Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Thaise voet- & onderbeenmassage

Leer de voet- en onderbeenmassage geven door een topdocent!
Cursus Thaise voet- & onderbeenmassage
Voordelen
€ 305
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Hoor je vaak van klanten dat ze zo’n zware en vermoeide benen en voeten hebben? Volg dan onze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage om ze een oplossing te bieden voor dit onaangename gevoel. Met deze behandeling laat je de vermoeidheid uit het lichaam stromen om plaats te maken voor nieuwe energie!

Een ontspannende en verkwikkende massage

Onze voeten en benen dragen ons door het leven. Sta je weleens stil bij wat dit betekent? Je zult in deze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage ontdekken dat de aandacht die je aan de voeten en benen geeft, doorwerkt in het hele lichaam. Tijdens deze cursus richten we ons niet op de theoretische aspecten van de meridiaanleer of reflexzones, maar leggen wij de focus op het aanleren van nieuwe, praktische techieken, waardoor de massage positief inwerkt op de bloedcirculatie, het zenuwstelsel, lymfesysteem, hormoonstelsel en alle organen. Kortom, met deze massage kun je ontspannende en verkwikkende behandelingen geven, die ervoor zorgen dat je klanten zich als herboren voelen.

Geef mensen nieuwe energie met verkwikkende voet- en onderbeenmassages!

Programma cursus Thaise voet- en onderbeenmassage

Onze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage is een praktische en to-the-point cursus, waarin je vlot alle massagetechnieken in de vingers krijgt. We vertellen je kort meer over de achtergronden, toepassingen, indicaties en contra-indicaties. Daarna ga je meteen de handen uit de mouwen steken om stap voor stap de massagetechnieken gericht op de voeten en benen te leren. Je leert onder meer om te werken met een speciaal massagestokje en een aromatische massagecrème, die het verkwikkende effect van deze massage nog eens extra ondersteunt.

Bekom een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage

De lessen worden gegeven in kleine groepjes en binnen een ontspannen sfeer. Je docent is een pionier in het onderwijzen van Thaise voet- onderbeenmassages in ons land. Je ontvangt bij de cursus een overzichtelijke syllabus en een gratis instructiefilm. Ook het massagestokje en de aromatische massagecrème zijn bij de prijs inbegrepen. Na afloop van de cursus bekom je een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage. Meer weten over voetmassages? Bekijk dan ook eens onze Cursus Voetreflexologie.

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Achtergronden Thaise voet- en onderbeenmassage
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Massagetechnieken
 • Masseren met massagestokje
 • Aromatische massagecrème
 • Uitvoeren volledige Thaise voet- en onderbeenmassage

305 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 9 november 2024
Alle data: 09/11 & 10/11 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Chris Vansant
Chris VansantDocent in Hasselt

Wat 20 jaar geleden voor Chris Vansant begon als een uitstapje naar de onbekende massagewereld via een korte cursus holistische massage is voor hem uitgegroeid tot een belangrijke missie; aan andere mensen zijn ervaring en kennis van de Thaise massage overbrengen.

Na zijn eerste massagecursus wilde Chris meer en volgde een cursus ayurvedische massage. Zijn interesse vlamde nog sterker op en hij volgde de 2-jarige opleiding Californische massage bij Ronald Bertels. Daarna zette hij een nog grotere stap; hij reisde af naar Thailand, naar de roots van de Thaise massage!

In Thailand leerde hij de Thaise lichaamsmassage (zuidelijke stijl) uit eerste hand van belangrijke massagemeesters aan de Thai Massage School of Chiang Mai. Daarna volgde hij de opleiding voetmassage aan de Wat Pho in Bangkok. Enkele jaren later keerde hij terug naar Chiang Mai voor de opleiding Thaise lichaamsmassage (noordelijke stijl).

Chris is niet alleen een ervaren massagetherapeut, maar ook een bevlogen trainer. Sinds 2006 werkt hij als docent en sinds 2011 als trainingsmanager in de IT-wereld. In 2009 behaalde hij zijn diploma van de lerarenopleiding. Als topexpert in Thaise massage én ervaren docent is Chris Vansant de aangewezen docent voor de Cursus Thaise Voet- en Onderbeenmassage van de Wellness Academie. Hij geeft deze cursus sinds 2005 als een van de eersten in België!

9,5

Super! Eindelijk een voet massage van een volledig uur! Zaaaalig!

LindaHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie