• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Hairstyling voor gevorderdenHelemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!

Cursus Hairstyling voor gevorderden
Voordelen
€ 299
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Zie je een carrière als hairstyliste helemaal zitten? Heb je al onze cursus hairstyling basis gevolgd en heb je honger naar meer? Dan is onze cursus hairstyling voor gevorderden een logische volgende stap! Je leert verfijnde technieken waarmee je kapsels nog verder kunt verfijnen en vervolmaken.

Maak van ieder kapsel een kunstwerk!

In de cursus hairstyling voor gevorderden breng je jouw kwaliteiten als hairstyliste naar een hoger niveau. Het is steeds weer een uitdaging om de wensen van je klant te vertalen naar kapsels die eruitzien als kunstwerken. Naast vele gevorderden technieken leer je ook steeds beter om je eigen creativiteit aan te spreken en verder te ontwikkelen. Als hairstyliste raak je nooit uitgeleerd, want er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Wil je dat jouw kapsels straks in het oog springen, op bruiloften, catwalks, in het theater, in magazines en waar al niet meer? Schrijf je dan snel in voor onze cursus hairstyling voor gevorderden!

In de cursus hairstyling gevorderden leer je kapsels om te toveren tot kunstwerken!

Programma cursus hairstyling gevorderden

De cursus hairstyling voor gevorderden is een dynamische en praktische cursus, waarin je veel gaat oefenen en experimenteren. Je leert gevorderden opsteek- en vlechttechnieken. Je gaat aan de slag met het uitwerken van verfijnde bruidskapsels, galakapsels en catwalk kapsels. Of wat dacht je van het experimenteren met artistieke kapsels, waarin de geleerde technieken samenkomen en waarin je allerlei haaraccessoires en juwelen leert verwerken? Je leert boucleren en dit samen te brengen met andere technieken. Allerlei kapsels passeren de revue: rockabilly, pin-up, elegant en klassiek. Je wordt uitgedaagd om elk kapsel jouw ‘handtekening’ mee te geven!

Bekom een diploma hairstyliste

Dankzij de praktijkgerichte opzet van deze cursus en de gepassioneerde en deskundige docenten, leer je binnen korte tijd ontzettend veel. Je wordt klaargestoomd om na afloop als volleerde hairstyliste de show te stelen met jouw kapsels. Heb je zowel de cursus hairstyling basis als de cursus hairstyling voor gevorderden succesvol afgerond, dan ontvang je het diploma hairstyliste. Deze twee cursussen samen vormen onze complete Opleiding Hairstyliste. 

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van hairstyling basiskennis

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Herhaling basiscursus
 • Vlechttechnieken
 • Bruidskapsels
 • Communiekapsels
 • Opsteken met clipsen en overige haarwerken
 • Opsteken met juwelen
 • Catwalk opsteekkapsels
 • Theatrale- en extreme opsteekkapsels

299 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 30 september 2023
Alle data: 30/09 & 01/10 2023
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Sylvia van MierloDocent in Hasselt

Sylvia van Wanrooy is een ervaren kapster en visagiste met een passie voor haar vak. Met 11 jaar ervaring als eigenaar van haar kapsalon, is ze toegewijd aan het leveren van uitmuntende service. Als moeder van twee dochters begrijpt ze het belang van zelfzorg en streeft ze ernaar om haar klanten met een tevreden gevoel de salon te laten verlaten.

Sylvia's missie is eenvoudig maar krachtig: ze wil haar klanten zich goed laten voelen en ze verwennen tijdens hun bezoek aan haar salon. Ze gelooft dat dit meer is dan alleen een schoonheidsbehandeling; het is een moment van waardevolle me-time. Om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en technieken, schoolt Sylvia zich regelmatig bij door cursussen en trainingen te volgen.

Haar missie als docente van Wellness Academie is om studenten te inspireren en te begeleiden op hun pad naar expertise in de schoonheids- en wellnessbranche. Ze is ervan overtuigd dat schoonheid en welzijn hand in hand gaan en is vastbesloten om haar passie voor dit vakgebied over te brengen op haar studenten. Tijdens haar lessen reikt ze hen alle tools aan om succesvol te zijn in deze boeiende branche.

10,0

Super!!!!

NathalieHasselt
9,8

Deze cursus is gewoon een aanrader voor iedereen die iets creatiefs wilt doen met haren.

KrisHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?

Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Kom eens kennismakenVolgende
infoavonden

Wil je de Wellness Academie beter leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze infoavonden of opendagen.

Meer over onze infoavonden

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie