid krijgt om alle technieken te oefenen. De docente draagt met passie en enthousiasme haar kennis en vaardigheden over. Kortom, het is een ontspannende cursus die tegelijkertijd zeer inspirerend en leerrijk is. Na afloop bekom je een certificaat lomi lomi samudra massage. Wil je verder studeren? Bekijk dan ook eens onze Opleiding Wellnoloog!

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Achtergronden samudra massage
 • Oosterse bewegingsleer Tai Chi
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Massagetechnieken
 • Uitvoeren volledige lichaamsmassage

289 euro
(Online opleiding: € 239)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om waar en wanneer je wilt een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben je klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen
 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren
Ingebrepen
 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat
Inschrijven
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Weekendreeks

Startdatum: 30 september 2023
Alle data: 30/09 & 01/10 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00
Nog maar enkele vrije plaatsen

Inschrijven met 10% korting
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 4 november 2023
Alle data: 04/11 & 05/11 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00
Nog maar enkele vrije plaatsen

Inschrijven

Startdatum: 4 mei 2024
Alle data: 04/05 & 05/05 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Caroline HoekendijkDocent in Amsterdam en Hasselt

Caroline Hoekendijk was op jonge leeftijd al een fanatieke sporter. Dit zorgde ervoor dat ze gefascineerd raakte door het menselijk lichaam. Ze speelde onder meer op hoog niveau volleybal en kwam daardoor ook in aanraking met haar eerste (sport)massages en het belang van een gezonde levensstijl.

Ze startte haar professionele carrière eerst in een andere hoek. Na haar studie bedrijfskunde werkte ze vele jaren in het internationale bedrijfsleven. Toch liet haar passie voor het menselijk lichaam, masseren en gezond leven haar niet los. Enkele jaren geleden besloot ze haar hart te volgen. Ze ging zich volledig wijden aan datgene wat ze het allerliefste doet: masseren! Ze volgde een uitgebreide training bij Jolie Ennik, eveneens docente bij Wellness Academie, die haar alle facetten van zowel het massagevak als het docentschap bijbracht.

Ondertussen runt Caroline met veel succes en plezier haar eigen massagepraktijk. ‘Massages werken helend en zorgen ervoor dat je dichter bij jezelf komt.’ Deze visie straalt ze niet alleen uit op haar klanten, maar geeft ze ook door aan de studenten van haar massagecursussen bij Wellness Academie. Zij vinden in Caroline een deskundige en bevlogen docente!

Nathalie Dessers
Nathalie DessersDocent in Hasselt

Nathalie Dessers startte als twintiger met de opleiding schoonheidsspecialiste. Binnen deze discipline focust ze zich op het bij de kern aanpakken van huidproblemen en het feit dat de huid en gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ze is altijd al geïnteresseerd in alles wat met gezondheid en lichaam te maken heeft. Om zich hierin verder te verdiepen vertrok ze naar Thailand, Bali en Japan, waar ze veel ervaring opdeed in de SPA-wereld. Ze volgde hier bijscholingen op het gebied van massage en het intern zuiveren van het lichaam. De grote passie voor haar vak maakt dat Nathalie zich voortdurend blijft bijscholen om haar expertise uit te breiden.

Daarnaast heeft ze een voorliefde voor make-up. Binnen haar werkzaamheden als make-up artiest kan ze haar creativiteit kwijt. De ervaring die ze op deed in het creëren van extreme looks in de showbusiness kwam goed van pas voor alle volgende opdrachten. Ondertussen werkt Nathalie eveneens als freelance make-up artist voor het make-up merk NEE en runt ze haar eigen zaak waar ze bruidsmake-up afwisselt met alle mogelijke uitdagingen die op haar pad komen!

9,0

Geweldige cursus veel geleerd en een super lieve en gedreven docente. Veel kennis van haar vak.

DebbieHasselt
10,0

Zeer goeie cursus, ik vond dat Nathalie dat echt super deed. Veel kennis en tevens ook een zeer vriendelijk docent.

TomHasselt
9,9

Ongelooflijk gedreven docente, met grondige kennis van de materie. Inspiratievol!

BartHasselt
9,3

Zeer leuke, enthousiaste en gedreven docente! Ze legt het goed uit en komt ook langs en geeft direct feedback en tips!

AnuskaAmsterdam
9,7

Gewoon een ontzettende leuke lieve meid, die ontzettend veel kennis bezat. Haar uitleg was heel duidelijk.

LauraAmsterdam
9,5

Zeer fijne cursus !! Heel tevreden, professionele lesgeefster.

MiriamHasselt
10,0

Top docente !!!

SappadaHasselt
8,6

Erg volledige cursus. Mooie les opbouw waar ik de dag na de cursus meteen mee aan de slag kon.

KarineHasselt
8,4

Een mooie enerverende cursus.

SaskiaHasselt
10,0

Leuke cursus, veel geleerd. Duidelijke instructies. Genoeg aandacht voor iedereen. Relaxe sfeer. Geen op- of aanmerkingen. Een aanrader.

BrigitteHasselt
7,6

Leuk en leerzaam!

JudithHasselt
8,7

Heel leuke cursus. Ontspannend en tegelijk heel leerrijk.De docente kende haar materie en was heel enthousiast.Het waren twee aangename dagen !

MarioHasselt
9,0

Cindy is een heel gedreven en super toffe lesgeefster. Ik was zo enthousiast dat ik me al voor een volgende les bij haar inschreef.

IsoldeHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Kom eens kennismakenVolgende
infoavonden

Wil je de Wellness Academie beter leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze infoavonden of opendagen.

Meer over onze infoavonden

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie