Inschrijven

Cursus Polygel kunstnagels

Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!
cursus polygel kunstnagels
Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Gel- en acrylnagels zijn heer en meester binnen de nagelstudio. Er zijn vandaag de dag echter ook mooie alternatieven. Een daarvan is polygel! Wil je hier graag meer van weten? Volg dan onze cursus polygel. Met deze interessante bijscholing kun je ook klanten van dienst zijn die geen gel- of acrylnagels willen of die hier allergisch voor zijn. Ontdek hier de voordelen van kunstnagels met polygel en schrijf je op tijd in voor onze cursus!

De voordelen van kunstnagels met polygel

Door je bij te scholen in polygel kun je de ideale middenweg bewandelen tussen gelnagels en acrylnagels. Polygel voelt een stuk lichter aan dan acryl en gel, waardoor het prettiger te dragen is. Daarnaast is polygel steviger dan gel en soepeler dan acryl. Andere voordelen zijn dat polygel niet uitloopt, je de polygel kunt uitharden onder een uv- of ledlamp wanneer jij dat wil, dat het een prettige geur heeft en zeer goed hecht op de nagel en dus niet gemakkelijk loslaat. Je bekomt met polygel dus eveneens een langdurig resultaat. Daarnaast zorgt het niet voor een branderig gevoel en mensen die allergisch zijn voor acryl of gel, kunnen doorgaans wel tegen polygel. Met een cursus polygel kun je een bredere doelgroep aanspreken en je inkomsten verhogen! 

Met een cursus polygel bewandel je de ideale middenweg tussen gel- en acrylnagels!

 Lesprogramma cursus polygel

Je kunt rekenen op een praktische to-the-point cursus waarin je veel zelf gaat oefenen met het aanbrengen van polygel. Na een korte introductie met informatie over de anatomie van de nagel, nagelafwijkingen, hygiëne en het uitvoeren van een basismanicure, ga je aan de slag met polygel. Je gaat oefenen met polygel in combinatie met naturel tips en een clear of pink overlay. Ook leer je om met polygel een klassieke French manicure te vervaardigen. Daarnaast ga je aan de slag met polygel met sjablonen. Verder leer je hoe je polygel nagels bij kunt werken en verwijderen. Aan het einde van de cursus polygel heeft dit nieuwe systeem binnen de nagelstyling geen geheimen meer voor jou en kun je hiermee prachtige nagels maken!

Bekom een erkend certificaat polygel

De plaatsen voor de cursus polygel zijn beperkt, zodat we een goede persoonlijke begeleiding voor elke deelnemer kunnen garanderen. Je krijgt les van een docente die zich gespecialiseerd heeft in polygel. Het is een bijzondere ervaring om de prettige werkwijze en de voordelen van polygel te ontdekken. Na afloop van de cursus bekom je een erkend certificaat polygel en kun je ook jouw klanten verrassen met de vele voordelen van polygel. Meer weten over nagelstyling? Bekijk hier ook onze Cursus Nagelstyling Gelnagels (Basis) en de Cursus Gelish/Gellak.

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Inhoud

 • Voordelen Polygel
 • Productkennis
 • Benodigdheden
 • Manicure nagels
 • Werkwijze Polygel
 • Polygel Full Color
 • Werken met tips en blenden
 • Bijwerken en vijltechnieken

Prijs

269 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Startdatum: zondag 4 oktober 2020
Alle data: 04/10 & 25/10 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docenten

Aarti Bihari

Docent in Amsterdam

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Lees verderInklappen

Monika Vandevoort

Docent in Hasselt

Monika Vandevoort houdt ervan om als allround nagelstyliste haar klanten te laten stralen met de mooiste nagels. Al bijna twee decennia lang staat haar carrière in het teken van alles wat met nagelstyling te maken heeft. Monika studeerde in 2000 af als allround nagelstyliste in zowel acryl- als geltechnieken. Nog steeds oefent ze met ontzettend veel plezier haar vak uit.

Waar Monika veel energie van krijgt, is van het inspireren van andere nagelstyling liefhebbers voor haar vak. Om die reden studeerde ze in 2002 af als trainer voor acryl- en gelnagel opleidingen. Een jaar later volgde ze nog een bijscholing en mocht ze zich master trainer in gevorderden technieken noemen. Een eigen zaak kon niet uitblijven. Monika richtte haar eigen salon Mon-a-Lisa Nails & Beauty op.

Met haar jarenlange ervaring als professionele nagelstyliste, als trainer binnen de nagelstylingbranche en als ondernemer kan ze haar studenten bij Wellness Academie uitstekend begeleiden. Het geeft Monika veel voldoening om als docente mensen op te leiden met hart voor het vak en die in staat zijn om op verantwoorde, professionele en creatieve wijze juweeltjes van nagels te creëren. “Om die redenen voel ik me ook helemaal op mijn plek als docente nagelstyling bij Wellness Academie.”

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.