Inschrijven

Cursus Gelish (Soak Off Gel) / Gellak

Speel in op de nieuwe Gelish trend met deze complete cursus!
Speel in op de nieuwe Gelish trend met deze complete cursus!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

In de cursus gelish soak off gel leer je om prachtige duurzame nagels te creëren met behulp van gellak. Dit is een mooi alternatief voor kunstnagels met eveneens een langdurig resultaat. Kunstnagels zijn helemaal ‘hot’, maar ze zijn niet voor iedereen geschikt en ook niet iedereen houdt ervan. Na het volgen van onze cursus gelish (soak off gel)/ gellak kun jij ook deze klanten perfect van dienst zijn!

De voordelen van gelnagels & het gemak van nagellak

Dit is het grote voordeel van gelish soak off gel! De innoverende techniek van gelish combineert de duurzaamheid van gelnagels en het gemak van het aanbrengen van nagellak. Je brengt gelish namelijk heel eenvoudig aan, op dezelfde manier als nagellak. Vervolgens dien je de gellak uit te harden onder een uv-lamp. Met deze methode tover je binnen een half uurtje verzorgde nagels tevoorschijn, die tot drie weken blijven zitten. Daarbij is het verwijderen van gellak heel eenvoudig en bestaat er geen risico op het beschadigen van de natuurlijke nagel. Leer ook deze toegankelijke nagelstyling behandeling en trek nog meer klanten naar jouw nagelsalon!

Voor onze Cursus Gelish hoef je niet te investeren in materialen en producten!

Lesprogramma cursus gellak

Wil je een gellak nagelstyliste worden? Dan zijn kennis van de anatomie van de nagel, veelvoorkomende nagelaandoeningen en hygiëne een ‘must’. Nadat we deze thema’s nader bekeken hebben, focussen we op de gellak of gelish soak off gel. Wat is het? Wat zijn de voordelen van gelish? Welke producten en materialen heb je nodig? Je leert om de behandeling goed voor te bereiden en je gaat oefenen met het aanbrengen, uitharden, repareren en verwijderen van gellak. Je leert o.a. hoe je nagels kunt versterken met gellak. Verder leer je om een French manicure en een full color gellak te verzorgen. Ook ga je aan de slag met het verfraaien van nagels met tips, sjablonen, gelish design en nailart.

Bekom een certificaat gellak!

Dankzij de beperkte inschrijvingen per cursus, kun je rekenen op optimale persoonlijke begeleiding van je docent. Je leert de technieken meteen goed aan en mag tijdens de cursus veel oefenen. Na afloop mag je jezelf een ware gellak expert noemen en zul je probleemloos de mooiste gellak nagels weten te creëren. Je krijgt tijdens de cursus veel goede tips en adviezen van je docent over hoe je met gelish soak off gel jouw diensten als schoonheidsspecialiste of nagelstyliste nog rendabeler kunt maken. Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat gellak/ gelish soak off gel.

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Inhoud

 • Anatomie van de nagel
 • Veelvoorkomende nagelaandoeningen
 • Hygiënisch werken
 • Inleiding Gelish producten
 • Voordelen en toepassingen
 • Voorbereiden van de nagel
 • Aanbrengen en uitharden Gelish
 • French manicure
 • Full Color
 • Bijwerken Gelish
 • Verwijderen Gelish
 • Nagels versterken met Gelish
 • Uitvoeren van reparaties
 • Werken met tips en sjablonen
 • Gelish design
 • Nail art technieken

Prijs

269 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Antwerpen (Wilrijk)
Adres tonen
Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)
Gratis parking Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 22 februari 2020
Alle data: 22/02 & 23/02 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 20 juni 2020
Alle data: 20/06 & 21/06 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Privéles

Je kunt een privéles aanvragen voor jezelf (of voor een klein groepje). Betaling is pas nodig na het vastleggen van een geschikte datum i.s.m. de docent(e).

Elke Coppens

Kluisbergen
1 persoon € 648,00
2 personen € 483,00 p.p.
3 personen € 428,00 p.p.
4 personen € 400,50 p.p.
Priveles aanvragen

Hanna Miguel

Den Haag
1 persoon € 648,00
2 personen € 483,00 p.p.
3 personen € 428,00 p.p.
4 personen € 400,50 p.p.
Priveles aanvragen

Katrien Vandormael

Diepenbeek
1 persoon € 648,00
2 personen € 483,00 p.p.
3 personen € 428,00 p.p.
Priveles aanvragen

Docent

Monika Vandevoort

Docent in Antwerpen (Wilrijk) & Hasselt

Monika Vandevoort houdt ervan om als allround nagelstyliste haar klanten te laten stralen met de mooiste nagels. Al bijna twee decennia lang staat haar carrière in het teken van alles wat met nagelstyling te maken heeft. Monika studeerde in 2000 af als allround nagelstyliste in zowel acryl- als geltechnieken. Nog steeds oefent ze met ontzettend veel plezier haar vak uit.

Waar Monika veel energie van krijgt, is van het inspireren van andere nagelstyling liefhebbers voor haar vak. Om die reden studeerde ze in 2002 af als trainer voor acryl- en gelnagel opleidingen. Een jaar later volgde ze nog een bijscholing en mocht ze zich master trainer in gevorderden technieken noemen. Een eigen zaak kon niet uitblijven. Monika richtte haar eigen salon Mon-a-Lisa Nails & Beauty op.

Met haar jarenlange ervaring als professionele nagelstyliste, als trainer binnen de nagelstylingbranche en als ondernemer kan ze haar studenten bij Wellness Academie uitstekend begeleiden. Het geeft Monika veel voldoening om als docente mensen op te leiden met hart voor het vak en die in staat zijn om op verantwoorde, professionele en creatieve wijze juweeltjes van nagels te creëren. “Om die redenen voel ik me ook helemaal op mijn plek als docente nagelstyling bij Wellness Academie.”

Lees verderInklappen

Recensies

N. Reyntjens (07-02)

Gevolgd in Hasselt

Het was een heel aangename ervaring! Ook het feit dat je heel veel feesback krijgt en de kans krijgt om vragen te stellen. Ook nadien kan je nog altijd beroep doen op jullie kennis en vragen stellen. Dat vind ik super aangezien ikzelf nogal onzeker ben. :)

T. Vanderhallen (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Super opleiding van een super docente met een super fijne groep!!!!!

J. van Romondt (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Goede cursus, ontzettend kundige en gedreven docent. Had liever wel nog meer tijd gehad om te oefenen en theorie.

N. Volckaert (28-09)

Gevolgd in Hasselt

Zeer goede leerkracht!!! Top!

N. Verhulst (02-03)

Gevolgd in Antwerpen

Heel leuke en leerzame cursus. Top docente!

S. Agterbos (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Ik heb van de cursus genoten het was leerrijk en interessant ! :)

C. Baetens (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Een super leuke opleiding! ! Heel veel bijgeleerd. Een superdocente die echte vakkennis heeft. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan!

V. Peeters (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Was een hele leuke, leerrijke dag!

S. Van de Voorde (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Zeer leuke en goede opleiding. Mssn iets meer komen kijken tijdens het lakken. Bekwame lesgeefster die weet waarover ze praat.

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.