Inschrijven

Cursus Hairstyling voor gevorderden

Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!
Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 299

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Zie je een carrière als hairstyliste helemaal zitten? Heb je al onze cursus hairstyling basis gevolgd en heb je honger naar meer? Dan is onze cursus hairstyling voor gevorderden een logische volgende stap! Je leert verfijnde technieken waarmee je kapsels nog verder kunt verfijnen en vervolmaken.

Maak van ieder kapsel een kunstwerk!

In de cursus hairstyling voor gevorderden breng je jouw kwaliteiten als hairstyliste naar een hoger niveau. Het is steeds weer een uitdaging om de wensen van je klant te vertalen naar kapsels die eruitzien als kunstwerken. Naast vele gevorderden technieken leer je ook steeds beter om je eigen creativiteit aan te spreken en verder te ontwikkelen. Als hairstyliste raak je nooit uitgeleerd, want er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Wil je dat jouw kapsels straks in het oog springen, op bruiloften, catwalks, in het theater, in magazines en waar al niet meer? Schrijf je dan snel in voor onze cursus hairstyling voor gevorderden!

In de cursus hairstyling gevorderden leer je kapsels om te toveren tot kunstwerken!

Programma cursus hairstyling gevorderden

De cursus hairstyling voor gevorderden is een dynamische en praktische cursus, waarin je veel gaat oefenen en experimenteren. Je leert gevorderden opsteek- en vlechttechnieken. Je gaat aan de slag met het uitwerken van verfijnde bruidskapsels, galakapsels en catwalk kapsels. Of wat dacht je van het experimenteren met artistieke kapsels, waarin de geleerde technieken samenkomen en waarin je allerlei haaraccessoires en juwelen leert verwerken? Je leert boucleren en dit samen te brengen met andere technieken. Allerlei kapsels passeren de revue: rockabilly, pin-up, elegant en klassiek. Je wordt uitgedaagd om elk kapsel jouw ‘handtekening’ mee te geven!

Bekom een diploma hairstyliste

Dankzij de praktijkgerichte opzet van deze cursus en de gepassioneerde en deskundige docenten, leer je binnen korte tijd ontzettend veel. Je wordt klaargestoomd om na afloop als volleerde hairstyliste de show te stelen met jouw kapsels. Heb je zowel de cursus hairstyling basis als de cursus hairstyling voor gevorderden succesvol afgerond, dan ontvang je het diploma hairstyliste. Deze twee cursussen samen vormen onze complete Opleiding Hairstyliste. 

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van hairstyling basiskennis.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Herhaling basiscursus
 • Vlechttechnieken
 • Bruidskapsels
 • Communiekapsels
 • Opsteken met clipsen en overige haarwerken
 • Opsteken met juwelen
 • Catwalk opsteekkapsels
 • Theatrale- en extreme opsteekkapsels

Prijs

299 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: 30 september 2023
Alle data: 30/09 & 01/10 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?+

  Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.