Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tip: leer gelnagels plaatsen deze zomer!

Tip: leer gelnagels plaatsen deze zomer!

Waarom zou je deze zomer niet profiteren van je vrije tijd om je beauty skills naar een hoger niveau te brengen? Oftewel, leer gelnagels plaatsen deze zomer. Daarvoor ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Met deze gelnagelcursus kun je je onderscheiden als een gekwalificeerde nagelstylist. Ontdek hier alles over de voordelen van het leren plaatsen van gelnagels, wat gelnagels precies zijn en waarom Wellness Academie de ideale plek is om je opleiding nagelstyling te volgen!

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels behoren tot de populairste kunstnagels binnen de wereld van nagelstyling, naast diverse andere kunstnagelsystemen. Wie een carrière als nagelstyliste overweegt, doet er goed aan om te starten met een cursus gelnagels. Daarmee leg je een stevig fundament voor je carrière. Gelnagels worden gemaakt met een speciale gel, die je uithardt onder een uv- of ledlamp. Je brengt deze gel aan op de natuurlijke nagels, die je eerst goed voorbereidt met een verzorgende manicure. Dit is belangrijk om te garanderen dat de gel optimaal hecht en vervolgens lang mooi blijft zitten. Het is ook mogelijk om de nagels met gel te verlengen en te verstevigen, zodat je je klanten elke gewenste lengte en vorm nagels kunt bezorgen!

Leer gelnagels plaatsen; tijd voor zelfontwikkeling

Terwijl veel mensen tijdens de zomer genieten van hun vrije tijd, kun jij het dit jaar eens anders aanpakken. De zomervakantie is een uitstekende gelegenheid om aandacht te schenken aan persoonlijke groei en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Bij Wellness Academie staan we voor je klaar om je daarbij te helpen, onder meer met een gelnagel cursus. Het leren plaatsen van gelnagels stelt je in staat om een creatieve en lonende carrière in de beauty branche op te starten. Kijk maar eens om je heen; wie heeft er geen kunstnagels? Er is veel vraag naar goed opgeleide en creatieve nagelstylisten. Voel je je geroepen? Schrijf je dan vandaag nog in voor de cursus gelnagels!

Waarom kiezen voor een gelnagel opleiding van Wellness Academie?

Er zijn veel goede redenen voor gelnagels leren plaatsen bij Wellness Academie.

Kleine lesgroepen

Een van de voordelen van ons opleidingsinstituut is dat we de lesgroepen bewust klein houden. Hiermee garanderen we je een persoonlijke leerervaring. Je bent verzekerd van de individuele aandacht die je nodig hebt om de technieken voor het plaatsen van gelnagels correct aan te leren.

Gepassioneerde topdocenten

Tijdens de gelnagel cursus heb je volop de ruimte om vragen te stellen en te oefenen onder begeleiding van je topdocente! Al onze docenten zijn experts in hun vakgebied. Niet alleen beschikken ze over jarenlange ervaring, maar ze brengen hun kennis en vaardigheden ook gepassioneerd over.

Betaalbare prijzen

We vinden het eveneens belangrijk dat onze cursussen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom streven we steeds naar hoogwaardige opleidingen tegen betaalbare prijzen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van de gelnagelcursus ontvang je een certificaat, dat als bewijs dient dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt voor het plaatsen van gelnagels. Hiermee gaan de deuren open naar diverse carrièremogelijkheden binnen de beauty branche.

Leer gelnagels plaatsen deze zomer!

Wellness Academie ontvangt je graag deze zomer op een van hun opleidingslocaties om je wegwijs te maken in de wereld van nagelstyling. Wist je ook al dat er na de basiscursus gelnagels ook nog een gelnagel cursus voor gevorderden voor je klaarstaat? Wil je meteen alles leren over nagelstyling en ook andere kunstnagelsystemen uitproberen? Dan spreekt onze opleiding nail expert je ook vast aan. Je kunt op elk moment met deze opleiding starten, want het gaat om een online opleiding. Wees gerust, je kunt evengoed rekenen op uitstekende begeleiding door je docente. Alle praktische lessen worden bovendien uitgebreid uit de doeken gedaan via instructievideo’s! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie