• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Nieuw bij Wellness Academie: cursus acrygel!

26 april 2024 | Nagelstyling & Pedicure
Nieuw bij Wellness Academie: cursus acrygel!

Veel nagelstylistes bieden acrylnagels aan, anderen bieden gelnagels aan. Wist je dat er ook acrygel bestaat! We leren je er graag alles over bij Wellness Academie in onze nieuwe cursus acrygel. Dit systeem voegt de beste eigenschappen van acryl en de beste eigenschappen van gel samen. Daarmee worden de nadelen van beide werkwijzen omzeild! Is jouw nieuwsgierigheid al gewekt? Als professional in nagelstyling mag je dit natuurlijk niet missen. Maak daarom hier kennis met onze nieuwe acrygel training en meld je aan!

Wil je ook leren werken met acrygel?

In onze nieuwe opleiding acrygel leer je alles wat je moet weten over dit product en de werkwijze die daarbij komt kijken. Denk aan het correct voorbereiden van de nagels op de kunstnagels. Vervolgens heeft acrygel zijn eigen werkwijze, die net iets afwijkt van de traditionele acrylnagels of gelnagels. In deze cursus leer je deze behandeling tot in de puntjes uitvoeren, van de voorbereiding van de nagels tot de specifieke acrygel methode en de afwerking van de nagels. Met dit nagelproduct kun je ook verlengingen maken met tips of sjablonen. Ook dit komt in onze cursus aan de orde. Nagelstylisten die dit systeem eenmaal hebben ontdekt, zijn hier super enthousiast over. Maar wat is acrygel nu juist en wat zijn de voordelen ervan?

De voordelen van een cursus acrygel kunstnagels

Acrygel biedt diverse voordelen ten opzichte van zowel acryl als gel. In tegenstelling tot acryl dien je acrygel uit te harden onder een uv-/ledlamp. Daardoor heb je dus voldoende tijd om het product te modelleren. Een ander voordeel ten opzichte van gel is dat acrygel niet uitloopt. Dit is namelijk een soort van stevige pasta, die je gaat “boetseren”. Nog een van de redenen waarom het een goed idee is om deze nagel cursus te volgen, is omdat acrygel kunstnagels sterker zijn dan gel en flexibeler dan acryl. In de praktijk betekent dit dat kunstnagels prettig zijn om te dragen en licht aanvoelen. Daarnaast ogen ze heel natuurlijk. Of wat dacht je van het feit dat deze werkwijze in tegenstelling tot acryl geurloos is? Dit maakt het plaatsen van kunstnagels zowel voor jou als je klanten een stuk aangenamer!

Acrygel wordt steeds populairder onder nagelstylistes

Met al deze voordelen is het niet vreemd dat acrygel steeds populairder wordt onder nagelstylistes. Doordat de nagels flexibeler zijn, zijn ze eveneens gemakkelijker te vijlen. Veel professionals die al met dit product aan de slag zijn, merken dat ze hiermee besparen op tijd en kosten. Ook dat is natuurlijk weer prettig voor zowel de nagelstyliste als de klant. Doordat wensen en voorkeuren verschillen, is het een goed idee om verschillende kunstnagelsystemen aan te bieden. Daarvoor ben je bij de nagel opleidingen van Wellness Academie aan het juiste adres. Naast onze cursus gelnagels basis, de cursus gelnagels voor gevorderden en de cursus gellak kun je bij ons nu ook de cursus acrygel volgen. Mis deze kans niet!

Wat kun je van onze acrygel cursus verwachten?

Onze nieuwe acrygel cursus is een praktijkgerichte cursus. Door meteen “te doen” leer je dit bijzondere nagelproduct direct goed kennen en leer je om er als een pro mee te werken. Je wordt begeleid door een topdocente, die je alle tips en trucs leert om uit te blinken als nagelstyliste, gespecialiseerd in acrygel. Binnen één intensieve lesdag heb je deze werkwijze volledig in de vingers. Zorg dat je er ook bij bent, zodat jouw klanten snel kunnen genieten van deze populaire kunstnagels met heel veel voordelen. Let op, de inschrijvingen zijn beperkt. Schrijf je daarom op tijd in voor de cursus acrygel!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie