Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Ontdek hier onze nieuwe cursus coolifting!

26 juli 2019 | Schoonheidszorg
Ontdek hier onze nieuwe cursus coolifting!

Heb je het begrip ‘coolifting’ al eens voorbij horen komen? Het is een nieuwe beauty behandeling die ook in ons land bekendheid begint te krijgen. Dat is niet zo vreemd, want de positieve geluiden over deze liftende en verjongende gelaatsbehandeling zijn niet meer te negeren. Voor je het weet komen ook jouw klanten met de vraag of je deze behandeling al aanbiedt. Daarom is het tijd om gauw onze nieuwe cursus coolifting te volgen. We geven hier alvast antwoord op enkele veelgestelde vragen over deze innoverende behandeling!

1. Coolifting wat is dat nu juist?

Coolifting gebeurt met een speciaal pistool. Dat klinkt misschien angstwekkend, maar dat is het niet. Het gaat om een non-invasieve behandeling. Het apparaatje wordt gebruikt om een krachtige CO2-straal op de huid te projecteren, terwijl er op hetzelfde moment met hoge druk en onder een zeer lage temperatuur van -20ºC actieve werkstoffen in de huid worden gebracht. Wees gerust, dit is geheel pijnloos en veilig! Deze werkwijze verhoogt de werking van de actieve werkstoffen en stimuleert de microcirculatie in de huid, de toevoer van zuurstof naar de huid en de productie van de lichaamseigen bouwstoffen elastine en collageen. In onze cursus coolifting wordt het volledige proces en de diepgaande werking uitgebreid uit de doeken gedaan! Voordat je aan deze cursus begint, is het wel belangrijk dat je voorkennis hebt van schoonheidszorg, bijvoorbeeld door eerst onze Opleiding Schoonheidsspecialist in Hasselt te volgen.

2. Hoe verloopt een coolift behandeling?

Een coolift behandeling is een korte behandeling die aangenaam is voor de klant. De klant zal geen pijn of ongemak ervaren. Voor je met de coolift gun aan de slag gaat, reinig je eerst goed de gelaatshuid. Daarna laad je je coolifting pistool met de koolstofdioxide (CO2) en het speciale serum met actieve werkstoffen. Vervolgens richt je het pistool gedurende vijf minuten op de zones van het gelaat die je wilt behandelen. Zones die behandeld kunnen worden, zijn: de huid rond de ogen, de wenkbrauwen en de lippen, het voorhoofd en de kaaklijn. Ook het décolleté kan behandeld worden. Na afloop kun je je klant een ontspannende en verzorgende gelaatsmassage geven.

3. Voor wie is coolifting geschikt?

Met een cursus coolifting kun je een grote doelgroep aanspreken. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een liftende, verjongende, herstellende en hydraterende gelaatsbehandeling. Coolifting is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Je kunt hiermee allerlei mooie effecten bereiken, zoals:

 • Liftend effect
 • Gladdere huid
 • Stevigere huid
 • Fijne lijntjes vervagen
 • Rimpels verminderen

Dankzij coolifting verbetert de structuur, de tint en de natuurlijk glans van de huid. kortom, je kunt met deze behandeling de algehele conditie van de huid verbeteren.

4. Hoe snel bereik je hiermee resultaten?

Direct na de coolift behandeling oogt de huid al meteen frisser en ook het liftende effect is direct zichtbaar. Voor aanhoudende resultaten en een continue verbetering van de huid is het aan te raden om coolifting in kuurvorm aan te bieden. In de eerste weken geef je elke week een behandeling en daarna volstaat een maandelijkse behandeling om de mooie resultaten te behouden. Wat prettig is aan coolifting is dat je klant geen last heeft van downtime, oftewel er is geen hersteltijd nodig na de behandeling. Je klant ziet er meteen mooi en stralend uit. Er is daarom ook geen speciale nazorg nodig.

5. De voordelen van onze cursus coolifting

Onze cursus coolifting wordt gegeven door een topdocente. Doordat je les krijgt in een kleine groep kun je rekenen op veel persoonlijke begeleiding, zodat je de behandelmethode goed in de vingers krijgt. Coolifting is dan ook gemakkelijk in één dag te leren. Je krijgt veel praktische adviezen, waarmee je meteen succesvol in de praktijk aan de slag kunt. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat coolifting. Kortom, een cursus coolifting is een kleine investering, maar met een grote impact op je carrière als beauty expert! Je kunt met deze nieuwe behandelwijze binnen korte tijd nog meer klanten laten stralen en je omzet aanzienlijk verhogen. Waar wacht je nog op? Schrijf je hier meteen in voor onze nieuwe Cursus Coolifting!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie