Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
Actie -10% op alle cursussen en opleidingen van 2024 (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Lunchadresjes rondom Wellness Academie Gent

30 januari 2020
Lunchadresjes rondom Wellness Academie Gent

Een beauty of wellness opleiding volgen bij Wellness Academie in Gent biedt veel voordelen. Dit keer hebben we het niet over de kleine lesgroepen, de voortreffelijke docenten en het hoogwaardige lesmateriaal, maar over het feit dat je in de middagpauze lekker kunt lunchen in Gent. We helpen je hier om van je opleiding aan onze campus in Gent een nog prettigere belevenis te maken, door je alvast tips te geven voor leuke lunchadresjes rondom Wellness Academie Gent.

1. Otomat – pizzeria met een twist in hartje Gent

Grijp het volgen van een cursus bij Wellness Academie Gent meteen aan om ook het sfeervolle centrum van de stad te ervaren. Dat kun je doen door te gaan lunchen bij pizzeria Otomat aan de Kleine Vismarkt 3. Geniet hier in een trendy sfeer van de Italiaanse keuken met een twist. Wat betekent dat? Dat houdt onder meer in dat het deeg is vervaardigd met biergist. Daarnaast heb je de keus uit verrassende combinaties voor toppings. Heb je al ooit een pizza met blauwe kaas, peer en een siroopje van Liefmans en Luikse siroop geproefd? Dit is je kans! Of wat dacht je van een Triple Chocolat Pizza als dessert? Er zijn ook vega- en vegan pizza’s. Neem hier alvast een kijkje op de website van Otomat.

[gallery size="medium" ids="17967,17968"]

2. Mémé Gusta – stoofvlees, stoemp en videekes!

De eigenaren van dit restaurant deden mee aan het VTM-programma ‘Mijn pop-up restaurant’. Ze hebben zich ondertussen gesetteld aan de Brugstraat 19 in Gent met hun restaurant Mémé Gusta. Iedereen voelt zich hier meteen thuis vanwege het concept van de pure Vlaamse keuken uit grootmoeders tijd binnen een vintage sfeer. Bloemetjesbehang? Daar is niets mis mee! Ook met de menukaart zit het wel goed. Je kunt kiezen uit gerechten uit grootmoeders keuken. Zin in stoemp, stoofvlees met frietjes, een videeke of een traditionele rijstepap? Schuif dan gezellig aan in dit restaurant! Neem hier alvast een voorproefje bij Mémé Gusta.

[gallery size="medium" ids="17966,17964"]

3. Pietje Pek – Vlaamse lunch om de hoek bij Wellness Academie

Een van de leuke lunchadresjes rondom Wellness Academie Gent ligt op maar slechts 100 meter lopen, aan de Mariakerksesteenweg 87. We hebben het over restaurant Pietje Pek. Wanneer je een weekendcursus volgt kun je hier heerlijk gaan lunchen. Het restaurant is alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor de lunch. Je kunt hier terecht voor gerechten uit de Frans-Vlaamse keuken. Zin in een volledige maaltijd, zoals een Steak ‘Pietje Pek’ of Gentse stoverij? Of heb je liever een croque monsieur, een uitsmijter of spaghetti? Dat kan ook. Je kunt hier rekenen op een met zorg bereide lunch, veel gastvrijheid en een heerlijk ontspannen momentje. Hier vind je meer informatie over Pietje Pek.

[gallery size="medium" ids="17970,17971,17972"]

4. Pizza Hof – Maaltijdsalades, pizza’s en broodjes

Er liggen echter nog meer lunchadresjes op loopafstand van Wellness Academie Gent. Je loopt vanaf de campus in 2 minuutjes naar Pizza Hof aan de Adriaan Walckiersdreef 1. Hier heb je een gevarieerde keuze aan snelle en gezonde lunchgerechten. Enkele aanraders zijn een broodje brie met walnoten, honing, sla en mango, een broodje garnalensalade met kerstomaten of panini met kip, mozzarella en BBQ-saus. Daarnaast staan er ook pasta’s, pizza’s, foccaccia’s en grilled wraps op de menukaart. De maaltijdsalades worden geserveerd met ambachtelijk brood, aardappelsalade en vinaigrette. Bekijk hier de volledige menukaart van Pizza Hof in Drongen, Gent.

[gallery size="medium" ids="17976,17975,17974"]

5. In den Karpel – mooi terras met uitzicht over de Leie

Brasserie In den Karpel is een mooi plekje om even relaxed te lunchen als je een cursus volgt bij Wellness Academie Gent. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht over het water van de Leie. Je vindt deze brasserie aan de Dijkweg 37 in Drongen. Je lunch begint hier meteen goed met een verse soep van de dag. Andere lunchgerechten op de kaart zijn: een croque monsieur, croque Hawaii, croque Italienne, toast met gerookte zalm, kroketten en diverse maaltijdsalades. Je kunt hier ook pannenkoeken of wafels bestellen voor de lekkere trek. Of heb je meer zin in een stevige maaltijd, zoals een steak, goulash, stoverij of kabeljauwhaasje? Proef hier alvast online voor bij Brasserie In den Karpel.

[gallery size="medium" ids="17962,17961,17960"]

Ontdek hier meer over Wellness Academie Gent!

Wil je graag aan de slag als professional in de beauty- en wellnessbranche, dan ben je bij Wellness Academie Gent aan het juiste adres. Hier vind je een mooi aanbod aan beauty en wellness opleidingen en er worden eveneens diverse bijscholingen binnen deze sector gegeven. Wil je graag meer weten? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op een van onze infoavonden of neem contact met ons op voor meer informatie. Tot gauw bij Wellness Academie Gent!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie