Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Opleiding Lash Expert

Leer alle technieken om een ware lash expert te worden!
Opleiding Lash Expert
Voordelen
€ 707€ 636,30
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Diploma
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze opleiding

Als er één niche is binnen de beauty branche, waarbinnen je veel succes kunt boeken, dan is het wel met wimperbehandelingen! Grijp deze kans door onze opleiding lash expert te volgen. In deze modulaire opleiding leer je de belangrijkste wimperbehandelingen als een pro uitvoeren. De opleiding bestaat uit drie modules: de cursus wimperextensions one-by-one, de cursus wimperextensions 3D/ Russian volume en de cursus lash lifting (wimperlifting).

Wimperstyliste is een beroep met toekomst!

De echte beauty liefhebbers kan het niet ontgaan zijn; prachtig verzorgde wimpers met of zonder wimperextensions zijn de norm in beautyland! De laatste jaren is de populariteit van wimperbehandelingen explosief toegenomen en daarmee ook de vraag naar goed opgeleide wimperstylistes. Wil je verzekerd zijn van een succesvolle carrière binnen de schoonheidsbranche en heb je een zwak voor mooie wimpers? Dan is onze opleiding lash expert op jouw lijf geschreven. Na het volgen van deze opleiding zullen beauty salons je met open armen ontvangen, maar ook als zelfstandige lash expert zullen er veel deuren voor je opengaan! Schrijf je vandaag nog in! 

In onze opleiding lash expert krijg je les van pioniers in wimperbehandelingen! 

Lesprogramma opleiding lash expert

In de module wimperextensions leer je de one-by-one wimperextensions techniek, waarbij op elk natuurlijk wimperhaartje een extension wordt geplaatst. Er zijn allerlei diktes, lengtes en verschillende soorten krul mogelijk, zodat je hiermee elke wimper look kunt creëren. Heb je deze techniek goed in de vingers? Dan kun je je vaardigheden verfijnen in de module wimperextensions 3D/Russian volume, waarin je leert om per wimperhaartje 3 tot 6 extensions te plaatsen voor nog meer volume of om een typische feather look te creëren. Om ook je klanten die geen wimperextensions kunnen verdragen of willen van dienst te kunnen zijn, is de module lash lifting onmisbaar. In deze cursus leer je om de natuurlijke wimpers te liften. Al deze behandelingen bieden wekenlang een optimaal resultaat!

Examen en diploma lash expert

Een voordeel van onze opleiding lash expert is dat je de verschillende modules gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen agenda. Je kunt ze vlot na elkaar volgen of verspreiden over een langere termijn, waardoor je ook de kosten kunt spreiden. Je kunt direct na het volgen van elke cursus de betreffende techniek als professional aanbieden. Zo groei je stap voor stap helemaal in het vak van wimperstyliste!

Tijdens de praktijklessen van elke module van de opleiding wimper expert zal je docent erop toezien dat je alle praktijkvaardigheden uitstekend beheerst en je waar nodig bijsturen. Een bijkomende praktische test is dus niet van toepassing. Je zal enkel nog een theoretisch examen moeten afleggen, bestaande uit een reeks meerkeuzevragen. Dit kan gewoon digitaal van thuis uit op je computer of tablet. Geslaagd? Dan ontvang je het diploma Lash Expert. Met deze titel op je cv, kun je je op unieke wijze profileren binnen de beauty branche! Je zult ontdekken dat met deze titel veel deuren voor je opengaan binnen de branche!

Heb je bepaalde modules al gevolgd? Geen probleem!

 • Als je deze modules al bij Wellness Academie gevolgd hebt, hoef je deze uiteraard niet opnieuw te volgen.
 • Heb je elders vergelijkbare modules gevolgd? Helaas kun je in dat geval geen vrijstellingen aanvragen. Aangezien wij het diploma uitreiken, is het vereist dat alle modules bij de Wellness Academie zijn gevolgd.

Verplichte voorkennis

Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze opleiding is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Wimperextensions
  • Inleiding wimperextensions
  • Mogelijkheden wimperextensions
  • Soorten, maten en kleuren
  • Materialen en instrumenten
  • Wimper-per-wimpermethode
  • Hygiënisch en veilig werken
  • Praktisch wimperextensions aanbrengen
 • 3D wimperextensions
  • Theorie 3D wimperextensions
  • Toepassingen en gelegenheden
  • Oogvormen en gezichtsvormen
  • Hygiëne en veiligheid
  • Uitvoeren 3D wimpertechniek
  • Uitvoeren Russian volume techniek
  • Nabehandeling
  • Verwijderen 3D wimperextensions
 • Wimperlifting
  • Inleiding lash lifting
  • Anatomie van de wimper
  • Groeicyclus wimper
  • Contra-indicaties
  • Producten en materialen
  • Voorbereiding en ontvangst
  • Klantenfiches
  • Werkwijze wimperlifting
  • Nazorg

707 euro € 636,30

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Certificaat
 • Gratis gebruik materialen

Dit is een modulaire opleiding en bestaat uit 3 modules. Deze modules kun je volgen naar gelang je eigen agenda en op eender welke opleidingslocatie.

9,7

Docent Mel legde alles goed uit, ze nam de tijd om al mijn/onze vragen te beantwoorden. Kortom, ik kan deze cursus aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van wimperextensions.

IngaAmsterdam
9,4

De cursus werd gegeven door Emel en door haar extreme kennis, gedrevenheid en aandacht was de les super interessant en fijn om te volgen.

BiancaAmsterdam
9,5

Peter is een topdocent!Streng maar rechtvaardig juist wat we nodig hebben.

JessicaHasselt
9,3

Laura was een top docent en de stof en kennis was echt nuttig

FirdaoussUtrecht
9,5

Leuke cursus waarin je van begin tot eind wordt meegenomen in een goede lashlift behandeling. Docent was vriendelijk, wist waar ze het over had en had aandacht voor iedereen tijdens de praktijk.

SamanthaUtrecht
8,3

Heel leuk, super leerzaam

FebeAmsterdam
9,2

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, ook was er genoeg tijd om vragen te stellen en hielp Claire hier goed bij.

LotteEindhoven
10,0

Zeer vriendelijke dame, goed en vriendelijk uitgelegd ook geholpen en voorgedaan. Veel extra info gegeven

Jo-AnnHasselt
9,7

Top

Frondehly destenyRotterdam
10,0

Erg leuk en leerzame cursus. De docent was duidelijk en vriendelijk.

NajmehEindhoven
8,9

Intensieve cursus waar je echt leert om zeer vakkundig wimpers te liften. Een aanrader als je je verder wilt ontwikkelen in het beauty vak.

MerelAmsterdam
9,4

Zeer vriendelijke en kon met alle vragen terecht erg professioneel

ClaudiaAmsterdam
9,2

Goede curcus , leuke docent , leuke klas , tijd en aandacht word goed verdeeld

HaileyRotterdam
9,3

ik ben zo dankbaar aan Jelena oprecht de leukste gezelligste vrouw, ben blij omdat ik les heb gekregen van haar. VEEL GELEERD VEEL GEDAAN!! en nu afwachte op de volgende cursus dankjeweellll <3

DilaraRotterdam
9,6

Jelena is een hele leuke vrouw. Ze geeft spontaan les met heel veel aandacht aan haar cursisten. Ze legt alles goed uit.Je kan haar altijd bereiken voor vragen en dat is heel fijn.

MarisolAmsterdam
10,0

Ik ben super tevreden over deze 2- daagse cursus. Ik heb veel geleerd van de geweldige docent Jelena Lesnik alles was echt heel erg duidelijk dit is de leukste cursus die ik ooit heb gedaan,

EsraNijmegen
10,0

Cursus was top!

EmiliaWilrijk
8,9

Zeer bekwame docente. geeft goede praktische uitleg, eerlijke feedback, tips en info.

SabrinaHasselt
10,0

Ik heb er super veel aan gehad en zeer veel kunnen bijleren.

IneWilrijk
9,5

Gezellige cursusdag!

SigridWilrijk
10,0

Geweldig :)

Cristiane BarbaraEindhoven
9,3

Goede basis voor een beginnende wimperexpert!

MarilvaRotterdam
9,7

Super curcuss van een top docent je leert snel en effectief

Gül NeslihanAmsterdam
8,9

Super curcus heel leuke ervaring

GülAmsterdam
8,4

Super docente met enorme kennis en ervaring ! Heel vriendelijk en gemotiveerd. Zeer aangenaam om les van te krijgen. Minder studenten per cursus als tip zodat een nauwere opvolging mogelijk is.

AnkaWilrijk
9,1

Top dagen gehad, voor alles de aandacht en niet te vergeten de humor. Heel belangrijk, anders wordt het natuurlijk saai omdat iedereen geconcentreerd bezig is. Erg leuke cursusdagen gehad.

BiancaAmsterdam
9,4

Intressante cursus alles was duidelijk.Een heel toffe docent!

DiantaWilrijk
9,5

Zeer fijne cursus om te volgen, zelfs al moet je daar je weekend voor opgeven. Wimperextensions zetten is een geduldig werkje, maar het resultaat is fantastisch. Veel oefenen is de boodschap.

Viviane LoriauxWilrijk
9,4

Top docent, hele fijne en intressante cursus.

MandyEindhoven
9,5

Ik heb heel erg genoten van de curcus, een zeer goede docent, perfect

MarleenHasselt
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie