Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Wimperextensions cursus Eindhoven

Leer de perfecte wimpers plaatsen via de one-by-one techniek
Wellness Academie Eindhoven
Wellness Academie Eindhoven

Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven (Noord-Brabant)
Nederland
Tel: 040-72 00 993
E-mail: info@wellnessacademie.comNiet openbaar toegankelijk. Enkel tijdens infoavonden of op afspraak.

Busstop Stadhuisplein aan onze campus. Wij zijn dus erg vlot bereikbaar via het OV!

Goedkoop parkeren mogelijk onder het gebouw.

Cursus Wimperextensions cursus Eindhoven
Voordelen
vanaf
€ 313€ 281,70
 • Les van topdocent(e)
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Met wimperextensions kun je echt het verschil maken! Hiermee laat je de ogen groter lijken en laat je ze extra stralen. Een goede reden dus om onze wimperextensions cursus Eindhoven te volgen. Met de one-by-one methode die je in deze cursus leert, kun je veel voor anderen betekenen. Of mensen nu mooie wimpers willen voor elke dag of een onweerstaanbare ooglook voor speciale feestelijkheden, als je eenmaal deze behandeling in de vingers hebt, weet jij daar wel raad mee. Lees hier meer en schrijf je in voor de cursus wimperextensions!

Waar vind ik een wimperextensions cursus Eindhoven?

Daarvoor moet je bij Wellness Academie zijn. Ons opleidingsinstituut voor beauty- en massageopleidingen heeft vestigingen door heel Nederland en België, waaronder in Eindhoven. Een van de populaire beauty cursussen die je hier kunt volgen, is de wimpercursus waarin je de wimper-per-wimpermethode leert. De opleidingslocatie is gunstig gelegen in het centrum van Eindhoven aan het Stadhuisplein 10. Neem eenvoudigweg de bus naar Halte Stadhuisplein. Kom je liever met de auto? Geen probleem, want er is parkeergelegenheid onder het gebouw. Mogelijk dat de opleiding schoonheidsspecialiste Eindhoven ook iets voor jou is? Of wat dacht je van een bijscholing als de cursus wimperlifting?

Dit leer je in de cursus one-by-one wimperextensions

In de cursus wimperextensions in Eindhoven leer je om de wimper per wimpermethode perfect in de vingers te krijgen. Dit betekent dat je leert om op elk afzonderlijk wimperhaartje een wimperverlenging te bevestigen. Kortom, dit vraagt om veel precisie, vakkundigheid en heel veel oefenen. Tijdens de lessen krijg je volop de gelegenheid om deze behandeling uit te voeren onder de begeleiding van een ervaren docent.

Dankzij de praktijkervaring die je in deze wimperstyling cursus opdoet, ben je na afloop klaar om deze behandeling als een professional in de praktijk uit te voeren. Je leert daarbij meer over de soorten krul, geschikte lengtes, contra-indicaties en hygiëne. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat! Ontdek hier alle cursussen van Wellness Academie Eindhoven!

Schrijf je in voor de cursus wimperextensions Eindhoven!

Een groot voordeel van onze wimperextensions opleiding is dat het een betaalbare opleiding is. Je geniet bij Wellness Academie van het voordeel dat je geen startpakket hoeft aan te kopen. Alle benodigdheden zijn tijdens de lessen gratis beschikbaar, waardoor je meer dan € 300 bespaart op je leskosten. Ideaal, want zo kun je tegen een laag tarief ontdekken of je deze behandeling wilt gaan aanbieden. Wil je na de cursus een eigen startpakket? Dan kun je terecht bij onze leverancier tegen een gereduceerd tarief! Is dit de beauty cursus die je zocht? Aarzel dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de wimperextensions cursus Eindhoven!

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Inleiding wimperextensions
 • Mogelijkheden wimperextensions
 • Soorten, maten en kleuren
 • Materialen en instrumenten
 • Wimper-per-wimpermethode
 • Hygiënisch en veilig werken
 • Praktisch wimperextensions aanbrengen

313 euro € 281,70
(Online opleiding: € 279)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Het gebruik van producten en materialen tijdens de les
 • Certificaat

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om waar en wanneer je wilt een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben je klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen
 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren
Inbegrepen
 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat
Inschrijven
Eindhoven

Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven (Nederland)

 • Goedkoop parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Dicht aan centrum
Weekendreeks

Startdatum: 17 augustus 2024
Alle data: 17/08 & 18/08 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00
Nog maar enkele vrije plaatsen

Inschrijven met 10% korting

Startdatum: 18 januari 2025
Alle data: 18/01 & 19/01 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven

Startdatum: 19 juli 2025
Alle data: 19/07 & 20/07 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Claudia DoeserDocent in Gent (Drongen), Eindhoven, Hasselt en Antwerpen (Wilrijk)
9,7

Docent Mel legde alles goed uit, ze nam de tijd om al mijn/onze vragen te beantwoorden. Kortom, ik kan deze cursus aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van wimperextensions.

IngaAmsterdam
9,4

De cursus werd gegeven door Emel en door haar extreme kennis, gedrevenheid en aandacht was de les super interessant en fijn om te volgen.

BiancaAmsterdam
9,5

Peter is een topdocent!Streng maar rechtvaardig juist wat we nodig hebben.

JessicaHasselt
9,2

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, ook was er genoeg tijd om vragen te stellen en hielp Claire hier goed bij.

LotteEindhoven
10,0

Erg leuk en leerzame cursus. De docent was duidelijk en vriendelijk.

NajmehEindhoven
9,2

Goede curcus , leuke docent , leuke klas , tijd en aandacht word goed verdeeld

HaileyRotterdam
9,3

ik ben zo dankbaar aan Jelena oprecht de leukste gezelligste vrouw, ben blij omdat ik les heb gekregen van haar. VEEL GELEERD VEEL GEDAAN!! en nu afwachte op de volgende cursus dankjeweellll <3

DilaraRotterdam
10,0

Ik ben super tevreden over deze 2- daagse cursus. Ik heb veel geleerd van de geweldige docent Jelena Lesnik alles was echt heel erg duidelijk dit is de leukste cursus die ik ooit heb gedaan,

EsraNijmegen
10,0

Cursus was top!

EmiliaWilrijk
10,0

Geweldig :)

Cristiane BarbaraEindhoven
9,3

Goede basis voor een beginnende wimperexpert!

MarilvaRotterdam
9,7

Super curcuss van een top docent je leert snel en effectief

Gül NeslihanAmsterdam
8,4

Super docente met enorme kennis en ervaring ! Heel vriendelijk en gemotiveerd. Zeer aangenaam om les van te krijgen. Minder studenten per cursus als tip zodat een nauwere opvolging mogelijk is.

AnkaWilrijk
9,1

Top dagen gehad, voor alles de aandacht en niet te vergeten de humor. Heel belangrijk, anders wordt het natuurlijk saai omdat iedereen geconcentreerd bezig is. Erg leuke cursusdagen gehad.

BiancaAmsterdam
9,4

Intressante cursus alles was duidelijk.Een heel toffe docent!

DiantaWilrijk
9,5

Zeer fijne cursus om te volgen, zelfs al moet je daar je weekend voor opgeven. Wimperextensions zetten is een geduldig werkje, maar het resultaat is fantastisch. Veel oefenen is de boodschap.

Viviane LoriauxWilrijk
9,4

Top docent, hele fijne en intressante cursus.

MandyEindhoven
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Leren wij de wimper-per-wimpertechniek?

In de cursus wimperextensions leer je de losse individuele wimpers (one-by-one) aan te brengen. Daarnaast zal ook de werkwijze van de trosjes gedemonstreerd worden.

Moeten wij oefenmodellen voorzien of oefenen we op elkaar?

Nee, je hoeft geen model mee te brengen naar de academie. Je gaat aan de slag met een medestudent, dus jij werkt op iemand in de lesgroep, en iemand werkt op jou. Enkel bij de opleidingen Gespecialiseerd Voetverzorger (België), Pedicure (Nederland), Kapper/Kapster, Haarkleuren en Schoonheidsspecialiste dien je af en toe een model mee te brengen. Tijdens de eerste lesdag krijg je van je docent een overzicht zodat je weet op welke lesdag je een model dient mee te brengen. Bij de cursussen Acne specialisatie, Keratine behandeling, Airbrush brows, Permanente make-up manueel, Microblading en Ombre/Powder brows dien je ook zelf een model te voorzien. Deze informatie kan je steeds terugvinden in je bevestigingsmail na inschrijving via de website.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie