Inschrijven

Cursus Chakratherapie voor gevorderden

Verdiep je verder in de wondere wereld van Chakra's!
Verdiep je verder in de wondere wereld van Chakra's!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 289

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Wil je leren om de chakra’s nog beter te doorgronden? Dan kun je bij Wellness Academie na een Cursus Chakratherapie basis ook de Cursus Chakratherapie voor gevorderden volgen. We gaan in deze cursus de opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen verder uitdiepen. Deze cursus zal nog meer bijdragen aan je eigen intuïtieve ontwikkeling, waardoor je niet alleen zelf als mens groeit, maar ook anderen beter leert invoelen. Daardoor zullen jouw chakratherapie behandelingen na het volgen van deze cursus nog beter tot hun recht komen.

Dieper inzicht in chakra’s en jezelf

We gaan in deze cursus chakratherapie voor gevorderden verder kijken naar hoe chakra’s, de energetische draaikolken van ons lichaam, ons welzijn beïnvloeden. Fysieke en mentale klachten kunnen blokkades in de chakra’s veroorzaken. Hoe werkt dit? Hoe spoor je de blokkades op? En hoe kun je deze verstoringen opheffen? Het is essentieel dat je dit zelf leert aanvoelen en ervaren, voordat je hiermee je klanten kunt helpen. Deze cursus is dan ook sterk gericht op het ontwikkelen van je eigen intuïtie, bewuster leren leven en het vergroten van het inzicht in jezelf.

Je leert een breed scala aan behandelwijzen om chakra’s mee te beïnvloeden

Wat leer ik in de cursus chakratherapie gevorderden?

Je leert in deze cursus chakra’s voor gevorderden diverse behandelmethodes om energieblokkades in de chakra’s te verhelpen. We gaan oefenen met energetische massages, buikwiegen en edelsteenmassages om de chakra’s te stimuleren. Ook behandelingen als magnetiseren, het werken met lichaamskaarsen en het toepassen van kruiden komen aan bod. Er is een breed scala aan behandelwijzen om de chakra’s mee te beïnvloeden. Het doel is om te leren om voor ieder individu het juiste behandelplan op te stellen. Iedereen is anders, dus je zult ontdekken dat ook steeds elk behandelplan anders zal zijn.

Certificaat en vervolgstudie

Deze verdiepingscursus chakratherapie zal ertoe bijdragen dat je je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Het geeft veel voldoening om een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen. Aan het einde van deze cursus ontvang je een certificaat chakratherapie voor gevorderden. Daarnaast ben je nu ook klaar om de volgende stap in je carrière als chakratherapeut te zetten. Je kunt bij Wellness Academie verder studeren en ook nog de volwaardige Opleiding Chakratherapeut volgen.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van chakratherapie basiskennis.

Inhoud

 • Verdieping achtergronden chakra’s
 • Oorzaken blokkades bepalen
 • Lichamelijke oorzaken
 • Psychische oorzaken
 • Energetische oorzaken
 • Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling
 • Omgang met klanten
 • Beïnvloeden van de chakra’s
 • Diverse behandelwijzen
 • Praktische oefeningen

Prijs

289 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Avondreeks

Startdatum: donderdag 24 maart 2022
Alle data: 24/03, 31/03, 21/04, 28/04, 05/05, 12/05 & 19/05 2022
Tijd: 19:30u tot 22:30

Startdatum: maandag 24 oktober 2022
Alle data: 24/10, 31/10, 07/11, 14/11, 21/11, 28/11 & 05/12 2022
Tijd: 19:30u tot 22:30

Docent

Jef & Jeanine Van Hove

Docent in Hasselt

Jeanine Groeneweg (1956) is docente chakratherapie aan de Wellness Academie. Als docente leert ze haar cursisten hoe ze zichzelf kunnen ontplooien om andere mensen te helpen. Jeanine had altijd al bijzonder veel interesse in de mens en zijn levenshouding. Voordat ze anderen in hun ontwikkeling kon helpen, legde ze eerst zelf een innerlijke zoektocht af.

Deze zoektocht leidde na haar studies tot het moederschap en daarna terug naar de arbeidsmarkt waar ze zich opwerkte tot een directiefunctie. Met veel plezier hielp ze het bedrijf uitbouwen, maar nog meer voldoening haalde ze uit het opleiden en motiveren van het personeel. Ze tilde haar coaching kwaliteiten naar een hoger plan met een training van de bekende schrijver Dale Carnegie. Ze won eveneens prijzen voor haar verdiensten op het gebied van menselijke relaties en communicatie.

Ze wilde vervolgens haar innerlijke zoektocht verdiepen en behaalde diploma’s tot energetische coach, Script-As begeleider, aromatherapeut, edelsteentherapeut, massagetherapeut, Herbalpad trainer en Go4Balance adviseur. In haar echtgenoot Jef van Hove trof ze een soulmate met dezelfde interesses en haar carrière onderging een metamorfose. Samen richtten ze in 2004 hun praktijk Zonnestreel op om mensen te ondersteunen in bewustwording en zelfontplooiing. Het opleiden van chakratherapeuten is Jeanine ’s levensmissie geworden!

Lees verderInklappen

Recensies

I. Poelmans (09-11)

Gevolgd in Hasselt

Jef & Jeanine... 2 mensen met een enorme kennis en een passie voor wat ze doen. Ik raad iedereen aan om te beginnen met de basiscursus chakratherapie, je zal zien dat je niet wil stoppen.

J. Liebens (05-07)

Gevolgd in Hasselt

Deze cursus verrijkt je leven ,als iedereen deze cursus zou volgen, zou de wereld een stuk mooier en aangenamer zijn.

M. Lieve (02-07)

Gevolgd in Hasselt

Zalige cursus ,super docenten die hun lessen met hun heel hart geven

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.