Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
Summerschool Schoonheidsspecialiste & Schoonheidsspecialiste 15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuw studiejaar: een hot stone massage cursus!

23 augustus 2023
Nieuw studiejaar: een hot stone massage cursus!

De zomer is nog in volle gang, maar ook daar komt gauw een einde aan. Het nieuwe studiejaar staat voor de deur. Ook als je aan het werk bent, kan dit een goed moment zijn om nieuwe vaardigheden en interesses te verkennen. Ben je werkzaam in de beauty en wellness branche? Of heb je een passie voor wellness, ontspanning en de kunst van massage? Dan is de hot stone massage cursus die in september op onze opleidingskalender staat de perfecte keuze voor jou! Ontdek hier vele goede redenen voor waarom je deze cursus niet mag missen!

Ontdek de diep ontspannende werking van deze wellness ervaring

De hot stone massage is een eeuwenoude techniek, die bekendstaat om de diepe ontspanning die het teweegbrengt. De combinatie van de warme stenen en de zachte massagetechnieken zorgt ervoor dat de ontvanger snel alle spanningen en dagelijkse beslommeringen loslaat. Het verlicht stress, vermindert de spierspanning en verbetert de bloedsomloop. Oftewel, dit zijn belangrijke voorwaarden om de mens in zijn geheel tot rust te laten komen. Hierdoor is het voor het lichaam gemakkelijker om optimaal te werken, waardoor allerlei kwaaltjes sneller verdwijnen. De cursus hot stone massage is bijvoorbeeld ook een mooie aanvulling op onze opleiding massagetherapeut.

Let op: als massagetherapeut genees je geen ziekten. Dat laat je aan een arts over. Wat je wel doet, is het lichaam helpen om te ontspannen om beter te functioneren. Wist je dat je tijdens onze hot stone massage cursus zelf deze massage gaat ervaren? Een goede reden om je direct in te schrijven!

Word een multitalent in de wellness branche

Sta je aan de startlijn om van je passie voor wellness je beroep te maken? Of ben je misschien al een massagetherapeut, maar wil je meer leren? In beide gevallen is het volgen van onze hot stone massage cursus een uitstekende zet. Door je te bekwamen in uiteenlopende soorten massages, kun je je klanten nog beter van dienst zijn. Je zult in de praktijk al snel merken dat elke klant anders is en andere behoeften heeft. Ook kan men op elk moment van het jaar andere wensen hebben. Als je nu nog start met de cursus hot stone massage kun je deze winter nog veel mensen helpen die last hebben van de kou of die zich graag helemaal in de watten laten leggen tijdens de donkere en gure dagen van het jaar. Daarbij is deze massage ook een weldaad voor sporters, die hun spieren in topconditie willen houden.

Tip: neem hier ook een kijkje bij onze cursus sportmassage en de cursus triggerpoint massage.

Een carrière opbouwen binnen een ontspannen sfeer?

Een ontspannen baan, bestaat dat? Uiteraard heb je als massagetherapeut veel verantwoordelijkheden. Het is essentieel dat je je klanten perfect ontvangt, dat je ze veel persoonlijke aandacht geeft, over hun welzijn waakt en dat je goed kunt plannen. Het is dus niet zo dat er geen druk op je schouders ligt. Echter, is het de kunst om dit binnen een relaxte sfeer te doen. Je moet zelf deze rust uitstralen, zodat je klanten moeiteloos kunnen onthaasten. Doordat je met warme stenen masseert, hoef je ook minder druk te zetten met je armen en handen. Het is daardoor een prettige en minder belastende massage om te geven. Een carrière opbouwen binnen een ontspannen sfeer? Dat kan dus zeker! Onze hot stone massage cursus opent deuren voor jou!

Waar kun je op rekenen bij onze hot stone massage cursus?

Wellness Academie is je ideale partner om je te helpen om je carrière binnen de wellness branche te laten bloeien. Onze kracht zijn op de eerste plaats onze topdocenten. We investeren in deskundige begeleiding. Ook de hot stone massage cursus wordt gegeven door ervaren professionals, die gepassioneerd hun kennis en vaardigheden overdragen. Ze brengen je op de hoogte van alle ins en outs van de wellness branche. Ze begeleiden je bij het oefenen van de technieken en geven je waardvolle feedback om je vaardigheden mee te verfijnen. We hechten daarbij veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Dat is ook de reden dat we onze klasgroepen bewust klein houden. Hierdoor is er veel interactie en volop mogelijkheid om vragen te stellen en advies te vragen. We hebben de individuele behoeften van elke cursist hoog in het vaandel staan.

Plan flexibel je hot stone massage cursus in!

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, vooral als het nieuwe studiejaar begint. Daarom bieden we de hot stone massage cursus diverse malen per jaar aan en eveneens op verschillende opleidingslocaties in België en Nederland. Op die manier is het gemakkelijk om een moment te vinden, waarop het je goed uitkomt om deze cursus te volgen. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want deze cursus zit altijd snel vol. Klaar om je passie voor massage en wellness naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en schrijf je hier in voor de hot stone massage cursus! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien als massagetherapeut!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie