Inschrijven

Cursus Hairstyling voor gevorderden

Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!
Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Zie je een carrière als hairstyliste helemaal zitten? Heb je al onze cursus hairstyling basis gevolgd en heb je honger naar meer? Dan is onze cursus hairstyling voor gevorderden een logische volgende stap! Je leert verfijnde technieken waarmee je kapsels nog verder kunt verfijnen en vervolmaken.

Maak van ieder kapsel een kunstwerk!

In de cursus hairstyling voor gevorderden breng je jouw kwaliteiten als hairstyliste naar een hoger niveau. Het is steeds weer een uitdaging om de wensen van je klant te vertalen naar kapsels die eruitzien als kunstwerken. Naast vele gevorderden technieken leer je ook steeds beter om je eigen creativiteit aan te spreken en verder te ontwikkelen. Als hairstyliste raak je nooit uitgeleerd, want er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Wil je dat jouw kapsels straks in het oog springen, op bruiloften, catwalks, in het theater, in magazines en waar al niet meer? Schrijf je dan snel in voor onze cursus hairstyling voor gevorderden!

In de cursus hairstyling gevorderden leer je kapsels om te toveren tot kunstwerken!

Programma cursus hairstyling gevorderden

De cursus hairstyling voor gevorderden is een dynamische en praktische cursus, waarin je veel gaat oefenen en experimenteren. Je leert gevorderden opsteek- en vlechttechnieken. Je gaat aan de slag met het uitwerken van verfijnde bruidskapsels, galakapsels en catwalk kapsels. Of wat dacht je van het experimenteren met artistieke kapsels, waarin de geleerde technieken samenkomen en waarin je allerlei haaraccessoires en juwelen leert verwerken? Je leert boucleren en dit samen te brengen met andere technieken. Allerlei kapsels passeren de revue: rockabilly, pin-up, elegant en klassiek. Je wordt uitgedaagd om elk kapsel jouw ‘handtekening’ mee te geven!

Bekom een diploma hairstyliste

Dankzij de praktijkgerichte opzet van deze cursus en de gepassioneerde en deskundige docenten, leer je binnen korte tijd ontzettend veel. Je wordt klaargestoomd om na afloop als volleerde hairstyliste de show te stelen met jouw kapsels. Heb je zowel de cursus hairstyling basis als de cursus hairstyling voor gevorderden succesvol afgerond, dan ontvang je het diploma hairstyliste. Deze twee cursussen samen vormen onze complete Opleiding Hairstyliste. 

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van hairstyling basiskennis.

Inhoud

 • Herhaling basiscursus
 • Vlechttechnieken
 • Bruidskapsels
 • Communiekapsels
 • Opsteken met clipsen en overige haarwerken
 • Opsteken met juwelen
 • Catwalk opsteekkapsels
 • Theatrale- en extreme opsteekkapsels

Prijs

269 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 7 mei 2022
Alle data: 07/05 & 08/05 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Semra Özkan

Docent in Hasselt

Semra Özkan (16 november 1972) volgde al vroeg een opleiding tot kapster. Al sinds haar 16de is ze bezig met dit mooie vak. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander de studenten van Wellness Academie het vak van hairstyliste aan te leren. Niet alleen de theorie uit de boeken en de praktische vaardigheden, maar ook handige trucs, de fijne kneepjes van het vak en tips voor de communicatie met klanten.

Semra houdt van alle facetten van het kappersvak, maar ze heeft een grote voorliefde voor hairstyling en het creëren van de mooiste opsteekkapsels. Ze zal haar studenten in haar lessen hierover alles vertellen en ze leren om zelf de mooiste opsteekkapsels te vervaardigen. Behalve dat Semra een doorgewinterde vakspecialist is, stroomt er ook ondernemersbloed door haar aderen. Haar grote droom van een eigen kapsalon werd in 2014 werkelijkheid.

In haar lessen besteedt Semra daarom ook regelmatig aandacht aan het geven van tips en adviezen voor het opstarten van een eigen salon. In haar salon stelt ze dagelijks vele klanten tevreden. “Het doet me veel plezier om mijn klanten tevreden en vol zelfvertrouwen met hun nieuwe kapsel mijn salon te zien verlaten.” Ze hoopt dat ze als docente hairstyling vele studenten zal inspireren en opleiden tot gepassioneerde hairstylisten!

 

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?+

  Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.