• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder!

14 juni 2023 | Massage & Therapieën
Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder!

Ben je op zoek naar een behandeling voor in je beauty salon, waarmee je mensen kunt helpen met afslanken? Maak dan kennis met de cursus Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder. Met de kennis en vaardigheden die je in deze cursus leert, kun je je klanten helpen om hun gewenste lichaamsvorm te bereiken en meer zelfvertrouwen te krijgen. We vertellen je hier meer over de technieken en voordelen van de door Wellness Academie ontwikkelde Sveltessa afslankmassage!

Strakkere contouren en een maatje minder

Er bestaan allerlei soorten massages. De meeste mensen associëren massage met ontspanning. Daar kun je bijvoorbeeld meer over leren in onze cursus ontspanningsmassage of in onze opleiding massagetherapeut. De Sveltessa afslankmassage, daarentegen, focust zich op een heel ander doel. Deze behandeling is namelijk gericht op het verbeteren van de contouren van het lichaam en een maatje minder. Let op: deze massage heeft niet tot doel dat je klanten kilo’s afvallen, maar het kan wel een bijkomstigheid zijn. Wil je ook je klanten helpen met het verkrijgen van een gezond gewicht? Bekijk dan hier onze cursus gewichtsconsulente.

Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder; hoe werkt dat?

Je kunt de Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder zien als een intensieve bindweefselmassage, die gecombineerd wordt met cuppingmassage en het gebruik van speciale olie. Het is vooral de combinatie van deze technieken, die tot de mooie resultaten leidt. Tijdens de behandeling stimuleer je intensief de bloedcirculatie. Dit zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen en vetcellen loskomen en gemakkelijker worden weggeleid uit het lichaam. De technieken die je hiervoor in onze cursus leert, werken diep in en zijn behoorlijk stevig. Het is daarom belangrijk om je klanten vooraf goed hierover in te lichten.

De pluspunten van Sveltessa op een rij

De Sveltessa afslankmassage biedt nog meer voordelen dan een maatje minder. Hieronder zetten we de positieve aspecten van deze behandeling overzichtelijk voor je op een rij:

 • Centimeter verlies
  Deze massage is ideaal voor het verminderen van omvang en het vormgeven van het lichaam. Je kunt hiermee centimeters kwijtraken.
 • Cellulite te lijf
  Met deze behandeling kun je ook effectief cellulite (sinaasappelhuid) te lijf gaan door vetcellen los te maken en de bloedcirculatie te verbeteren.
 • Verbeterde bloedcirculatie
  Hierdoor worden afvalstoffen beter uit het lichaam weggevoerd.
 • Detox voor het lichaam
  De behandeling helpt het lichaam om te ontgiften via het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht.
 • Mooiere huid
  Door de betere bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen zorgt Sveltessa voor een gezondere, mooiere en strakkere huid.

Welke technieken horen er bij een Sveltessa afslankmassage?

Om je een nog beter beeld te geven van wat een Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder inhoudt, bespreken we hier kort de belangrijkste technieken. Je start de massage altijd met zachte en milde aanrakingen, oftewel strijkingen, die we binnen het massagevak effleurages noemen. Daarna wordt de behandeling al snel steviger. We mogen de Sveltessa afslankingsmassage ook wel een ‘work-out’ voor het lichaam noemen. Een voorbeeld van een van de technieken die diep inwerkt, is de speciale Sveltessagreep of vlindergreep, waarbij de huid tussen twee handen wordt samengeduwd. Ook werken we binnen deze behandeling met stevige compressiegrepen, tapotementen en natuurlijk het cuppingsysteem. Je wordt tijdens de lessen begeleid door een ervaren docent, die je dit allemaal perfect aanleert. Wil je meer weten over cupping? Bekijk dan hier ook onze cursus cupping.

Hoe ervaren mensen deze behandeling?

Het is niet vreemd dat we regelmatig de vraag krijgen hoe mensen deze behandeling ervaren. Veel geïnteresseerden willen graag weten of de behandeling niet pijnlijk is. In de praktijk zien we dat de massage in het begin als vrij heftig wordt ervaren. Dat geldt vooral gedurende de eerste twee weken. Voor de beste resultaten bied je de Sveltessa afslankmassage voor een maatje minder namelijk in een kuurvorm aan. Dit onaangename gevoel heeft ermee te maken dat de vetcellen nog erg vast zitten. De sessies daarna worden door de meeste mensen als een stuk aangenamer ervaren. De mooie resultaten zijn het in ieder geval zeker waard!

Sveltessa zal beslist een succes zijn in je salon!

Hoe vaak hoor je dames in je salon niet klagen over dat ze graag een slanker en strakker lichaam zouden hebben? Dit kan voor velen een uitdaging zijn. Met een cursus Sveltessa afslankmassage haal je een nieuwe behandeling naar je salon, waarmee je deze klanten kunt helpen. Is dit precies wat je zoekt? Schrijf je dan hier in voor onze cursus Sveltessa afslankingsmassage! We hopen je binnenkort bij Wellness Academie te mogen verwelkomen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie