Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Ontdek onze cursus specialisatie technieken voetverzorger!

Ontdek onze cursus specialisatie technieken voetverzorger!

Heb je een passie voor het verzorgen van voeten en het helpen van mensen om hun voeten gezond en mooi te houden? Dan wil je als pedicure alleen maar het beste voor je klanten! Wellness Academie denkt graag met je mee en is altijd op zoek naar manieren om jouw carrière vooruit te helpen. Daarom kun je bij ons nu ook de cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger volgen. Deze cursus is speciaal ontworpen voor jou, zodat je nog meer technieken en behandelingen leert om voetproblemen doeltreffend te verminderen!

Waarom is deze bijscholing zo belangrijk?

In het dagelijks leven is het belangrijk om aandacht te besteden aan gezondheid en welzijn. Als pedicure speel je hierin een cruciale rol. Je weet als geen ander dat gezonde voeten essentieel zijn om mobiel te blijven en om ons welzijn te bevorderen. Als gespecialiseerd voetverzorger met een bijscholing in specialisatie technieken ben jij in staat om voetproblemen nog effectiever te behandelen en te voorkomen, wat de levenskwaliteit van je klanten vergroot. Kortom, deze belangrijke bijscholing voor pedicures mag je niet missen. We vertellen je hieronder graag wat meer over wat je in deze cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger allemaal leert.

Ben je nog geen gediplomeerde pedicure? Bekijk dan hier ook onze opleiding pedicure (gespecialiseerd voetverzorger)!

Uitgelicht: cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger

We geven je hier alvast een inkijkje in onze cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger. Tijdens deze 4-daagse cursus ga je uiteenlopende gespecialiseerde technieken verkennen. Welke technieken bestaan er? Waar worden ze voor gebruikt? En hoe pas je ze in de praktijk toe? Jouw docent, een expert in voetverzorging met jarenlange ervaring, zal al deze vragen voor je beantwoorden.

Daarnaast ga je zelf aan de slag! Onder begeleiding van je docent oefen je uitgebreid met verschillende technieken, waaronder corrigerende technieken met gel en acryl om de gezonde nagelgroei te bevorderen. Andere technieken die in de praktijklessen aan bod komen, zijn nagelgroeicorrectie- en beugeltechnieken, het gebruik van drukverlichtende hulpmiddelen en technieken voor nagelvervanging en -herstel.

Wil je aan de slag met cosmetische en ontspannende hand- en voetbehandelingen? Dan is onze cursus spa manicure & pedicure of de opleiding nagelstyliste gelnagels vast iets voor jou!

Passie voor je vak en een hart voor mensen!

Met deze cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger toon je je klanten nog meer hoe groot jouw passie is voor dit vak. Door je als pedicure steeds bij te scholen, laat je zien dat je je klanten en hun voetklachten serieus neemt. Tijdens deze cursus besteden we ook veel aandacht aan een goede communicatie met je klanten, evenals aan de samenwerking met andere zorgprofessionals. Het is belangrijk dat je goed weet welke klachten je kunt behandelen en wanneer je klanten doorstuurt naar andere deskundigen, zoals podologen of artsen. Dankzij deze cursus weet je nog beter samen te werken en vorm je met jouw expertise en vaardigheden een belangrijke spil binnen de voetzorgsector. Neem hier een kijkje in het overzicht van al onze nagelstyling- en pedicurecursussen.

Schrijf je in voor onze cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger!

Als pedicure, die alleen maar het beste wil voor zijn of haar klanten, mag je deze cursus specialisatie technieken niet missen. Schrijf je vandaag nog in en geniet van de talloze voordelen van Wellness Academie. Allereerst vergroot je met deze cursus specialisatie technieken gespecialiseerd voetverzorger je professionele vaardigheden en kennis, waardoor je nog meer vertrouwen krijgt in je behandelingen. Dit leidt tot tevreden klanten en een grotere klantenkring.

Daarnaast onderscheid je jezelf van andere pedicures vanwege de specialisatie technieken die je leert. Dit kan resulteren in een hogere omzet en meer zakelijk succes. Bovendien biedt deze cursus een uitstekende gelegenheid om je netwerk uit te breiden en samen te werken met andere zorgprofessionals. Waar wacht je nog op? De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je daarom meteen in voor de cursus specialisatie technieken voetverzorger, zodat je verzekerd bent van een plek!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Pedicure (Gespecialiseerd Voetverzorger)
Pedicure (Gespecialiseerd Voetverzorger)
 • 10 - 16 dagen
 • € 1.149
Meer informatie
Specialisatie technieken voor Gespecialiseerd Voetverzorger
Specialisatie technieken voor Gespecialiseerd Voetverzorger
 • 4 dagen
 • € 599
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie