Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

5x waarom je voor onze cursus visagie kiest!

12 februari 2021 | Visagie
5x waarom je voor onze cursus visagie kiest!

Houd je van kleurtjes, lipsticks, mascara’s en poeders; dan is een cursus visagie van Wellness Academie vast iets voor jou! Onze basiscursus is voor iedereen toegankelijk. Wil je weleens weten hoe jezelf of iemand anders opmaken nu eigenlijk echt moet? Of misschien is deze cursus wel een eerste stap naar een briljante carrière als make-up artist? Wat dacht je van bruidjes opmaken en fashion make-up verzorgen? Of misschien streef je er wel naar om make-up artist voor film- en televisie te worden? Ontdek hier 5 goede redenen waarom je voor onze cursus visagie kiest!

1. Maak op een toegankelijke manier kennis met het vak!

Bij het idee dat je visagiste kan worden, begint het te kriebelen! Van je passie je vak maken; klinkt dat niet interessant? Ja, waarom niet! Dat is een van de goede redenen waarom je voor onze cursus visagie kiest. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het vak. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt, is enthousiasme en inzet. De opleiding start met een theoretische introductie en daarna leer je stap voor stap de basis make-up technieken. De cursus is bovendien zeer betaalbaar. Er is dus geen reden om je niet meteen in te schrijven!

2. Lekker meteen praktisch aan de slag

Bij Wellness Academie hoef je niet bang te zijn voor saaie lessen in de schoolbanken. Het gaat om een dynamische opleiding, waarin je vrijwel meteen de handen uit de mouwen steekt. Een vak als visagiste is bij uitstek een vak dat je leert door te oefenen, oefenen en oefenen. We laten je niet aan je lot over, want je wordt hierbij begeleid door een topdocente, die je waar nodig bijstuurt en handige tips en trucs uit de praktijk verklapt. ‘Had ik dat maar eerder geweten!’ Nu je weet hoe opmaken echt moet, wordt het nóg leuker om met make-up bezig te zijn.

3. Je krijgt les van een topdocente in kleine groepjes

Nog een goede reden waarom je voor onze cursus visagie kiest, is omdat je les krijgt van een topdocente. We werken enkel met goed opgeleide docenten met veel ervaring. Het zijn daarbij docenten die met passie over hun vak vertellen en hun kennis en ervaring op doeltreffende wijze weten over te brengen op hun studenten. Deze cursus visagie is meer dan een cursus; het is een inspirerende ontdekkingstocht die je aanspoort om het beste uit jezelf te halen. Dankzij de kleine lesgroepjes is er veel persoonlijke aandacht voor elke cursist en komt dit alles nog beter tot zijn recht.

4. Bekom een certificaat visagie en ga meteen van start

Heb je de cursus met succes doorlopen? Dan ontvang je na afloop het certificaat visagie; het bewijs dat je de basistechnieken beheerst en je je klanten perfect van dienst kunt zijn. Wacht daarom na je cursus niet langer en ga meteen van start. Het is belangrijk dat je blijft oefenen en jouw mogelijkheden en grenzen verkent. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? In de praktijk leer je verder. In de tussentijd zal het een kick geven om je tevreden klanten te zien stralen met jouw professionele make-up!

5. Perfect passende vervolgtrajecten liggen voor je klaar!

We waarschuwen je alvast; heb je eenmaal de smaak te pakken, dan ben je daarna niet meer te stoppen! Visagie is een creatief en fascinerend vakgebied. Er is altijd wel weer iets nieuws te leren. Nog zo’n goede reden waarom je voor onze cursus visagie kiest, is omdat we ook na afloop voor je klaarstaan. Heb je nog vragen, dan neem je gewoon contact op. Wil je verder leren? Dan staan er vervolgtrajecten voor je klaar, die perfect aansluiten op jouw afgeronde cursus visagie, zoals: onze Cursus Visagie voor gevorderden, de Cursus Hairstyling en de Cursus Special Effects FX Make-up en nog veel meer!

Waarom je voor onze cursus visagie kiest?

Waarom niet?! Wil je graag meer informatie, aarzel dan niet om hier contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord en helpen je met het kiezen van de cursus die bij jou past. Wil je zo snel mogelijk aan de slag en je eerste stappen zetten naar een carrière als professionele visagiste, schrijf je dan hier meteen in voor de Cursus Visagie! Tot binnenkort bij Wellness Academie!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie