Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

5x waarom onze cursus lash lift een aanrader is!

25 november 2020 | Schoonheidszorg
5x waarom onze cursus lash lift een aanrader is!

Wil je graag je vaardigheden als beauty professional verder uitbreiden? Denk dan eens aan een cursus lash lift (wimperlifting) van Wellness Academie. Met mooie gekrulde wimpers zorg je ervoor dat de ogen van je klanten groter lijken. Het geeft meteen een schitterend resultaat. Het is een behandeling die gemakkelijk te leren is, maar die wel met de grootste zorg en vakkundigheid uitgevoerd dient te worden. Ontdek hier waarom onze cursus lash lift een aanrader is en schrijf je in!

1. Zonder gedoe elke dag een stalende blik

Iedereen wil er graag mooi uitzien. Het zorgt voor een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Daarmee kun je ook weer anderen inspireren. Echter, niet iedereen heeft zin om elke dag veel tijd kwijt te zijn met beauty en make-up rituelen. Weer anderen vinden make-up aanbrengen maar lastig. Deze mensen kun je perfect van dienst zijn na het volgen van een cursus lash lift. Door de wenkbrauwen te leren liften, blijven ze afhankelijk van de groeicyclus van de natuurlijke wimperhaartjes tussen de 8 en 12 weken mooi in de krul zitten. Water, douchen, zweten, tranen, zwemmen; dat is allemaal geen probleem! Kortom, met deze behandeling bied je je klanten zonder gedoe elke dag een stralende blik!

2. Ideale aanvulling op wimperextensions

Bied je misschien al wimperextensions behandelingen aan, dan is een cursus lash lifting volgen een goede manier om je vaardigheden uit te breiden. Sommige klanten zien ‘nepwimpers’ mogelijk niet zitten of zijn allergisch voor de wimperlijm van de extensions, maar ze willen wel graag een mooiere oogopslag. Wimperlifting laat zien dat dit geen onmogelijke taak is! Door verschillende wimperbehandelingen te leren, kun je je straks profileren als een ervaren en goed getrainde wimperstyliste. Hier vind je meer informatie over onze Cursus Wimperextensions en neem ook eens een kijkje bij onze volledige Opleiding Lash Expert! Iets voor jou?

3. Bevordert de gezondheid van de natuurlijke wimpers

In onze cursus lash lift leer je om met behulp van siliconen pads en speciale lotions de natuurlijke wimperhaartjes te liften. Je leert om hiervoor zorgvuldig de juiste producten te kiezen, met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten, die de wimpers vanaf de haarwortel voeden en beschermen. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot een behandeling als wimperpermanent, waarbij klemmen en rollers worden gebruikt, die de wimpers zwak en breekbaar maken. Een lash lift zorgt er juist voor dat de wimperhaartjes gezonder en sterker worden en in de tussentijd goed kunnen groeien. Wimperkrullers en mascara zijn niet nodig, waardoor de wimpers ‘rust’ krijgen.

4. Een praktische en korte cursus lash lift

Nog een goede redenen om je direct in te schrijven voor de cursus lash lift, is omdat het een praktische, to-the-point en korte cursus is. Je leert de nodige theorie met aandacht voor de anatomie en de groeicyclus van de wimpers, de voordelen van wimperlifting en de contra-indicaties. Je leert eveneens hoe je de klant ontvangt, een anamnese uitvoert, wat je precies nodig hebt en waar je op moet letten. Het is al vlot tijd om zelf de mouwen op te stropen en de behandeling te oefenen. Stapsgewijs leer je een complete wimperlift uitvoeren, met onder meer aandacht voor nazorg, zodat je klant er zo lang mogelijk plezier van heeft. Schrijf je hier in voor onze Cursus Lash Lift op een van onze negen campussen in België of Nederland.

5. Nu ook beschikbaar als online training!

Wil je graag thuis studeren en op het moment dat het jou het beste uitkomt? Zeker tijdens de huidige coronacrisis is dat een goed idee. Onze cursus lash lift kun je daarom zowel op locatie of via ons online trainingsplatform volgen. De online training kent een praktische opzet, met duidelijke informatie en instructievideo’s, waarin je docente het hele proces van lash lifting uit de doeken doet. Verder kun je ook steeds online je docent contacteren als je meer informatie wilt of als je vragen hebt. Na afloop ontvang je een certificaat. Je bent nu klaar om professionele wimperlifting behandelingen in de praktijk aan te bieden. Schrijf je hier in voor onze Online Training Lash Lift.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie