Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
Actie: 15% korting - Opleiding Kapper en Haarkleuren (betalen in deeltermijnen mogelijk) (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

3 tips voor feestelijke nail art voor kerst

20 december 2019 | Nagelstyling & Pedicure
3 tips voor feestelijke nail art voor kerst

Kerst staat voor de deur! Heb je al nagedacht over je feestelijke outfit, een mooi verzorgd kapsel en kerstmake-up? Er ontbreekt nog één essentieel onderdeel in dit rijtje; feestelijke nail art. Dit is bij uitstek een periode in het jaar waarin nagelstylisten hun creatieve talent kunnen tonen met gelnagels en nail art. De mogelijkheden voor feestelijke nail art voor kerst zijn eindeloos. Het is bijna jammer dat het maar één keer per jaar kerst is ?. We geven je hier 3 tips voor feestelijke nail art voor kerst!

1. Rode French manicure met glitter

Daar is hij weer de French manicure! We kunnen het niet laten. Het is nu eenmaal een klassieker die steeds terugkomt, maar wel voortdurend met een nieuwe draai. Pas je French manicure aan de kerstsfeer aan. Kies voor een heldere rode kleur gelnagels als basis. Vervolgens laat je de tips van je nagels ondersneeuwen met zilveren of gouden glitter. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt. Tip: bij mensen met een huid met een koele ondertoon staan zilveren glitters mooier. Heb je een huid met een warme ondertoon, dan is goud mooier! Misschien houd je wel van gekleurde glitters, dat kan ook! Om de nagels nog meer dat kerstgevoel te geven, kun je een dun lijntje groene glitters zetten op de overgang van het nagelbed naar de tip, als knipoog naar de kerstkrans of kerstboom. Je kunt ook één nagel extra verfraaien met een klein tekeningetje; een strikje of een ijskristalletje. Hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie!

[gallery size="medium" ids="17591,17590,17589"]

2. Feestelijke nail art voor kerst met winters blauw

Rood, groen, goud en zilver? Het mogen dan wel echte kerstkleuren zijn, maar misschien zijn het niet jouw favorieten. Als je dan toch op zoek bent naar feestelijke nail art voor kerst, maar zonder deze kleuren, dan biedt blauw uitkomst als basis voor feestelijke nail art voor kerst. Een kleur als donkerblauw wekt de associatie op met een bitterkoude, maar kraakheldere kerstnacht. Voor een extra stralende look, kun je ook kiezen voor metallic donkerblauwe gelnagels. Wil je het eenvoudig houden, maar je gelnagels wel een elegant speels element geven? Kleur dan één nagel wit, eventueel met een subtiele glitter. Dit wekt de associatie op met rijp of ijs op een koude winterdag. Dat ziet er extra mooi uit als jij met kerst lekker warm binnen zit voor de open haard. Bekijk hier ook eens onze Cursus Gelnagels voor beginners.

nail art voor kerst met blauwe gelnagels gecombineerd met witte glitter gel

3. Zwarte gelnagels met witte marble nail art

Misschien dacht jij bij feestelijke nail art voor kerst meteen aan nagels met sneeuwmannetjes, kerstmannetjes, rendieren en kerstboompjes? We willen je hier voorstellen aan een paar minder voor de hand liggende ideeën met een wow-factor. Zwart is misschien niet de kleur waar je als eerste aan denkt voor een feestelijke kerst. Toch is dit een hele geschikte kleur. Deze kleur past bij elke outfit en daarnaast geeft het meteen een rustige, chique uitstraling. Uiteraard wil je zeker met de kerst je nagels een extra feestelijke touch geven. Dat kun je doen door de zwarte gelnagels een wit marble effect te geven als accentje. Er bestaan allerlei manieren om marble nails te creëren. Hieronder zie je een hele eenvoudige manier om dit voor elkaar te krijgen.

Wil je meer weten over feestelijke nail art voor kerst?

Wil je alles weten over feestelijke nail art voor kerst of voor welke andere gelegenheid dan ook? Dan ben je bij Wellness Academie op het juiste adres voor een opleiding nagelstyliste. Je leert in deze opleiding alles over nagelverzorging. Daarna ga je praktisch aan de slag met het oefenen van de basistechnieken. Heb je dit alles eenmaal in de vingers? Dan ga je uiteenlopende gevorderden technieken leren en krijg je de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding jouw creativiteit als nagelstyliste te ontwikkelen. Zin om met ons op avontuur te gaan in de wereld van gelnagels en nail art? Schrijf je dan op tijd in voor onze Opleiding Nagelstyliste en behaal je diploma!

 

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie