Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Summer proof body met maderotherapie!

7 juni 2024 | Massage & Therapieën
Summer proof body met maderotherapie!

De zomer staat voor de deur en met de zon in aantocht, willen we er allemaal op ons best uitzien. Veel mensen richten zich op diëten en fitnessprogramma's om dat felbegeerde zomerlichaam te bereiken. Wist je dat er ook een innovatieve massagetherapie is die je klanten kan ondersteunen om de beste resultaten te behalen? Maak kennis met onze cursus maderotherapie, waarin je een natuurlijke behandeling leert voor het verkrijgen van een summer proof body. Ontdek hier alle voordelen en schrijf je in!

Wat is maderotherapie?

Maderotherapie, ook wel bekend als houttherapie, is een massagetechniek die zijn oorsprong vindt in Colombia. De behandeling maakt gebruik van speciaal ontworpen houten massagetools om het lichaam te masseren en vorm te geven. Deze gereedschappen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de contouren van het lichaam, waardoor ze effectief kunnen worden ingezet voor onder meer de volgende doelen:

 • Huidtonus verbeteren
 • Huid verjongen
 • Cellulite verminderen
 • Bloedcirculatie bevorderen
 • Lymfedrainage stimuleren
 • Huid ontgiften
 • Vetafbraak stimuleren
 • Lichaamsomvang verminderen

Kortom, met al deze effecten van maderotherapie is het een stuk gemakkelijker om een summer proof body te krijgen. Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig, dus waar wacht je op? Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus maderotherapie!

Nog meer voordelen van een cursus maderotherapie

Na deze cursus kun je je klanten effectief ondersteunen bij het verkrijgen van een summer proof body met madero therapie. De effecten van deze massagebehandeling gaan echter nog veel verder. Zo biedt deze massage ook een diepe ontspanning. De ritmische bewegingen en de druk die wordt uitgeoefend, helpen om stress te verminderen en zorgen voor een algeheel gevoel van welzijn. Met deze massage kan je mensen weer helemaal in balans brengen, waardoor ze zowel letterlijk als figuurlijk beter in hun vel zitten. Daarbij is het een goede behandeling voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Bovendien maken de unieke eigenschappen van de houten massage tools een harmonieuze interactie met de natuur mogelijk, waardoor deze massage nog beter tot zijn recht komt.

Tip: bekijk hier ook onze opleiding massagetherapeut als ideale start voor je carrière!

Een korte impressie van onze cursus maderotherapie

De madero massagecursus, waarmee je onder meer mensen kunt ondersteunen om een summer proof body te krijgen, is een praktijkgerichte tweedaagse training. Je leert meer over de oorsprong van deze methode en de principes erachter. Daarnaast maak je kennis met de diverse houten massage hulpmiddelen, hoe je ze toepast en wat de effecten ervan zijn. Al snel ben je aan de beurt om hiermee uitgebreid te oefenen. Je wordt begeleid door een ervaren docent, die je alle fijne kneepjes van het vak leert en tips geeft om het maximale te halen uit elke behandeling. Je zult ervaren dat een van de grote voordelen van maderotherapie is dat de ergonomisch ontworpen houten tools ervoor zorgen dat je doeltreffend druk kunt uitoefenen zonder overmatige fysieke inspanning. Overige belangrijke onderwerpen die aan bod komen, zijn vakgerelateerde anatomie, contra-indicaties, veiligheid, voeding, lichamelijke activiteit, houding van de masseur en klantenontvangst.

Een unieke manier om je massagepraktijk te laten groeien!

Als beheerder van een beauty salon of massagepraktijk is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de wellness branche. Daarvoor ben je bij Wellness Academie op de juiste plek. De cursus madero therapie is een van onze nieuwste troeven, die specifiek is ontworpen voor professionals die bij de tijd willen blijven. Door het volgen van deze cursus vergroot je je vaardigheden en kun je je klanten een nieuwe, effectieve behandeling aanbieden. Daarbij kun je je met deze nieuwe massage onderscheiden binnen de branche. Andere unieke bijscholingen voor massagetherapeuten bij Wellness Academie zijn onze cursus sveltessa afslankingsmassage en de cursus cupping.

Summer proof body met maderotherapie: een mooie missie!

Maderotherapie is een mooie toevoeging aan elke beauty salon of massagepraktijk. Met de zomer in aantocht, willen klanten er op hun best uitzien en zich goed voelen in hun lichaam. Is het jouw missie om mensen te ondersteunen met het krijgen van een summer proof body met maderotherapie? Spreken daarnaast ook alle andere voordelen van deze massage je aan? Aarzel dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de cursus maderotherapie! Wees er op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie