• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Ken je onze nieuwe cursus krullen knippen al?

19 april 2024 | Haarverzorging
Ken je onze nieuwe cursus krullen knippen al?

Ben je een gepassioneerde kapper of kapster en wil je uitblinken in je vak? Dan is het essentieel om je vaardigheden te blijven ontwikkelen. Welke moeilijkheden kom je tegen tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Welke soort kapsels vind je nog lastig? We merkten dat veel studenten en oud-studenten vragen hadden over krullen knippen. Daarom hebben we een nieuwe cursus ontwikkeld, waarin we je graag alles leren over het verzorgen en knippen van krullenkapsels. Ontdek hier wat je van deze nieuwe cursus krullen knippen kunt verwachten!

Hoe knip je krullen?

Het kan een uitdaging zijn als je als kapper mensen met krullen in je kappersstoel krijgt. Krullend haar gedraagt zich namelijk heel anders dan steil haar. Het heeft een eigen textuur, veerkracht en krulpatronen die om specifieke technieken vragen om op de juiste manier te worden geknipt. Wellness Academie wil tegemoet komen aan alle vragen en twijfels die dit oproept bij kappers. Daarom ontwikkelden we hiervoor een speciale cursus. In onze nieuwe cursus krullen knippen leer je om de unieke eigenschappen van krullend haar te begrijpen en om deze kennis toe te passen in je kniptechnieken.

Nog meer klanttevredenheid met een cursus krullen knippen

Het is geen geheim dat mensen met krullend haar vaak worstelen om een kapper te vinden die hun haar goed begrijpt en kan knippen. Door een aparte cursus krullen knippen te volgen, kun je je klantenkring uitbreiden en een reputatie opbouwen als kapper die gespecialiseerd is in het knippen van krullen. Dit zal leiden tot meer tevreden klanten en mond-tot-mondreclame, waardoor steeds meer mensen de weg naar jouw salon zullen vinden. Je blijven bijscholen is dan ook essentieel om het succes van je kapsalon te laten groeien. Andere bijscholingen die mogelijk interessant voor je zijn, zijn onze cursus haarkleuren en de cursus keratinebehandeling.

Doe nieuwe technische vaardigheden op

Het knippen van krullen vereist specifieke technische vaardigheden. Hoewel je in onze kappersopleiding alle basis kniptechnieken leert, merk je in de praktijk dat je mogelijk ervaring en techniek mist om elk krullenkapsel perfect tot zijn recht te laten komen. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om diepgaande kennis op te doen over verschillende kniptechnieken. Je ervaren docent, die een echte expert is in krullen knippen, leert je uiteenlopende technieken voor het knippen van Europees krullend haar. Onder deskundige begeleiding ga je oefenen op zowel oefenhoofden als op modellen. Met alle ervaring die je tijdens de lessen opdoet, ben je na afloop in staat om het geleerde direct in de praktijk te brengen!

Cursus krullen knippen: ga jij deze creatieve uitdaging aan?

Het knippen van krullen is een creatieve uitdaging die je als kapper nieuwe inspiratie en voldoening biedt. Door te leren hoe je de natuurlijke textuur van krullend haar kunt verbeteren en flatteren, kun je unieke en op maat gemaakte kapsels creëren die je klanten zullen verrassen en blij maken. Met de groeiende vraag naar gespecialiseerde kappersdiensten, is het volgen van een aparte cursus krullen knippen een slimme investering in je toekomst als kapper. Het stelt je in staat om je te onderscheiden van de concurrentie en om je kapsalon naar een hoger niveau te tillen. Kortom, het volgen van een aparte cursus krullen knippen is een waardevolle investering in je carrière als kapper. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van krullen knippen en laat je creativiteit op de vrije loop. Ontdek hier meer en schrijf je in voor de cursus krullen knippen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie