• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Opgelet: er komt weer een masterclass kapper aan!

13 september 2023 | Haarverzorging
Opgelet: er komt weer een masterclass kapper aan!

Ben jij een gepassioneerde kapper die altijd op zoek is naar manieren om je vaardigheden te verbeteren en je kennis bij te spijkeren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er staat een nieuwe Masterclass Kapper bij Wellness Academie voor je klaar. Ontdek hier hoe deze masterclass jou kan helpen om de connectie met de kappersbranche te voeden en te leren wat er momenteel speelt. Je krijgt de kans om te leren van gerenommeerde experts in het vak, wat je carrière een enorme boost geeft. Schrijf je op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt!

Een korte terugblik op de basis kappersvaardigheden

Voordat we in deze Masterclass Kapper ingaan op geavanceerde technieken, blikken we eerst kort terug op de essentiële fundamenten van het kappersvak. Met de tijd en vanwege je drukke dagelijkse routine wil het nog weleens gebeuren dat je kleine details bent vergeten of deze niet meer tot in de perfectie uitvoert. Deze basistechnieken vormen de ruggengraat van alle eerdere en ook van toekomstige modetrends. Het is dus belangrijk om te controleren of dit goed zit. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om met collega’s je ervaringen te delen. Waar lopen zij tegenaan in de praktijk? Wat kun je van elkaar leren? Het belooft een inspirerende en leerrijke belevenis te worden!

Ben je nog geen gediplomeerde kapper? Schrijf je dan hier in voor onze Kappersopleiding!

Verfijn je kniptechnieken met deze Masterclass Kapper

Een van de doelen van deze Masterclass Kapper/Kapster is om je kniptechnieken naar een hoger niveau te brengen. Je hebt ondertussen als professionele kapper een klantenkring opgebouwd. Je klanten weten waar ze bij jou aan toe zijn, maar ze willen misschien op den duur een keer iets anders. Zorg dat je in de behoeften van je klanten kunt blijven voorzien. Daarvoor is deze masterclass onmisbaar. Je leert om kapsels een verfijnde touch te geven en je leert nieuwe kniptechnieken voor het vervaardigen van nieuwe kapsels. Het voordeel van onze lessen is dat je onder begeleiding deze nieuwe vaardigheden oefent, zodat je dit daarna meteen vol vertrouwen in de praktijk kunt uitvoeren.

Leer werken met nieuw ‘gereedschap’: de aerorasor

Een van de onmisbare gereedschappen die je in deze Masterclass Kapper leert hanteren, is de aerorasor. Hiermee ga je geavanceerde snijtechnieken leren. Dit innovatieve instrument maakt gebruik van de hardste mesjes, namelijk de scheermesjes die normaal gesproken voor baardhaar worden gebruikt. Deze mesjes zijn vlijmscherp geslepen en behouden hun scherpte gedurende lange tijd. Je kunt hiermee onder meer beschadigd haar voorkomen. In deze praktische cursus leer je hoe je met de aerorasor kapsels kunt sculpturen en personaliseren. Je kunt met dit gereedschap bijvoorbeeld heel secuur details aanbrengen in kapsels. Dit is een waardevolle aanvulling op je bestaande kapper skills, waarmee je je klanten kunt verrassen! We leren je er graag alles over in onze masterclass!

Masterclass Kapper: het voordeel van kleine lesgroepen

Zoals in alle opleidingen en cursussen van Wellness Academie, werken we ook in deze Masterclass Kapper in een kleine groep. We vinden het belangrijk dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is om deze cursus tot een succesvol einde te brengen. Als je tijdens de lessen merkt dat er nog iets is, waar je niet helemaal zeker van bent, aarzel dan niet om vragen te stellen. Deze cursus is er om jou te helpen groeien en te verbeteren. Je bent meer dan welkom om verduidelijking te vragen wanneer dat nodig is. Je krijgt les van een topdocente, die graag voor je klaarstaat om al haar expertise met je te delen. Daarbij kun je rekenen op veel praktische expert tips en adviezen, die je zullen helpen om je vak met nog meer succes uit te oefenen. Hier vind je alle informatie over onze Masterclass Kapper/Kapster!

Wil je je verder specialiseren in het kappersvak?

Ben je op zoek naar interessante specialisaties binnen de kappersbranche? Ook dan kan Wellness Academie je verder helpen. Wil je bijvoorbeeld het barbiersvak in de vingers krijgen? Dan kun je bij ons een Barbiersopleiding volgen. Misschien wil je je klanten nog beter van dienst zijn met het perfect stijlen van hun haar? Mis dan zeker niet onze Opleiding Hairstyliste! Zoek je eerder een korte cursus? Dan spreken de Cursus Braids en Dreadlocks en de Cursus Hairextensions je vast aan! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie