Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Uitgelicht: cursus hairstyling voor gevorderden

6 september 2023 | Haarverzorging
Uitgelicht: cursus hairstyling voor gevorderden

Heb je al de basis van hairstyling in de vingers? En ben je klaar om je creativiteit naar een hoger niveau te tillen? Dan is de cursus hairstyling voor gevorderden van Wellness Academie de perfecte volgende stap in je missie naar het leren creëren van juweeltjes van kapsels. Ontdek hier wat deze cursus voor je kan betekenen en welke unieke mogelijkheden het biedt. Bij Wellness Academie ondersteunen we je graag bij het uitstippelen van jouw pad als succesvolle beauty professional.

Een korte terugblik op de basiscursus hairstyling

Voordat je je verdiept in de wereld van geavanceerde hairstyling technieken, is het slim om even terug te blikken op wat je hebt geleerd in de basiscursus hairstyling. De gevorderdencursus begint om die reden met een korte herhaling van deze basis. Je geheugen wordt opgefrist, zodat het stevige fundament dat nodig is, voor wat nog gaat komen, helemaal in orde is. De volgende stap in deze cursus hairstyling voor gevorderden is dat je geavanceerde technieken leert en creatieve variaties gaat ontwikkelen. Je leert niet alleen hoe je haar kunt opsteken, maar ook hoe je kunt vlechten, knopen, twisten en nog veel meer. Algauw ontdek je dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Van bruidskapsels tot artistieke meesterwerken

Een van de hoogtepunten van de cursus hairstyling voor gevorderden is de diepgaande focus op bruidskapsels en galakapsels. Je leert niet alleen hoe je prachtige bruidskapsels kunt creëren, maar ook hoe je artistieke combinatiekapsels kunt maken waarin verschillende technieken samenkomen. Het gebruik van haaropvulstukken en juwelen wordt geïntegreerd om unieke en adembenemende looks te creëren. Je docente zal je met veel enthousiasme aansporen om op zoek te gaan naar jouw stijl en je uitdagen om te experimenteren. Vooral door veel te doen ontwikkel je handigheid, inzicht en creativiteit in het uitwerken van de mooiste kapsels.

Cursus hairstyling voor gevorderden: van boucleren tot rockabilly

De cursus hairstyling voor gevorderden gaat verder dan alleen maar opsteken en vlechten. Je krijgt de kans om je te verdiepen in verschillende stijlen; van de elegante vlecht- en opsteekkapsels tot de gedurfde looks van de catwalk. Rockabilly, elegant en klassiek; je leert hoe je al deze stijlen kunt beheersen en hoe je ze kunt aanpassen aan verschillende gelegenheden. Een belangrijk aspect van de cursus is het stimuleren van je creativiteit. Je wordt aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen en je eigen unieke stempel te drukken op elk kapsel dat je creëert. De cursus biedt je de tools en technieken die je nodig hebt, maar het is aan jou om ze te combineren en te transformeren tot ware meesterwerken!

Doe je voordeel met de begeleiding van een topdocent

Deze cursus hairstyling voor gevorderden is ontwikkeld met het oog op het geven van begeleiding aan beauty liefhebbers, die ware experts in hairstyling willen worden. Binnen een inspirerende omgeving met gelijkgezinden en dankzij een gepassioneerde docente zal je in korte tijd veel leren. Je krijgt daarbij ook een digitale syllabus aangereikt met praktische stappenplannen voor het creëren van gevorderden kapsels. Deze dienen als leidraad, je kunt er inspiratie uit putten en ze helpen je om thuis op een gestructureerde manier verder te blijven oefenen.

Combinaties voor de cursus hairstyling voor gevorderden

De wereld van beauty en styling is divers en interdisciplinair. Als je je vaardigheden wilt uitbreiden, kun je de cursus hairstyling voor gevorderden perfect combineren met andere relevante opleidingen. Hiermee creëer je voor jezelf nog meer mogelijkheden voor een bloeiende carrière binnen de beauty branche. Wat dacht je van de volgende opleidingen?

Opleiding kapper

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als professionele kapper? Door de cursus hairstyling voor gevorderden te volgen in combinatie met de opleiding kapper, kun je een brede expertise opbouwen en je klanten een volledig scala aan stylingopties bieden.

Opleiding visagiste

Make-up en haar gaan hand in hand. Als visagist ben je niet alleen verantwoordelijk voor de make-up van je klanten, maar ook voor het creëren van een totaalplaatje. Door de cursus te combineren met een opleiding visagiste, kun je je klanten een complete metamorfose aanbieden.

Opleiding make-up artist

Een stap verder dan visagie is de wereld van de make-up artist. Hier draait alles nog meer om creativiteit en artistieke expressie. Met onze opleiding make-up artist kun je echt een meesterlijke make-up artist worden, die zowel hairstyling als make-up met verbluffende precisie beheerst.

Word een meester in hairstyling

De cursus hairstyling voor gevorderden van Wellness Academie is niet zomaar een volgende stap; het is een sprong naar perfectie. Je leert geavanceerde technieken en stimuleert jouw grenzeloze creativiteit, waardoor je al vlot in staat bent om adembenemende looks te creëren. Of je nu je eigen salon wilt starten, als freelance stylist wilt werken of gewoon je passie nog verder wilt aanwakkeren, deze cursus is de ultieme investering in jezelf. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en word een meester in hairstyling!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie