10% korting op alle opleidingen t/m 31/03!

Inschrijven

Cursus Gelaatsverzorging van de mannenhuid

Behaal een certificaat gelaatsverzorging van de mannenhuid!
Behaal een certificaat gelaatsverzorging van de mannenhuid!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 279

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Wat heeft de mannenhuid nodig om te stralen? Je leert het in onze cursus gelaatsverzorging van de mannenhuid. Huidverzorging, gezondheid en uitstraling; het kan niet los van elkaar gezien worden. Ook mannen houden van een verzorgd uiterlijk en gaan daarvoor steeds vaker naar een schoonheidssalon. Schrijf je daarom in voor deze cursus om je mannelijke cliënten perfect van dienst te zijn.

Onmisbare bijscholing voor schoonheidsspecialisten

De mannen- en vrouwenhuid kennen enkele opmerkelijke verschillen. Dit betekent dat de huidverzorging daarop afgestemd dient te worden. Om elke klant goed te kunnen helpen, moet je voldoende kennis hebben van deze verschillen. De huid van de man heeft bijvoorbeeld een andere pH-waarde, dan die van de vrouw. Daarbij is de mannenhuid vetter en raakt sneller geïrriteerd vanwege regelmatig scheren. In deze theoretische cursus gelaatsverzorging van de mannenhuid leer je hier meer over. Het is een onmisbare bijscholing voor schoonheidsspecialisten.

Ontdek de geheimen van de mannenhuid; huidanalyse, verzorging en advies!

Lesprogramma cursus gelaatsverzorging van de mannenhuid

In onze theoretische cursus gelaatsverzorging van de mannenhuid doe je alle kennis op die je nodig hebt om mannen een adequate huidbehandeling te geven. Daarvoor is het belangrijk dat je meer leert over de structuur en opbouw van de mannenhuid, het verschil tussen de mannen- en vrouwenhuid en typische huidproblemen bij mannen. Je leert hoe je je behandelingen kunt aanpassen aan de mannenhuid. We besteden eveneens aandacht aan waar je op moet letten bij de intake van een mannelijke klant en het uitvoeren van een huidanalyse. Daarnaast gaan we in op de dagelijkse verzorging van de mannenhuid en thuisadvies.

Voordelen van onze cursus

Het grote voordeel is dat je met deze cursus verzorging van de mannenhuid op verantwoorde wijze huidverzorgende behandelingen voor mannen kunt aanbieden in je salon. Je krijgt les van een topdocente die de kennis op toegankelijke en inspirerende wijze overbrengt. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat gelaatsverzorging van de mannenhuid. Dit dient als belangrijke kwaliteitsgarantie voor je klanten. Ze zijn ervan verzekerd dat jij weet waar je het over hebt en hen goed kunt helpen met het verbeteren van de conditie van hun huid! Ken je ook al onze Opleiding Barbier?

Lesindeling

2 dagen van 10h00 tot 17h00

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie & fysiologie van de mannenhuid
 • Huidanalyse en intake
 • Huidverzorging mannen
 • Huidbehandelingen mannenhuid
 • Veelvoorkomende huidproblemen bij mannen
 • Verschillen tussen mannen- en vrouwenhuid
 • Thuisadvies

Prijs

279 euro

Opleidingsdata

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: maandag 19 juni 2023
Alle data: 19/06 & 26/06 2023
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Marina Martinovic

Docent in Rotterdam

Marina Martinovic is een gemotiveerde docente met jarenlange ervaring binnen de beauty branche. Ze kan getypeerd worden als een veelzijdige beauty professional, want ze is thuis in bijna alle disciplines binnen deze branche. Al sinds 2000 timmert ze aan de weg als gecertificeerde schoonheidsspecialiste, pedicure én nagelstyliste. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de branche, was het tijd om haar horizon te verleggen.

Haar volgende uitdaging bestond uit het lesgeven binnen de beauty branche. In 2004 startte ze als docente nagelstyliste en een jaar later werd ze eveneens docente schoonheidsspecialiste op MBO-niveau. Marina verbreedde haar loopbaan door vervolgens ook nog aan het werk te gaan voor diverse leveranciers van beauty producten voor het geven van producttrainingen en workshops voor het aanpakken van huidproblemen. ‘Het mooie aan de beauty branche, is dat je altijd kunt blijven bijleren.’ Marina beschikt ondertussen over meer dan 100 certificaten. 

Marina is inmiddels ook een gecertificeerde en ervaren wimper- en wenkbrauwstyliste. Daarnaast volgde ze bijscholingen op het gebied van apparatuur, waxen, henna, huidproblemen, microneedling, acne, dermapen, elektrisch ontharen, camouflage technieken, huidverbeterende massage, bindweefselmassage, lypossage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, massage allround, etc. Kortom, Marina is een echte allrounder binnen de branche. Met al haar ervaring, vaardigheden en talenten verzorgt ze nu diverse beauty en wellness cursussen bij Wellness Academie.

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.