10% korting op alle inschrijvingen t/m 25/10!

Inschrijven

Cursus Thaise voet- & onderbeenmassage

Leer de voet- en onderbeenmassage geven door een topdocent!
Leer de voet- en onderbeenmassage geven door een topdocent!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 259

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Hoor je vaak van klanten dat ze zo’n zware en vermoeide benen en voeten hebben? Volg dan onze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage om ze een oplossing te bieden voor dit onaangename gevoel. Met deze behandeling laat je de vermoeidheid uit het lichaam stromen om plaats te maken voor nieuwe energie!

Een ontspannende en verkwikkende massage

Onze voeten en benen dragen ons door het leven. Sta je weleens stil bij wat dit betekent? Je zult in deze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage ontdekken dat de aandacht die je aan de voeten en benen geeft, doorwerkt in het hele lichaam. Je leert om meridiaan- en reflexzone therapie te combineren, waardoor de massage positief inwerkt op de bloedcirculatie, het zenuwstelsel, lymfesysteem, hormoonstelsel en alle organen. Kortom, met deze massage kun je ontspannende en verkwikkende behandelingen geven, die ervoor zorgen dat je klanten zich als herboren voelen.

Geef mensen nieuwe energie met verkwikkende voet- en onderbeenmassages!

Programma cursus Thaise voet- en onderbeenmassage

Onze cursus Thaise voet- en onderbeenmassage is een praktische en to-the-point cursus, waarin je vlot alle massagetechnieken in de vingers krijgt. We vertellen je kort meer over de achtergronden, toepassingen, indicaties en contra-indicaties. Daarna ga je meteen de handen uit de mouwen steken om stap voor stap de massagetechnieken gericht op de voeten en benen te leren. Je leert onder meer om te werken met een speciaal massagestokje en een aromatische massagecrème, die het verkwikkende effect van deze massage nog eens extra ondersteunt.

Bekom een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage

De lessen worden gegeven in kleine groepjes en binnen een ontspannen sfeer. Je docent is een pionier in het onderwijzen van Thaise voet- onderbeenmassages in ons land. Je ontvangt bij de cursus een overzichtelijke syllabus en een gratis instructiefilm. Ook het massagestokje en de aromatische massagecrème zijn bij de prijs inbegrepen. Na afloop van de cursus bekom je een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage. Meer weten over voetmassages? Bekijk dan ook eens onze Cursus Voetreflexologie.

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Inhoud

 • Achtergronden Thaise voet- en onderbeenmassage
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Massagetechnieken
 • Masseren met massagestokje
 • Aromatische massagecrème
 • Uitvoeren volledige Thaise voet- en onderbeenmassage

Prijs

259 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 27 november 2021
Alle data: 27/11 & 28/11 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Chris Vansant

Docent in Hasselt

Wat 20 jaar geleden voor Chris Vansant begon als een uitstapje naar de onbekende massagewereld via een korte cursus holistische massage is voor hem uitgegroeid tot een belangrijke missie; aan andere mensen zijn ervaring en kennis van de Thaise massage overbrengen.

Na zijn eerste massagecursus wilde Chris meer en volgde een cursus ayurvedische massage. Zijn interesse vlamde nog sterker op en hij volgde de 2-jarige opleiding Californische massage bij Ronald Bertels. Daarna zette hij een nog grotere stap; hij reisde af naar Thailand, naar de roots van de Thaise massage!

In Thailand leerde hij de Thaise lichaamsmassage (zuidelijke stijl) uit eerste hand van belangrijke massagemeesters aan de Thai Massage School of Chiang Mai. Daarna volgde hij de opleiding voetmassage aan de Wat Pho in Bangkok. Enkele jaren later keerde hij terug naar Chiang Mai voor de opleiding Thaise lichaamsmassage (noordelijke stijl).

Chris is niet alleen een ervaren massagetherapeut, maar ook een bevlogen trainer. Sinds 2006 werkt hij als docent en sinds 2011 als trainingsmanager in de IT-wereld. In 2009 behaalde hij zijn diploma van de lerarenopleiding. Als topexpert in Thaise massage én ervaren docent is Chris Vansant de aangewezen docent voor de Cursus Thaise Voet- en Onderbeenmassage van de Wellness Academie. Hij geeft deze cursus sinds 2005 als een van de eersten in België!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.