• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Leer online toffe kapsels met braids en locks maken!

8 mei 2020 | Haarverzorging
Leer online toffe kapsels met braids en locks maken!

Kamp je ook met het probleem dat je al wekenlang niet naar de kapper kunt, omdat de kapsalons gesloten zijn vanwege corona? Dat doet je kapsel geen goed. Hoewel je misschien niet de deur uitgaat en thuis werkt, is het toch prettig om je goed te voelen met een mooi kapsel. Wat dacht je ervan om online toffe kapsels met braids en locks te leren? Met vlechten en dreadlocks kun je bovendien lange lokken gemakkelijker in bedwang houden.

Voordeel van kapsels met braids & locks

Het vergt wat oefening, maar als je eenmaal het maken van kapsels met braids en locks in de vingers hebt, kun je genieten van diverse voordelen. Wat dacht je van het idee dat je niet meer dagelijks je haar hoeft te stylen? Heerlijk, je houdt tijd over voor andere dingen. Het is helemaal handig nu je niet naar de kapper kan. Ook is het met deze kapsels niet aangeraden om dagelijks je haar te wassen, maar slechts één keer per week. Nog meer gemak en tijdwinst! Verder gun je met deze kapsels het haar een pauze van de föhn en stijl- en krultangen, die je haar kunnen beschadigen. Dankzij de vlechten of locks kan je je haar gezond laten groeien en eventueel laten herstellen. Ze blijven bovendien lang mooi zitten, doorgaans tussen de vier en zes weken. Hieronder zie je enkele mooie voorbeelden van deze toffe en stoere kapsels:

[gallery size="medium" ids="18450,18449,18448"]

Experimenteren met lengte en kleur

Het werken met braids en locks is een goede manier om te experimenteren met haarlengtes en -kleuren. Wil je je haren graag lang laten groeien, maar zit je nu in een lastige overgangsfase, dan zijn braids of locks een handige manier om alvast je haar meer lengte te geven door er verlengingen in te verwerken. Zo weet je meteen hoe die lange lokken je staan. In de tussentijd kunnen je haren gezond groeien; je slaat twee vliegen in één klap. Braids en locks stellen je ook in staat om eens andere kleuren door je haar te verweven. Welke kleuren wilde je altijd al eens uitproberen? Nu heb je de kans. Zoals je ziet brengen de stoere kapsels met braids & locks je veel voordelen!

Zijn er ook nadelen aan kapsels met braids en locks?

Het is belangrijk dat je haar en hoofdhuid in optimale conditie zijn. Breng je braids en locks aan op droog, beschadigd of broos haar, dan kan je haar gaan breken. Met haarverlengingen kun je kapsels met braids en locks meer volume geven. Je moet er dan wel op letten dat er een goede balans is tussen het natuurlijke haar en de verlengingen. Te veel verlengingen van nephaar kunnen het kapsel erg zwaar maken en het natuurlijke haar beschadigen. Het zal de eerste keer sowieso even wennen zijn om braids of locks te dragen, omdat je kapsel daardoor wat zwaarder aanvoelt. Blijkt dit toch niets voor jou? Dan is de Online Cursus Hairstyling misschien meer iets voor jou!

Hoe kan ik deze kapsels online leren?

Via de praktische opzet van onze online training braids en locks is het nu gemakkelijk om deze hairstyling technieken via de digitale weg te leren. Al het lesmateriaal is gemakkelijk direct na je inschrijving online beschikbaar. Je start met het doornemen van een korte theoretische introductie. Daarna volgen er diverse uitgebreide online praktijklessen, die je helpen om thuis de kapsels te oefenen. Kom je moeilijkheden tegen, heb je vragen of wil je graag meer praktische tips en adviezen? Dan kun je altijd een beroep doen op online assistentie van je docente. 

Behaal een certificaat braids en locks

Een voordeel van deze cursus is dat je deze online tegen een gereduceerd tarief kunt volgen, waar en wanneer jou dat uitkomt. Heb je alle lesstof goed bestudeerd en je de technieken eigen gemaakt? Dan doe je online examen. Geslaagd? Dan staat je certificaat online klaar om te downloaden. Op deze manier garanderen we in deze moeilijk coronatijden, dat je veilig je skills kan uitbreiden en sterker uit de lockdown komt! Schrijf je hier in voor de Online Cursus Braids & Locks. Een andere cursus die je mogelijk ook interesseert, is de Online Cursus Hairweaving.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie