Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Allround HairextensionsLeer om kapsels nog mooier te maken met hairextensions!

Cursus Allround Hairextensions
Voordelen
vanaf
€ 928€ 835,20
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Wat dacht je van het aanbieden van hairextensions? Maar er zijn zoveel technieken & welke is nu de beste? Of welke techniek geeft nu eigenlijk geen schade bij jouw klant? Hairextensions zijn enorm veelzijdig & tijdens onze vernieuwde all around hairextension opleiding leer je hoe je op een creatieve & uiterst vakkundige wijze haren helemaal kan transformeren toch echt Pinterest haar.

Met alle 4 hairextension technieken die je aangeleerd krijgt van onze topdocente kan je haren verdikken, verlengen & zelfs leuke accenten aan brengen. Of wat dacht je van hairextensions voor een speciale gelegenheden zoals een trouw of festival? Elke techniek heeft zijn voordelen & deze worden uitgebreid uit de doeken gedaan. Bovendien leer je elke techniek bijna volledig onzichtbaar plaatsen voor het fijnste draagcomfort van jouw klant.

Ontdek alles tijdens onze vernieuwde all around hairextension training waar we aan de slag gaan met alle meest courante technieken:

 • wefts
 • keratines
 • tapes
 • i-tips

Elke techniek wordt intens ingeoefend & onze lesgeefster zal jou omscholen tot een echte hairextension experte. Schrijf je vandaag nog in!

Leer hairextensions plaatsen als een pro!

Hairextensions zijn een snel groeiende trend in de hairstyling wereld. Willen je klanten een totaal ander kapsel, maar staat hun eigen haar dat niet toe qua lengte, dikte, volume of kleur? Dan kunnen hairextensions uitkomst bieden. Verlengen, volume geven, kleuraccenten leggen? Met hairextensions zijn er geen grenzen meer & is (bijna) alles mogelijk.

Waar de meeste hairextension trainingen zich focussen op 1 of 2 technieken hebben wij recent besloten onze hairextension training uit te bereiden tot een all around hairextension training waarin je aan de slag gaat met de 4 meest courante plaatsingstechnieken. Bovendien leer je per techniek ook verschillende ondertechnieken. Onze all around hairextension opleiding is de meest uitgebreide & intense praktijkgerichte hairextension training ooit gegeven.

Onze lesgeefster is tevens 1 van de gekendste hairextension expertes van de Benelux met meer dan 18jaar ervaring. Zij leert jou alle ins & out van elke techniek zodat je na het voltooien van onze vernieuwde all around hairextension training, jouw klanten makkelijk hun gedroomde Pinterest look bezorgen kan.

Met een cursus hairextensions kun jij op het gebied van kapsels het onmogelijke mogelijk maken!

Lesprogramma cursus hairextensions

Per techniek leer je verschillende plaatsingsmethodes & ga je aan de slag met alle ins & outs zodat jij ook thuis de hairextensions kan toepassen zonder enige schade bij jouw klant. Nadien volgen ook de snit, styling & belangrijke aftercare tips, net zoals het correct verwijderen & herplaatsen van hairextensions.

In onze vernieuwde all around hairextension training komt alles aan bod voor het correct toepassen van al deze 4 soorten hairextension technieken zodat jij nadien de keuze kan maken welke van alle getrainde technieken jij wilt toepassen bij jouw cliënteel. Elke techniek heeft zijn voordelen. Misschien wil je een bepaalde techniek niet toepassen bij jouw cliënteel of wist je nog niet exact wat het voor jou kon betekenen. Dat is geen probleem. Dan weet je nu tenminste wat alle voordelen zijn van elke techniek & kan je deze wel toepassen als je hier vraag naar krijgt. Hoe breder jouw kennis rijkt over hairextensions, hoe meer mensen jij kan verder helpen.

Tijdens de cursus werk je op een oefenhoofd maar je krijgt alle tips & informatie mee zodat jij meteen ook thuis aan de slag kan op jouw eigen cliënteel. Wat er kan misgaan? Ook dat wordt besproken, zodat je deze valkuilen kunt vermijden & je kan profileren als een ware expert in hairextensions.

Materialen en producten

Om deel te nemen aan deze cursus hairextensions is een materialenpakket vereist. Wellness Academie biedt een speciaal samengesteld pakket aan in samenwerking met de leverancier, en dit tegen de inkoopprijs van 599 €. Deze kost is geïntegreerd in de totale prijs bij aanmelding voor de cursus. Op je eerste lesdag ontvang je alle benodigde professionele materialen, zodat je direct na de cursus meteen aan de slag kan.

Bekom een certificaat hairextensions

Onze hairextensions cursus bereidt je perfect voor op de praktijk. Aan het einde van de cursus weet jij wel raad met het professioneel plaatsen van hairextensions voor uiteenlopende kapsels. Na afloop van de cursus bekom je het certificaat Allround Hairextensions! Bekijk hier al onze Haartooi Cursussen.

Lesindeling

2 daagse weekendcursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Inleiding hairextensions
 • Soorten hairextensions en alle 4 courante plaatsingstechnieken
 • Toepassing van de 4 technieken
 • Bevestigingsmethode en materialen
 • Hairextensions afstemmen op het haar
 • Voorbehandeling van de haren
 • Inzetten van hairextensions
 • Basissnit
 • Stijlen van hairextensions
 • Naverzorging
 • Verwijderen en herplaatsen hairextensions
 • Do’s & don’ts

928 euro

Mogelijkheid tot gespreide betaling in 5 termijnen van 20%.

Inbegrepen:

 • Materialenpakket
 • Online syllabus
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 29 juni 2024 (zaterdagen en zondagen)
Alle data: 29/06 & 30/06 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00
Nog maar enkele vrije plaatsen

Inschrijven met 10% korting
Maite Jaspers
Maite JaspersDocent in Hasselt

Maite Jaspers is een ongekende expert op het gebied van hairextensions! Op 21-jarige leeftijd opende ze haar eerste salon, die onder de naam Maison Maite, uitgroeide tot een kapsalon gespecialiseerd in hairextensions. Ondertussen is ze ‘ladyboss’ van vier salons, waarvan drie salons zich volledig en fulltime richten op hairextensions. Maite is verbonden aan het hairextensions merk Perfect Hair. Ze voert voor dit merk kwaliteitscontroles uit. Aan ervaring geen gebrek!

Het enthousiasme van Maite over de vele mogelijkheden van hairextensions werkt zeer aanstekelijk. Ze weet als geen ander om met hart en ziel haar kennis en ervaring door te geven aan haar studenten. “70% van de “haarproblemen” kan je oplossen met hairextensions. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kan je een kleureffect toevoegen, een kleur versterken of afzwakken. De natuurlijke krul beter laten uitkomen, haren verlengen, verdikken en volume geven,” aldus Maite.

Als docente krijgt Maite de kans om beauty liefhebbers te inspireren en krijgt het toepassen van hairextensions nog meer bekendheid. Zo kunnen straks nog meer mensen genieten van de vele voordelen van hairextensions. “De glimlach op iemands gezicht, wanneer je haar eindelijk die coupe bezorgt, waar zij al heel haar leven van droomt en die ze van zichzelf wellicht nooit zal verkrijgen, daar doe ik het voor!” zegt Maite.

Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie