Inschrijven

Cursus Keratine haarbehandeling

Bekwaam je in keratine haarbehandelingen met deze cursus!
Bekwaam je in keratine haarbehandelingen met deze cursus!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 179

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

In onze cursus keratine haarbehandeling leer je om dof, futloos of weerbarstig haar weer om te toveren tot gezond en glanzend haar! Deze behandeling biedt een mooie aanvulling op je diensten als kapper of hairstyliste. Je kunt hiermee je klanten nog beter van dienst zijn of nieuwe klanten werven, om zo je inkomsten te verhogen. Ontdek hier wat een cursus keratine haarbehandeling voor je kan betekenen!

Maak weerbarstig haar weer handelbaar!

Met een keratine haarbehandeling voed je het haar op natuurlijke wijze, waardoor het weer glad en glanzend wordt. Het is de beste manier om weerbarstig haar weer handelbaar te maken. Dat komt omdat keratine een lichaamseigen proteïne is die van nature voorkomt in haar, huid en nagels. Het geeft het haar zijn kracht en flexibiliteit terug. Een keratine haarbehandeling is ideaal voor haar met ongewenst veel volume of beschadigd haar door de zon, föhnen, stijlen, verven, etc. Doordat keratine een lichaamseigen stof is, gaat het om een veilige behandeling!

Je leert zowel de keratine haarbehandeling als de permanent straight behandeling!

Inhoud cursus keratine haarbehandeling

Onze cursus keratine haarbehandeling bestaat uit twee delen, namelijk de keratine haarbehandeling en de permanent straight behandeling. De keratinebehandeling zorgt ervoor dat het verloren keratine in het haar wordt vervangen, met als resultaat goed handelbaar haar met een gezonde glans. De permanent straight behandeling is bedoeld om ervoor te zorgen dat het haar langdurig steil blijft en niet gaat krullen of pluizen, ook na het wassen. Je leert in deze cursus alles over de benodigde producten en het doel en het resultaat van de behandelingen. Uiteraard leer je om stap voor stap de keratinebehandelingen uit te voeren, met aandacht voor after care en onderhoud.

Neem een model mee!

De cursus wordt gegeven in een beperkte lesgroep door een docente die zelf een expert is in het uitvoeren van keratine haarbehandelingen. Je gaat veel zelf met de handen in het haar, waardoor je de behandelingen meteen goed in de vingers krijgt! Let op: je dient voor deze cursus een model mee te brengen met lang tot halflang haar om op te oefenen!

Bekom een certificaat keratine haarbehandeling

Aan het einde van de cursus keratine haarbehandeling ben je in staat om zowel de keratine haarbehandeling als de permanent straight behandeling zelfstandig en op professionele wijze uit te voeren. Je bekomt een certificaat keratine haarbehandeling, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt! Bekijk hier ook onze volwaardige Opleiding Hairstyliste!

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00

Inhoud

 • Opbouw van het haar
 • Haargroei en haarkleur
 • Haarverzorging
 • Wat is keratine?
 • Keratine producten
 • Toepassingen keratine haarbehandeling
 • Föhnen en stijlen
 • Advies en after care

Prijs

179 euro (+ 45 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Datum: zondag 14 november 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Antwerpen (Wilrijk)
Adres tonen
Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)
Gratis parking Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 6 maart 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Den Haag
Adres tonen
Binckhorstlaan 123, 2516 BA Den Haag (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Datum: zondag 31 oktober 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Eindhoven-Stratum
Adres tonen
Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven-Stratum (Nederland)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum

Zondagreeks

Datum: zondag 21 november 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 9 januari 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: zondag 12 juni 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 12 december 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Hanna Miguel

Docent in Amsterdam, Antwerpen (Wilrijk), Den Haag, Eindhoven-Stratum, Hasselt & Rotterdam

Hanna Miguel is al 23 jaar actief in het kappersvak. In al die jaren heeft ze veel ervaring opgedaan met het creëren van de mooiste kapsels. Tijdens haar werkzaamheden kreeg ze veel vragen van klanten over hoe ze hun haar weer een gezondere uitstraling konden geven. Hanna schoolde zich daarom bij in het geven van keratine haarbehandelingen en permanente straightening behandelingen; behandelingen die verbluffende resultaten geven!

Ondertussen heeft Hanna alweer ruim 12 haar ervaring met het geven van keratine en straightening behandelingen. Ze weet als geen ander hoe ze dof, stug en futloos haar met een intensieve behandeling kan omtoveren tot gezonde, zachte en glanzende lokken met een langdurig resultaat. Ondertussen ontdekken steeds meer mensen de kracht van keratine haarbehandelingen en is er steeds meer vraag naar in het moderne kapsalon.

Hanna vindt het geweldig dat ze met haar jarenlange ervaring nu ook mede-collega’s en studenten alles kan leren over het geven van keratine haarbehandelingen. “Het geeft me veel voldoening om te zien hoe anderen mijn passie delen en hun klanten superblij maken met mooi gezond en stijl haar.”

Lees verderInklappen

Recensies

A. Lasomer (19-04)

Gevolgd in Hasselt

Fijne cursus ik was er heel erg blij mee! En een zeer goede uitleg!

L. Graaf (15-04)

Gevolgd in Hasselt

Goede cursus met veel informatie.

A. Graaf - dos Santos (15-04)

Gevolgd in Hasselt

Interessante cursus en veel geleerd over deze materie.

A. Verlaak (08-11)

Gevolgd in Hasselt

Super !!! Zoals altijd een superDaisy voor de klas

C. Jonkers (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Leuke, leerzame cursus. Er waren wel veel leerlingen die dag. Lerares was kundig ! Ze geeft goed les.

R. Schröder (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Een makkelijke cursus, wordt goed in stappen uitgelegd. Ook de bijhorende cursusmap is heel duidelijk verwoord in stappen.

N. Kacmaz (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Ik ben heel erg tevreden dat ik deze cursus gevolgt heb.

S. Kovacevic (08-06)

Gevolgd in Hasselt

Hele lieve docente, ze maakt tijd voor je, en legt alles netjes uit. Ben zeer tevreden....!

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.