Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus krullen knippen – Global Curl Creative

Word een expert in het knippen en stylen van krullen!
Cursus krullen knippen – Global Curl Creative
Voordelen
€ 329
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Streef je naar perfectie in krullenkapsels? Ontdek dan na onze basiscursus krullen knippen Global Curl starter ook onze gevorderden cursus! Als je na de basiscursus een nog grotere passie hebt ontwikkeld voor gekrulde kapsels, is deze training een must! Je leert geavanceerde technieken, waarmee je een ware autoriteit wordt binnen de branche voor de mooiste krullenkapsels. Deze cursus geeft je het vertrouwen om creatief te zijn in het creëren van adembenemende looks met krullen. Ga voor de ultieme expertise en schrijf je vandaag nog in voor onze gevorderden cursus krullen knippen!

Cursus krullen knippen gevorderden: vergroot je expertise

Word je helemaal enthousiast van geweldige krullenkapsels en wil je daar alles over leren? Dan is na onze basiscursus krullen de gevorderden cursus krullen knippen de ideale vervolgstap in je carrière. Je verkent een scala aan geavanceerde technieken en leert om deze tot in de puntjes uit te voeren, zodat je je klanten kunt verrassen met nog indrukwekkendere resultaten.

Je raakt in deze krullen opleiding nog beter bekend met alle soorten krullen die er zijn en welke gespecialiseerde kniptechnieken daarbij passen. Je verdiept je ook verder in de unieke Global Curl technieken, die verrassende resultaten opleveren. Als je nog geen gekwalificeerde kapper/kapster bent, volg dan eerst de opleiding kapper/kapster van Wellness Academie. Andere interessante bijscholingen voor kappers zijn: de masterclass kapper/kapster en de cursus hairextensions!

Volg onze cursus krullen knippen voor gevorderden voor next level krullen!

Programma cursus krullen knippen gevorderden

In deze 1-daagse gevorderden cursus krullen knippen breid je de kennis uit die je in de basiscursus hebt opgedaan. Je krijgt eerst een korte herhaling van de theorie om je geheugen op te frissen. Vervolgens ga je aan de slag met geavanceerde kniptechnieken volgens de Global Curl Creative methode. Er is hierbij aandacht voor technieken, zoals de global cut, twist en girly curl. Verder ga je aan de slag met het realiseren van de mooiste korte krullenkapsels. Jij weet met deze gevorderden technieken in de vingers om voor elk kapsel de beste krul te creëren.

Andere essentiële onderdelen die in deze krullen knipcursus voor gevorderden aan bod komen, zijn detoxen van het haar, het wassen van het haar, diverse styling technieken en verzorging met speciale krulproducten. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het beoordelen van de krullen en de persoonlijke voorkeuren van elk individu, voor optimale tevredenheid. Je leert om volgens de Global Curl Creative methode behandelplannen op te stellen voor krullenkapsels van topniveau!

Exclusieve gevorderden cursus voor krullenkappers Wellness Academie

Ontdek een wereld van mogelijkheden in de gevorderden cursus krullen knippen van Wellness Academie. Onder leiding van een vooraanstaande expert in krullenkapsels, ontdek je geavanceerde technieken en slimme trucs, waarmee je je onderscheidt als een meester in het vak. We houden bewust onze lesgroepen klein, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en je uitstekend wordt klaargestoomd op de praktijk. Geniet ook van de moderne lesfaciliteiten, die je alles bieden wat je nodig hebt voor een professionele en inspirerende leerervaring. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om jezelf te ontwikkelen. Schrijf je op tijd in voor onze gevorderden cursus krullen knippen!

Specialiseer je verder als krullenmeester!

Streef je naar perfectie in je vak? Ga dan na het afronden van de gevorderden cursus krullen knippen een stap verder met de Masterclass Krullen van Wellness Academie. Deze masterclass is ontworpen om al je verworven kennis en vaardigheden nog verder te perfectioneren. Het biedt een ideale gelegenheid om te reflecteren op de uitdagingen die je dagelijks in je kapsalon tegenkomt en om effectieve strategieën te ontwikkelen om deze succesvol aan te pakken! Jouw professionele ontwikkeling is onze prioriteit! Neem hier ook een kijkje in het overzicht van al onze haarverzorging opleidingen.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van krullen knippen - starter

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Korte herhaling basiscursus
 • Verdieping analyse van krultypen
 • Detoxen van het haar
 • Wassen en verzorgen van krullen
 • Gebruik van krulproducten
 • Geavanceerde kniptechnieken
  • Twist
  • Global cut
  • Girly curl
 • Technieken voor het stylen van krullen
 • Global Curl Creative behandelplannen

329 euro

Eindhoven

Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven (Nederland)

 • Goedkoop parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Dicht aan centrum
Dagreeks

Datum: vrijdag 4 oktober 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

Inschrijven
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Dagreeks

Datum: woensdag 27 november 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

Inschrijven
Miriam Trentarossi
Miriam TrentarossiDocent in Eindhoven en Hasselt

Miriam Trentarossi wist altijd al wat ze wilde: kapster worden! Al vroeg hanteerde ze de schaar voor het toepassen van uiteenlopende kniptechnieken. Ze deed ervaring op in veel disciplines binnen het kappersvak en is bedreven in alle facetten die bij dit veelzijdige beroep komen kijken.

Miriam ontwikkelde zich tot een echte allrounder. Dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels; met een geoefend oog en met alle kniptechnieken in de vingers weet ze overal raad mee. Niet alleen deed ze vanaf jonge leeftijd veel ervaring op in diverse kapsalons, ze werd ook uitgenodigd om als zelfstandige aan de slag te gaan voor producers, fotografen en ontwerpers. Een eigen kapsalon kon niet uitblijven; deze droom werd in 2003 werkelijkheid met een eigen salon in Eindhoven.

Omdat Miriam de passie voor haar vak graag deelt, kwam ze in contact met de Wellness Academie, waar ze sinds 2013 docente Kapper/Kapster en Hairstyling is. Haar doel is om een nieuwe generatie op te leiden tot kundige, gedreven en milieubewuste kappers en haar-artiesten!

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie