• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tip: Opleiding Skin Expert Wellness Academie!

17 augustus 2022 | Schoonheidszorg
Tip: Opleiding Skin Expert Wellness Academie!

Je klant afwijzen in je schoonheidssalon, omdat je het gevoel hebt dat je niet goed weet hoe je zijn of haar huid kunt behandelen? Dat wil je natuurlijk niet! Volg daarom de Opleiding Skin Expert van Wellness Academie. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, die van huidverbetering hun topprioriteit nummer 1 willen maken. De opleiding staat volledig in het teken van de huid! Is dit precies waar jouw passie ligt? Lees dan hier gauw meer en schrijf je in!

De perfecte aanvulling op je opleiding schoonheidsspecialist!

Voor het volgen van de Opleiding Skin Expert dien je voorkennis te hebben van schoonheidsverzorging, bijvoorbeeld door eerst onze Opleiding Schoonheidsspecialiste te volgen. Als je eenmaal in een salon aan het werk bent, nemen er uiteenlopende klanten met uitlopende wensen in je behandelstoel plaats: ontharing, facials, ontspannende massages, manicure, pedicure, make-up, etc. Die afwisseling is ontzettend leuk. Toch merk je misschien dat je graag meer verdieping in je vak wilt? Of mogelijk heb je een nog grotere interesse ontwikkeld voor de huid en wil je daar alles over weten? Dan is deze Opleiding Skin Expert de perfecte aanvulling!

Verdiepen in huidverzorging

Als er in de beauty branche ergens vraag naar is, dan is dat wel naar huidexperts. Dat is niet vreemd, want de huid is ons grootste orgaan en staat ook nog eens bloot aan talloze externe factoren. Huidproblemen zijn voor veel mensen dan ook aan de orde van de dag. Een mooie huid is geen garantie, maar vereist aandacht, expertise en een op maat uitgewerkt behandelplan! Dat is precies wat jij straks als skin expert je klanten te bieden hebt. Je gaat samen met je klanten verder kijken, dan de standaard behandelingen. Onze Opleiding Skin Expert stelt je in staat om je te onderscheiden binnen de beauty branche.

Wat houdt de opleiding skin expert van Wellness Academie in?

Stel je voor, een klant komt je salon binnen en wil graag dat de pigmentvlekjes in haar gelaat minder opvallen. Of een klant wil eindelijk eens van die couperose af. Wat kun je hieraan doen? Een standaard oppervlaktereiniging en dieptereiniging bieden niet voldoende resultaat. Voor het oplossen van dergelijke huidproblemen en nog vele andere huidfrustraties heb je diepgaande kennis nodig van de huid, van de efflorescentieleer en de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen je salon. Welke actieve ingrediënten beschikken over de juiste eigenschappen om specifieke huidproblemen aan te pakken? Of welke salonapparatuur biedt hierbij uitstekende resultaten? Dat is wat je in onze Opleiding Skin Expert leert.

We gaan nog een stapje verder!

Hoewel de Opleiding Skin Expert op de eerste plaats in het teken staat van het verdiepen in de huid en huidverbetering, word je ook begeleid bij het opzetten van je eigen salon of bij het verbeteren van je huidige bedrijfsvoering. Hoe zit het ook al weer met verzekeringen als je een eigen salon start? Hoe kom je tot een eerlijke prijs voor je diensten? Op welke manier word je een betere verkoper, zodat je omzet stijgt? Ook dat zijn thema’s waar je in deze opleiding meer over leert, zodat je je carrière in de lift helpt. Dat is prettig voor jezelf, maar ook zeker voor al die klanten, die je straks naar volle tevredenheid van dienst kunt zijn!

Opleiding Skin Expert Wellness Academie! Schrijf je in!

Neem hier een kijkje bij onze Opleiding Skin Expert en schrijf je in! Je kunt de fysieke lessen volgen, maar wist je dat het nu eveneens mogelijk is om deze opleiding online te volgen? Of je nu kiest voor de fysieke opleiding of de online training, je kunt altijd rekenen op de beste begeleiding van een topdocent. Je gaat aan de slag met opdrachten en casussen en kunt op elk moment al je vragen over de huid, behandelingen en ingrediënten afvuren op onze experts. Wil je meer weten over Wellness Academie? Aarzel dan niet om een van onze info-avonden te bezoeken!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie