Inschrijven

Cursus Gelish (Soak Off Gel) / Gellak

Speel in op de nieuwe Gelish trend met deze complete cursus!
Speel in op de nieuwe Gelish trend met deze complete cursus!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 289

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

In de cursus gelish soak off gel leer je om prachtige duurzame nagels te creëren met behulp van gellak. Dit is een mooi alternatief voor kunstnagels met eveneens een langdurig resultaat. Kunstnagels zijn helemaal ‘hot’, maar ze zijn niet voor iedereen geschikt en ook niet iedereen houdt ervan. Na het volgen van onze cursus gelish (soak off gel)/ gellak kun jij ook deze klanten perfect van dienst zijn!

De voordelen van gelnagels & het gemak van nagellak

Dit is het grote voordeel van gelish soak off gel! De innoverende techniek van gelish combineert de duurzaamheid van gelnagels en het gemak van het aanbrengen van nagellak. Je brengt gelish namelijk heel eenvoudig aan, op dezelfde manier als nagellak. Vervolgens dien je de gellak uit te harden onder een uv-lamp. Met deze methode tover je binnen een half uurtje verzorgde nagels tevoorschijn, die tot drie weken blijven zitten. Daarbij is het verwijderen van gellak heel eenvoudig en bestaat er geen risico op het beschadigen van de natuurlijke nagel. Leer ook deze toegankelijke nagelstyling behandeling en trek nog meer klanten naar jouw nagelsalon!

Voor onze Cursus Gelish hoef je niet te investeren in materialen en producten!

Lesprogramma cursus gellak

Wil je een gellak nagelstyliste worden? Dan zijn kennis van de anatomie van de nagel, veelvoorkomende nagelaandoeningen en hygiëne een ‘must’. Nadat we deze thema’s nader bekeken hebben, focussen we op de gellak of gelish soak off gel. Wat is het? Wat zijn de voordelen van gelish? Welke producten en materialen heb je nodig? Je leert om de behandeling goed voor te bereiden en je gaat oefenen met het aanbrengen, uitharden, repareren en verwijderen van gellak. Je leert o.a. hoe je nagels kunt versterken met gellak. Verder leer je om een French manicure en een full color gellak te verzorgen. Ook ga je aan de slag met het verfraaien van nagels met tips, sjablonen, gelish design en nailart.

Bekom een certificaat gellak!

Dankzij de beperkte inschrijvingen per cursus, kun je rekenen op optimale persoonlijke begeleiding van je docent. Je leert de technieken meteen goed aan en mag tijdens de cursus veel oefenen. Na afloop mag je jezelf een ware gellak expert noemen en zul je probleemloos de mooiste gellak nagels weten te creëren. Je krijgt tijdens de cursus veel goede tips en adviezen van je docent over hoe je met gelish soak off gel jouw diensten als schoonheidsspecialiste of nagelstyliste nog rendabeler kunt maken. Aan het einde van de cursus bekom je een certificaat gellak/ gelish soak off gel.

Lesindeling

2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie van de nagel
 • Veelvoorkomende nagelaandoeningen
 • Hygiënisch werken
 • Inleiding Gelish producten
 • Voordelen en toepassingen
 • Voorbereiden van de nagel
 • Aanbrengen en uitharden Gelish
 • French manicure
 • Full Color
 • Bijwerken Gelish
 • Verwijderen Gelish
 • Nagels versterken met Gelish
 • Uitvoeren van reparaties
 • Werken met tips en sjablonen
 • Gelish design

Prijs

289 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Opleidingsdata

Antwerpen (Wilrijk)
Adres tonen
Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)
Gratis parking Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: 10 februari 2024
Alle data: 10/02 & 11/02 2024
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: 21 oktober 2023
Alle data: 21/10 & 22/10 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Elke Coppens

Docent in Antwerpen (Wilrijk) & Hasselt

Na haar sportopleiding en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sportsector, maakte Elke de overstap naar de beauty sector. Twee sectoren die veel met elkaar gemeen hebben; in beide staat gezondheid voorop! De basis voor een stralend uiterlijk is immers een optimale gezondheid. Ze combineerde haar kennis van sport en beauty binnen het vak van bewegingscoach en in het geven van voedingsadvies.

Elke is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en docente. Ze werkt ondertussen al zeven jaar als zelfstandig ondernemer en runt haar eigen praktijk in de Vlaamse-Ardennen. Ze profileert zich als specialist in voetverzorging en als specialist in ontspannende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Verder heeft ze ook ervaring opgedaan als visagiste bij photoshoots.

Naast passie voor haar vak en het behandelen van haar klanten, is ze ook bevlogen in het opleiden van andere mensen die interesse hebben in het vak van schoonheidsspecialiste. Haar doel: andere mensen tot even gepassioneerde schoonheidsspecialistes opleiden!

Lees verderInklappen

Recensies

E. Vanden Bussche (14-02)

Gevolgd in Antwerpen

Super leerrijk!

M. Roex (07-09)

Gevolgd in Hasselt

Elke is een TOP DOCENT, kent haar vak. Heeft aandacht voor iedere cursist. De tijd vloog gewoon voorbij deze twee cursus dagen.

N. Reyntjens (07-02)

Gevolgd in Hasselt

Het was een heel aangename ervaring! Ook het feit dat je heel veel feesback krijgt en de kans krijgt om vragen te stellen. Ook nadien kan je nog altijd beroep doen op jullie kennis en vragen stellen. Dat vind ik super aangezien ikzelf nogal onzeker ben. :)

T. Vanderhallen (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Super opleiding van een super docente met een super fijne groep!!!!!

J. van Romondt (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Goede cursus, ontzettend kundige en gedreven docent. Had liever wel nog meer tijd gehad om te oefenen en theorie.

N. Volckaert (28-09)

Gevolgd in Hasselt

Zeer goede leerkracht!!! Top!

N. Verhulst (02-03)

Gevolgd in Antwerpen

Heel leuke en leerzame cursus. Top docente!

S. Agterbos (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Ik heb van de cursus genoten het was leerrijk en interessant ! :)

C. Baetens (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Een super leuke opleiding! ! Heel veel bijgeleerd. Een superdocente die echte vakkennis heeft. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan!

V. Peeters (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Was een hele leuke, leerrijke dag!

S. Van de Voorde (01-03)

Gevolgd in Antwerpen

Zeer leuke en goede opleiding. Mssn iets meer komen kijken tijdens het lakken. Bekwame lesgeefster die weet waarover ze praat.

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.