Inschrijven

Cursus Polygel kunstnagels

Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!
cursus polygel kunstnagels
Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Gel- en acrylnagels zijn heer en meester binnen de nagelstudio. Er zijn vandaag de dag echter ook mooie alternatieven. Een daarvan is polygel! Wil je hier graag meer van weten? Volg dan onze cursus polygel. Met deze interessante bijscholing kun je ook klanten van dienst zijn die geen gel- of acrylnagels willen of die hier allergisch voor zijn. Ontdek hier de voordelen van kunstnagels met polygel en schrijf je op tijd in voor onze cursus!

De voordelen van kunstnagels met polygel

Door je bij te scholen in polygel kun je de ideale middenweg bewandelen tussen gelnagels en acrylnagels. Polygel voelt een stuk lichter aan dan acryl en gel, waardoor het prettiger te dragen is. Daarnaast is polygel steviger dan gel en soepeler dan acryl. Andere voordelen zijn dat polygel niet uitloopt, je de polygel kunt uitharden onder een uv- of ledlamp wanneer jij dat wil, dat het een prettige geur heeft en zeer goed hecht op de nagel en dus niet gemakkelijk loslaat. Je bekomt met polygel dus eveneens een langdurig resultaat. Daarnaast zorgt het niet voor een branderig gevoel en mensen die allergisch zijn voor acryl of gel, kunnen doorgaans wel tegen polygel. Met een cursus polygel kun je een bredere doelgroep aanspreken en je inkomsten verhogen! 

Met een cursus polygel bewandel je de ideale middenweg tussen gel- en acrylnagels!

 Lesprogramma cursus polygel

Je kunt rekenen op een praktische to-the-point cursus waarin je veel zelf gaat oefenen met het aanbrengen van polygel. Na een korte introductie met informatie over de anatomie van de nagel, nagelafwijkingen, hygiëne en het uitvoeren van een basismanicure, ga je aan de slag met polygel. Je gaat oefenen met polygel in combinatie met naturel tips en een clear of pink overlay. Ook leer je om met polygel een klassieke French manicure te vervaardigen. Daarnaast ga je aan de slag met polygel met sjablonen. Verder leer je hoe je polygel nagels bij kunt werken en verwijderen. Aan het einde van de cursus polygel heeft dit nieuwe systeem binnen de nagelstyling geen geheimen meer voor jou en kun je hiermee prachtige nagels maken!

Bekom een certificaat polygel

De plaatsen voor de cursus polygel zijn beperkt, zodat we een goede persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer kunnen garanderen. Je krijgt les van een docente die zich gespecialiseerd heeft in polygel. Het is een bijzondere ervaring om de prettige werkwijze en de voordelen van polygel te ontdekken. Na afloop van de cursus bekom je een certificaat polygel en kun je ook jouw klanten verrassen met de vele voordelen van polygel. Meer weten over nagelstyling? Bekijk hier ook onze Cursus Nagelstyling Gelnagels (Basis) en de Cursus Gelish/Gellak.

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van nagelstyliste.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Voordelen Polygel
 • Productkennis
 • Benodigdheden
 • Manicure nagels
 • Werkwijze Polygel
 • Polygel Full Color
 • Werken met tips en blenden
 • Bijwerken en vijltechnieken

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Opleidingsdata

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.